loreal silver sampuan (beyaz sac icin)kullanan var mi?

meryemtabari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
8
1
1
34
mrba arkadaslar ne olur yardim edin . 24 yasindayim ve cokk beyaz saclarim var . loreal silver sampuan kullanan ve memnun kalan varsa bana solesin lutfen . bu arada ben yabanciyim

Ben kullandım başka marka ama sen ne istiyorsun beyaz saçı eski haline getirmiyorki tam tersi grileştiriyor genelde saçını açıp kızıllık olanlar kullanıyor

mrba arkadaslar ne olur yardim edin . 24 yasindayim ve cokk beyaz saclarim var . loreal silver sampuan kullanan ve memnun kalan varsa bana solesin lutfen . bu arada ben yabanciyim

bu sampuani annem kullaniyor yalniz bu sampuan sacin beyazini yok etmek icin degil; bilakis beyazlari daha parlaklastirmak icin. yanlis yere kullanmayin.

]Ben kullandım başka marka ama sen ne istiyorsun beyaz saçı eski haline getirmiyorki tam tersi grileştiriyor genelde saçını açıp kızıllık olanlar kullanıyor[/QUOTE]
beyaz saclarim beli olmasin istiorum , ise yaramaz mi diorsunuz? peki bildiginiz baska bi urun varmi

Benimde çok beyazım var maalesef yıllardır arastırıyorum ama çaresi yok
Yani boyadan başka

Siz bu şampuanı yanlış anlamışdınız beyazlat daha belirgin yapıyor parlaklaştırıyor bizde de de ırsi kendimi bildim bileli boyuyorum ama doğal kürler var ceviz kabuğuyla falan tam emin değilim netten araştır bence

Söylediğiniz kürü Komşum yaptı beyazları kızıl oldu tekrar boyamak zorunda kaldı
Keşke bi mucize olsada beyazlarımız yok olsa

Beyaz için tek çare boya.
Alakasız olacak ama geçenlerde kanser hastasımıydı emin değilim beyaz saçlı bir adam tedaviden sonra simsiyah saçı ve sakalı çıkmıştı çok şaşırdım.

Aynen yaa bide benim beyazlarım tam ortada çıkınca kendimi feci halde çirkin buluyorum;(
Dene istersen ama para tuzağı olduğunu düşünüyorum bundan 5 yıl kadar önce bütün TV kanallarında bi tanıtım yapıyorlardı beyazlara mucize çözüm diye ama fos cıktı

Yardımcı olabildiysek ne mutlu benim saçlarıma 16 yaşında ilk aklar düştü çok sorun yapıpta üzme kendini birde beyazın fazla değilse boyama çünkü boyadıkça beyazlar çoğalıyor
benim ki cok var 40 tane vardir heralde . ama en ustdeki beyaz saclari kopardim beli olmasin diye . inshala cogalmaz

benim ki cok var 40 tane vardir heralde . ama en ustdeki beyaz saclari kopardim beli olmasin diye . inshala cogalmaz

Mantık olarak çoğalması gerekiyor kopan saçın yerine yenisi çıkar eşit sayıda çıkar
Ama halk arasında çoğaldığı söylenir ama bende ilk çıktığında sürekli koparırdım
Ahhhh ergen Günlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…