lonelygirll Burun Estetiğ ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi lonelygirll
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
super olmuş valla benım istediğim gibi olmuş.çok geçmiş olsun

çok güzel olmuş güle güle kullan gerçekten şahane görünüyo :):nazar:

önce geçmiş olsun diorum ama önceki burnunda da hiç bi problem yokmuş bence arada fark bile göremedim..çok kolay bi burun sonuç tabe mükemmel olur yane

bencede çok güzel olmuş ama önceki halinde ne vardı ki?çok fark yok öyle gözü rahatsız edecek.hani gerçekten ameliyat isteyen bariz kusurlu burunlar vardır ya.fotolara bakmadan önce öyle birşey hayal etmiştim.görünce çok şaşırdım.olmasanızda olurmuş bence.:))

cok gusel olmus gecmiş olsun hayırlı ugurlu osun yeni burnusun :)

harika olmuş geçmiş olsun..

yandan gorunusu gercekten cok hos, hayirli olsun:)
ama ben onden gorunusunu de merak ettim :utangac:

canım nerde oldun ve ne kadara mal oldu acaba öğrenebilirmiyim çünkü bende olmak istiyorum da bu arada çok güzel olmuş opuyorumnanaktan

hmm zühtü beymi yineee..:)her begendiğim burunda zühtü beyin adını duyuyorum hoş olmuş öndende görmek isterdim ama..güle güle kullan..

datlusu ılk burnunun bıseyı yokmus kı ama ıkıncısı supper olmus sana gıtmısopuyorumnanaktan

çok iyi yapmışsın canım ilkinden cok daha güzel bence...estetik oldugu belli gerçi, keşke daha doğal yapabilselermiş ama yine de güzel..

bencede güzel olmus tam istedigimgibi benimki cok düsük mesela, bide fatih dagdelen yapti yani düsünün dogal yapim derken adam baya dogal oldu kimse anlamadi bile ne yaptini:çok üzgünüm:

Back
X