Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canim güle güle kullan, zühtü demir en begendigim doktorlar kategorisine girmis durumda cok begeniyorum yaptigi burunlari seninkide cok tatli olmus güle güle kullan tatlimyerimseniben
eski burnunla sanki yuzun erkeksiymis gibi geldi..bu hali gayet guzell..kk da burun ameliyati olan bircok kadin var yeni hallerini gorunce bende istiyorum yandan begenmiyorum burnumu..ama yuzum guzel bozulur diyede korkuyorum..kararsizimmmm halaaaa..
ayy canlarım:)):1hug: çok tşk ederim doktorumun eline saglık:)) daha güzeli sizin olsun inş:)opuyorumnanaktan başta çok korkuyodum ama yaptıgıma değdi çok şükür:)kaydirigubbakcemile3
kızlar zuhtu beyın yaptıgı burunları cok begenıyorummm.. cılke.35 ı gordunuzmu bılmıyrum ama benım favrım o tek sorunn ankarada olması ama deger.. dımı?
ttalım neden önde resim koymadın.yandan bi tek yorumlarımız eksik olur .yandan çok hoş ama bence asıl önemli olan öndende görünüşü..mesela benimde yandan güzel ama önden kötü