Saç Rengi ve Saç Boyama LOREAL SAÇ BOYASI MUTLAKA BAKIN

esmeraysem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
865
42
73
ARKADAŞLAR BU ÜÇÜNCÜ KONUM OLDU BİLİYORUM AMA BENİ MAZUR GÖRÜN KARARSIZLIK YAŞIYORUM ÇOK FAZLA AMA BU SEFER TAM KARAR VERDİM SANIRIM LOREAL EXELLENCE 6.1 NUMARAYI ALMAYA KARAR VERDİM TÜRKÇE OLARAK AÇIK KÜLLÜ KAHVERENGİ OLARAK GEÇİYOR ÇOK KARARLIYIM BUNU DENEMEYE SONUNDA İÇİME SİNEREK BİR RENGE KARAR VERDİM
BUNU DENEDİNİZ Mİ VEYA HAKKINDA HİÇ DUYUM ALDINIZMI EĞER ALDIYSANIZ BENİMLE PAYLAŞIN YADA KENDİ FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞIN EMİNİM SİZDE ÇOK BEĞENECEKSİNİZ SAÇ RENGİNİN RESİMLERİNİ EKLİYORUM KUTUSUNDA AÇIK GÖRÜNSEDE O KADAR AÇIK BİR RENK DEĞİL

O zaman tahminimce koyu tutacak.Bu rengin tam tutması için saç açık olmalı, koyu zeminde koyu tutuyor.
Çok teşkler canım bilgilendirdiğin için gerçi zaten bende çok açık olsun istemiyorum koyu tutan renkleride hoşuma gitti interette bakınca yansımalar nasıl oldu peki sende

Benim saçlar eskiden koyu bir kızıldı,açıldı ve 7.1 küllü kumrala boyandı birkaç kez de kendim boyadım ama küllü bir renk olmasına rağmen alttan hep kızıl yansımalar oluyordu ben de bir ton koyusuna boyadım 6.1 o da ilk başta oldukça koyu oldu.eskiden saç açıldığı için zamanla akma oldu,o ilk koyuluğu kalmadı ama kızıl yansımalar devam etti...

Anladım canım ama saçın önceden kızılmış kızıldan kurtulmak zor oluyor hiç kızıllık yok benim saçımda ama bu 6.1 boya saçında varken bana bir resim atabilirmisin yada buraya koyabilirmisin sakıncası yoksa yüzünü karayalabilirsin sadece rengini merak ettim sende

Şu an yeni 6.13 Mocha Kahve ye boyadım. Kutudakiyle alakası yok. sanki 3 tonlarında boyamışım kadar koyu ve anladığım kadarıyla market boyalarında illaki kızıl yansıma oluyor...

Şu an yeni 6.13 Mocha Kahve ye boyadım. Kutudakiyle alakası yok. sanki 3 tonlarında boyamışım kadar koyu ve anladığım kadarıyla market boyalarında illaki kızıl yansıma oluyor...
Ya maalesef sanırım öyle ama profesyonel boyalarıda her yerde bulamıyorsun bulsanız bile çok pahalı onun yerine kuaföre boyatırsın bende kuaföre boyatma taraftarı değilim malesef

Çok istiyorsan dene mutlaka içinde kalmasın,beğenmezsen en fazla 1 kutu boya daha alır değiştirirsin.Umarım istediğin gibi olur...

Çok istiyorsan dene mutlaka içinde kalmasın,beğenmezsen en fazla 1 kutu boya daha alır değiştirirsin.Umarım istediğin gibi olur...
Denemeyi çok istiyorum evet daha saçımdaki boya 1 günlük onun akmasını bekleyeceğim 1 aya kalmaz bu boyayı denerim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…