lömbür lömbür

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.639
63
34
gıslar memelerim doğumdan sonra aşırı sarktı. bir tane sporcu sütyeni aldım olduğu gibi aşağı indi meme. sütyendeki görünümü de hiç hoşuma gitmiyor yürürken üstten dalgalanıyor :( bana böyle memeleri sımsıkı saracak nefes aldırmayacak yani iyice toparlayacak bir sütyen önerisi yapabilir misiniz 💫💫💫

gıslar memelerim doğumdan sonra aşırı sarktı. bir tane sporcu sütyeni aldım olduğu gibi aşağı indi meme. sütyendeki görünümü de hiç hoşuma gitmiyor yürürken üstten dalgalanıyor :KK43: bana böyle memeleri sımsıkı saracak nefes aldırmayacak yani iyice toparlayacak bir sütyen önerisi yapabilir misiniz 💫💫💫
Abooo vücudum da en sevdiğim yerim her zaman memelerim olmuştur sudyensiz bile dik doğumdan sonra bunu kaldıramıcam galiba 😂😂

Pentinin lotus modelleri var ben çok memnunum aslında ama siz neyle rahat edersiniz bilemedim. Straplez olduğu için emzirirken de çok rahat kullanırsınız

Pentinin lotus modelleri var ben çok memnunum aslında ama siz neyle rahat edersiniz bilemedim. Straplez olduğu için emzirirken de çok rahat kullanırsınız
şöyle anlatayım ip atlıyorum çok canım yanıyor atlarken memelerimden dolayı. biraz sabit durmasına yardımcı olacak bir sütyene ihtiyacım var

Back
X