Saç Bakım Ürünleri Loreal Mythic Oil kullanan var mı?

kavunludondurma

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
30
5
86
Merhaba arkadaşlar, ben geçen gün saçımı kestirdim ve kuaför dalgalı şekil verdikten sonra loreal mythic oil sürdü saçlarıma. Çıktığımda hem çok güzel bir koku bıraktı hem yumuşacık hacimli oldu saçlarım hem de 2 gün dalgası hiç bozulmadan kullandım. Muhtemelen yıkamasaydım çok da bozulmazdı :1: Ben de şimdi ondan alayım dedim bazı parfümerilere sordum ama yoktu. Argan yağı varmış onu önerdiler. Ben de karar veremedim. Önerilerinizi bekliyorumm :8:

Merhaba arkadaşlar, ben geçen gün saçımı kestirdim ve kuaför dalgalı şekil verdikten sonra loreal mythic oil sürdü saçlarıma. Çıktığımda hem çok güzel bir koku bıraktı hem yumuşacık hacimli oldu saçlarım hem de 2 gün dalgası hiç bozulmadan kullandım. Muhtemelen yıkamasaydım çok da bozulmazdı :1: Ben de şimdi ondan alayım dedim bazı parfümerilere sordum ama yoktu. Argan yağı varmış onu önerdiler. Ben de karar veremedim. Önerilerinizi bekliyorumm :8:

canım ,
sadece loreal satan kuaförlerde satılıyor ve pahalı,59 tl sanırım..
ben aldım ama hiç memnun kalmadım..ama yine de sen bilirsin..

canım ,
sadece loreal satan kuaförlerde satılıyor ve pahalı,59 tl sanırım..
ben aldım ama hiç memnun kalmadım..ama yine de sen bilirsin..

teşekkürler cevap için canım, evet fiyatı tuzluymuş biraz. sen neden beğenmedin bir etkisi olmadı mı? zaten burada arattım bir sonuç bulamadım bu ürün ile alakalı. güzel bişi olsaydı kesin olurdu burada :D morfose argan yağı varmış olmadı onu alırım belkim :42:

canım kuafor malzemelerı satan yerlerden cok daha ucuza alabılırsınız ama argan yagıda oldukca guzel nemlendırdı sacımı o da ıyı bı alternatıf tabı

Back
X