lokal anesteziyle rinoplasti

canım bol zencefilli çay iç inş.iyileşirsin ama enfeksiyonvarsa ciğerlerinde mikrop kapabilir oyuzde yapmayabilirler :((

sağol zeynepcim doktorum baktı birşey olmaz yarın zaten boğazın bayağı tahriş olacak antibiyotik alacaksın ameliyattan sonra zaten ikisini bir arada atlatırsın dedi:26: enfeksiyon olursa kan tahlilinde çıkıyormuş zaten inşallah yoktur inşallah kötü olmam yarın sabah oluyorum ameliyatımı.

Arkadaşlar benim bi 2 yılı geçti ameliyatım ilk yaptırdığımda çk beğenmiştim hatta ameliyat aşırı rahattı lokal olduğu için sonra burnumun kemik kısmında şişlik indi ucunda kaldı kemikle kıkıtdak arasında bş yükseklik kaldı ucu sanki uzunmul gibi görünüyr sinir oldum bazı açılarda çk ii duruyr ama bazı açıdanda kötü keşke elimde bir fotoyla doktora gitseydim adama bıraktım neredeyse

image.webp

Hic olmamis gibi yalokalle nasil oldunuz dayanabildiniz mi selcuk bey burdaki hasta.geldi onami olsam diycem ama bilemedim ki
Eski hali nasildi burnunuzun

inan bende çok korkağım pimpirikliyim :) diş çektirirken bile çok korkuyorum. lokali yapmadan önce sedasyon yapıolar uyudum ben o sıra hiç bişe hissetmedim sonra uyandığımda ameliyat yapıyolardı inan en ufak aprı hissetmedim öle dinledim ameliyatı merakla :))) bence korkmana hiç gerek yok
Selcuk beyemi oldunuz memnunmusunuz

arkadaşlar ben yaklaşıl 1 ay önce lokal ile selçuk öztunç a oldum eğer lokal olacak varsa kesinlikle korkmayın çok rahat ve hastanede yatmanıza gerek olmuyor kalktım yürüdüm gittim ya bide lokalin etkisiyle sonradan da burunda hiç birşey hisstemedim ya neden yıllarca olmadım die hayıflandım o yuzden lokalden korkmayın arkadaşlar en azında genel anestezi yuzunden ne hastanede yatıosunuz nede solunum cihazına bağlanıosunuz :42:
Zeynep hanim merhaba
Ben de lokal anestezi ile ameliyat dusunuyorum. Ameliyat sonrası morluk olus mus muydu istediginiz sonucu almis miydiniz?

Back
X