- 21 Ocak 2016
- 8
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi meryemtabari
mrba arkadaslar ne olur yardim edin . 24 yasindayim ve cokk beyaz saclarim var . loreal silver sampuan kullanan ve memnun kalan varsa bana solesin lutfen . bu arada ben yabanciyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrba arkadaslar ne olur yardim edin . 24 yasindayim ve cokk beyaz saclarim var . loreal silver sampuan kullanan ve memnun kalan varsa bana solesin lutfen . bu arada ben yabanciyim
beyaz saclarimi biraz da olsa kapatmaz mi diorsunuz? ben siparis verdim ama daha gelmedi. kulanmayim mi sizcebu sampuani annem kullaniyor yalniz bu sampuan sacin beyazini yok etmek icin degil; bilakis beyazlari daha parlaklastirmak icin. yanlis yere kullanmayin.
Siz bu şampuanı yanlış anlamışdınız beyazlat daha belirgin yapıyor parlaklaştırıyorbizde de de ırsi kendimi bildim bileli boyuyorum ama doğal kürler var ceviz kabuğuyla falan tam emin değilim netten araştır bence
![]()
Nerdee sıkıldım artık boyamaktan bide hızlı uzayan saçım var benim için daha sıkıntıSöylediğiniz kürü Komşum yaptı beyazları kızıl oldu tekrar boyamak zorunda kaldı
Keşke bi mucize olsada beyazlarımız yok olsa![]()
tesekur ederim iyi ki sormusum kulanmadan onceSiz bu şampuanı yanlış anlamışdınız beyazlat daha belirgin yapıyor parlaklaştırıyorbizde de de ırsi kendimi bildim bileli boyuyorum ama doğal kürler var ceviz kabuğuyla falan tam emin değilim netten araştır bence
![]()
net de arastirdigimda beyaz lari siah yapan bi suru sampuan var onlar ise yaramaz mi diorsunBenimde çok beyazım var maalesef yıllardır arastırıyorum ama çaresi yok
Yani boyadan başka![]()
Aynen yaa bide benim beyazlarım tam ortada çıkınca kendimi feci halde çirkin buluyorum;(Nerdee sıkıldım artık boyamaktan bide hızlı uzayan saçım var benim için daha sıkıntı
Beyaz için tek çare boya.
Alakasız olacak ama geçenlerde kanser hastasımıydı emin değilim beyaz saçlı bir adam tedaviden sonra simsiyah saçı ve sakalı çıkmıştı çok şaşırdım.
Dene istersen ama para tuzağı olduğunu düşünüyorum bundan 5 yıl kadar önce bütün TV kanallarında bi tanıtım yapıyorlardı beyazlara mucize çözüm diye ama fos cıktıAynen yaa bide benim beyazlarım tam ortada çıkınca kendimi feci halde çirkin buluyorum;(
tek umudum bu sampuanlardi bilginiz icin tesekurlerDene istersen ama para tuzağı olduğunu düşünüyorum bundan 5 yıl kadar önce bütün TV kanallarında bi tanıtım yapıyorlardı beyazlara mucize çözüm diye ama fos cıktı
Yardımcı olabildiysek ne mutlu benim saçlarıma 16 yaşında ilk aklar düştü çok sorun yapıpta üzme kendini birde beyazın fazla değilse boyama çünkü boyadıkça beyazlar çoğalıyortek umudum bu sampuanlardi bilginiz icin tesekurler
benim ki cok var 40 tane vardir heralde . ama en ustdeki beyaz saclari kopardim beli olmasin diye . inshala cogalmazYardımcı olabildiysek ne mutlu benim saçlarıma 16 yaşında ilk aklar düştü çok sorun yapıpta üzme kendini birde beyazın fazla değilse boyama çünkü boyadıkça beyazlar çoğalıyor
benim ki cok var 40 tane vardir heralde . ama en ustdeki beyaz saclari kopardim beli olmasin diye . inshala cogalmaz