Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaa daha güzel bi foto koysan olur mu acabaa :kedi: bu fotoyu karalamıssın yanlarını fln burnunu da biraz karalamıssın sonra cok yakın cekmissin ben tam seklini anlayamadım daa :kedi:
zuhtu beyin yaptigi burunlar cok guzel gercekten burdan cilegin burnunu da zuhtu bey yapmisti o da tam lokum gibi olmus. bende gittim konustum zuhtu beyle ama oncelikli KBB doktorunun burun icimde baya islem yapması geremiyordu ve hastanede olacaktim hepsi birden cok pahali geldi yaptiramadim. ama KBB doktorunun yapacagi birsey yoksa kesinlikle zuhtu beyi oneririm
Beğendim,öyle hokka gibi,fındık kadar olan,aynı tornadan çıkmış burunlardan değil.Doğal durmuş.
Nice güzel kokular çek içine o güzel burnunla,grip olduğunda da silerken nazik davran tamam mı kaydirigubbakcemile5