Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal 730 balköpüğü

sanırım oldu...

Eklentiler

• $DSC01604.webp
    56 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:

hmm çok hoşmuş rengin cnm bğendm.. bana da olrmu dersin? baktınmı saçıma?

canım kusuruma bakma daha yeni gördüm msjını, evet olur neden olmasın, senin saç renginde güzel ama bu çok güzel olur, zemin rengin koyu ise çok daha güzel olur, daha karamelimsi bi renk çıkar.. Herkes çok beğeniyor bir kaç arkadaşım boyadı bu renge zemin renkleri farklı olsa da yaklaşık olarak renk bu..

mrb arkadaşım ilk boyamayla mı oldu bu renk yoksa birkaç denemeyle mi cevabını bekliyorum saçların bomba gibi olmuş bende istiyorum :)

mezzo tebrik ederim cok hoş olmuş
dediğin gibi herkes denememeli saç rengi açık sarı-açık kumral olanlar denesin sonra hayal kırıklığı yaşamayın

tşk ederim cnm.. ama şuan balyajlarmın üstüne boyadğm için baya bi açldı rengi :)

elacım kusura bakma yeni okudum, ben sürekli boyuyorum geçen sene kışın saçlarımı koyu kumrala boyadım, daha sonra bir iki kez altın sarı ile boyayınca bu renk oldu.. ama senin zemin rengin açıksa 2. boyamayla aynısını elde edersin diye düşünüyorum, zemin rengin koyuysa da 3. boyadan sonra kesin olur oksidasyon %9 zaten baya açıyo..

ten rengin beyaz mıdır mezzo? bu aralar gene 7 tonlarına dönme isteğindeyim de çok beğendim rengini saçının, kendime gider mi emin olamadım (ben hayalet beyazıyım)

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canım benim şuan saçım karamel nasıl olur acaba :)))

Ben sacinizin rengini cok begendim ve gercekten yakismis kolestonda dore sari diye bir renk bulamadim 9.3 altin sarisi var iki renk mi karistiriyorsunuz ogrenmek istedim ..boyada kullandiginiz boya numarasi ve oksidani yazarsaniz sevirinim..saglicakla kalin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…