evet kademeli açma nasıl oluyor?
benim saçım platin.dip boyayı sadece renk tonunu açmak için(koyu kahveyi küllü renge döndürmek için)kullanacam.hangi renk alsam.
açık küllü sarı , koyu kahvenin rengini kırar mı?
yoksa turuncu mu olur.kuaföre para vermek istemiyorum artık ya
Canım sana yardımcı olmak adına bişeyler yazmak istedim ama elbette ben bir kuaför kadar bilgi veremem, sonuçta bende işe yarayan şey sende olmayabilir.
Anladığım kadarı ile senin dip rengin koyu kahverengi (benim dip rengim açık kumral olduğu için bende küllü sarı tutuyor)...Açık küllü sarı sende hafif dorelik yapabilir o yüzden açık küllü kumral daha iyi olabilir ama sen yine de bir kuaföre filan danış istersen. Birde evde dip boya yapmak biraz zor, fırça ile mi yapacaksın? Mutlaka evde birinden yardım al yaparken...
Bu rengi ben kullanıyorum, L'oreal benim saç boyasında (kuaföre boyatmadığım zaman) tercih ettiğim tek boya markası. Benim saçımda önceden açık sarı röfle vardı, kendi saçım da açık kumral bende tam küllü sarı oluyor. Hatta insanlar durdurup nerede boyattınız diye soruyor. Ancak koyu kahverengide küllü sarı olma ihtimali çok düşük, bence arkadaşınız en iyisi kuförde açtırsın saçlarını...
Bu arada normalde küllü renklerin alt tonu yeşil olduğu için turuncu olmaması lazım saçların ama küllü sarı olunca o risk oluyor, eğer amaç aşama aşama saçı açmaksa küllü kahve ile başlanabilir, birden hop diye küllü sarıya atlarsanız tutmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?