lonelygirll Burun Estetiğ ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi lonelygirll
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok güzel bir burun olmuş yakında bende ameliyat olucam inşallah pişman olmam..

canim güle güle kullan, zühtü demir en begendigim doktorlar kategorisine girmis durumda cok begeniyorum yaptigi burunlari seninkide cok tatli olmus güle güle kullan tatlimyerimseniben

eski burnunla sanki yuzun erkeksiymis gibi geldi..bu hali gayet guzell..kk da burun ameliyati olan bircok kadin var yeni hallerini gorunce bende istiyorum yandan begenmiyorum burnumu..ama yuzum guzel bozulur diyede korkuyorum..kararsizimmmm halaaaa..

Son düzenleme:
Süper:)ışte burun böyle olur:)Gerçekten doktorun ellerine sağlık,güzel günlerde kullan harikaaaaaa,ve maşallah!

ayy canlarım:)):1hug: çok tşk ederim doktorumun eline saglık:)) daha güzeli sizin olsun inş:)opuyorumnanaktan başta çok korkuyodum ama yaptıgıma değdi çok şükür:)kaydirigubbakcemile3

çok küsel olmuşş geçmiş olsun kaça yaptırdın özelede msj atabilirsin... bide bu nekadar zaman sorakı halınn kaçırdım orayı sanırım..

a.sSüper olmuş,şişlik falanda kalmamış sanırım, güle güle kullan:nazar:

kızlar zuhtu beyın yaptıgı burunları cok begenıyorummm.. cılke.35 ı gordunuzmu bılmıyrum ama benım favrım o tek sorunn ankarada olması :( ama deger.. dımı?

ana ne güsel olmuş benim doktorcugum yapmış hemde :)

ttalım neden önde resim koymadın.yandan bi tek yorumlarımız eksik olur .yandan çok hoş ama bence asıl önemli olan öndende görünüşü..mesela benimde yandan güzel ama önden kötü

kemerliymiş sadece ama şimdiki hali daha guzel olmuş :)
gecmiş olsunn :)

Back
X