- 2 Şubat 2011
- 865
- 42
- 73
- Konu Sahibi esmeraysem
-
Ana saç rengim koyu kumral benim şanda saçımda koleston ışıltılı kahve var orta karar bir kahveSaçının zemin rengi ne? Ben boyadım ve bunlardan çok çok koyu oldu.
Çok beğenmiştim bu rengi yaa mutlaka yapmak istiyorum bu hafta sonu peki başka nasıl renk oldu koyu dışında yansımaları falan nasıldıSaçının zemin rengi ne? Ben boyadım ve bunlardan çok çok koyu oldu.
O zaman tahminimce koyu tutacak.Bu rengin tam tutması için saç açık olmalı, koyu zeminde koyu tutuyor.Ana saç rengim koyu kumral benim şanda saçımda koleston ışıltılı kahve var orta karar bir kahve
Çok teşkler canım bilgilendirdiğin için gerçi zaten bende çok açık olsun istemiyorum koyu tutan renkleride hoşuma gitti interette bakınca yansımalar nasıl oldu peki sendeO zaman tahminimce koyu tutacak.Bu rengin tam tutması için saç açık olmalı, koyu zeminde koyu tutuyor.
Anladım canım ama saçın önceden kızılmış kızıldan kurtulmak zor oluyor hiç kızıllık yok benim saçımda ama bu 6.1 boya saçında varken bana bir resim atabilirmisin yada buraya koyabilirmisin sakıncası yoksa yüzünü karayalabilirsin sadece rengini merak ettim sendeBenim saçlar eskiden koyu bir kızıldı,açıldı ve 7.1 küllü kumrala boyandı birkaç kez de kendim boyadım ama küllü bir renk olmasına rağmen alttan hep kızıl yansımalar oluyordu ben de bir ton koyusuna boyadım 6.1 o da ilk başta oldukça koyu oldu.eskiden saç açıldığı için zamanla akma oldu,o ilk koyuluğu kalmadı ama kızıl yansımalar devam etti...
Ya maalesef sanırım öyle ama profesyonel boyalarıda her yerde bulamıyorsun bulsanız bile çok pahalı onun yerine kuaföre boyatırsın bende kuaföre boyatma taraftarı değilim malesefŞu an yeni 6.13 Mocha Kahve ye boyadım. Kutudakiyle alakası yok. sanki 3 tonlarında boyamışım kadar koyu ve anladığım kadarıyla market boyalarında illaki kızıl yansıma oluyor...
Çok teşk ederim6.1 ile fotom yok malesef, şuan mocha kahve var saçımda 6.13
Denemeyi çok istiyorum evet daha saçımdaki boya 1 günlük onun akmasını bekleyeceğim 1 aya kalmaz bu boyayı denerim mutlakaÇok istiyorsan dene mutlaka içinde kalmasın,beğenmezsen en fazla 1 kutu boya daha alır değiştirirsin.Umarım istediğin gibi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?