Saç Rengi ve Saç Boyama loreal köpük boya ışıltılı kahve boyayanlar

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.939
53
208
Arkadaşlar 1 ay önce koyu kestane boyamıstım ama boya aldıgım sac uzmanı bu renk al rengi biraz daha yumuşatır dedi cok koyu olmştu,yalnız diplerim 2cm falan cıktı bütün saçın aynı renk olması için önce alt kısımlarını boya sonra dipleri boya dedi renk nasıl bir renk birde bu şekilde boyamak mı daha iyi olur her yerin aynı ton tutması için yardım edermisiniz?

Arkadaşlar 1 ay önce koyu kestane boyamıstım ama boya aldıgım sac uzmanı bu renk al rengi biraz daha yumuşatır dedi cok koyu olmştu,yalnız diplerim 2cm falan cıktı bütün saçın aynı renk olması için önce alt kısımlarını boya sonra dipleri boya dedi renk nasıl bir renk birde bu şekilde boyamak mı daha iyi olur her yerin aynı ton tutması için yardım edermisiniz?

Merhaba arkadaşım. Açık kestane dore kullanıcı olarak tavsiyem size, şuki,hiç bir zaman koyu renkler yumuşatmaz. Loreal açık kestane boyasını yıllardır kullanıyorum,bu işlemi yapan kuaförümün tavsiyesine uyarak ilk boyamayı diplerden başlamak gerektiğini biliyorum. Kesinlikle size tavsiye edilen tarzda boyama işi yapmanızı önermem. Çünkü şaçlar dipten boyanır,yıkamaya yakın uçlara yayılır,ki bu da uçlarının az zarar görmesi ve diplerinin daha iyi renk almasını sağlar. (Koyu kestane kahve saçları biraz daha koyulsştırır unutmayın)

Back