Cilt Bakımı Ürünleri L'oreal Skin Perfection

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
serumu günde 2 kez kullanmak gerekiyor ama kremi bilmiyorum
3 gundur sabah aksam kullaniyorum ikisinide.soyle soyliyim ben gercekten cok memnun kaldim yuzume cok guzel bi duruluk verdi.vadettiklerini gerceklesiriyo bu urun.bb kremide alicam en kisa zamanda.yalniz beni tek dusunduren kullsnmayi birakinca cilt eski haline donermi yani gecicimi bu verdigi Guzellik tabi bunu zamanla gorucez

Kızlar serumun günde 2 defa kullanılması çok değil mi? Ayrıca herkes başka bişey söylüyo.. Bu söylenilenlerden anladığım tek şey önce serum sonra nemlendirici sonrada bb krem.. eee bunları günde kaç defa ve kaç dakika aralıklarla sürülücek? Yalnız rica ediyorum bilen biri açıklasın lütfen

ben bir haftadır kullanıyorum. karma ciltliyim ve cildime göre çok iyi ne yağlı ne kuru bırakıyor. iki gündür bir şey dikkatimi çektiği için bakayım yorum yazmışmı kızlar diye kk dan araştırırken buldum bu topiği. sizede biraz pudralıymış gibi geldimi.
bundan önce gece gündüz kremini kullanmıştım özellikle kuru ciltliler için öneririm ve kokusuda harikaydı.

kremini hiç bir yerde bulamıyorum :2::2: her gratise gittiğimde bitmiş oluyorbaşka nerelerde bulabilirim kızlar ?

yaklasık ıkı haftadır krem ve serumunu kullanıyorum. kremını sadece sabahları, akşamda once serumu yarım saat sonra da kremını suruyorum serumun emılmesını beklıyorum.

Bende sanssız insanlardanim sanirim 2 aydan beri kullaniyorum kremini ama etkisi yok (

bende internetten aldım gelince kullanıcam yüzümde orta derecede gözenekler var arada sivilcem çıktığından dolayı lekelenmeler ve renk farklılıkları var bakalım iyi gelecek mi 1 ay sonra gözle görünür değişiklik oluyormuş:26:bende değişiklik olursa herkese tavsiye ederim çünkü pek umudum olmadan başlıyacağım senelerce ne yaptıysam gözeneklerim küçülmedi

kızlar aldım kullanmaya başladım dün gece yatmadan serumunu sürdüm sabah kalkınca da ilk serumunu sonra nemlendiriciyi ve ardından bb kremini kullandım haftalık olarak fotomu çekeceğim bakalım 1 ay sonunda ne gibi bir etkisi olacak..

daha ilk kullanmamda memnun kaldım bb kreminin kapatıcılık özelliği yok ama serinin devamlılığı için almıştım zaten. ilk günkü sonucum misshanın bb kremini tek başına altında kullandığım halde gün ortasında cildim yağlanıyordu ama lorealin serumunu nemlendiricisini ve bb kremini üstüste sürdüm saat 6 gibi makyajımı çıkarırken hiç bir yağlanma yoktu cildimde... inş gözeneklerimi de sıkılaştırır...

ben hem serumunu hemde kremini kullanıyorum şimdilik memnunum tavsiye ederim

bayanlar günaydın bugün ürünü kullanalı tam 7 gün oldu ve işte fotolarım farkı siz görün fotolar aynı ışık altında çekilmiştir yüzümde loreal skin perfection serum,nemlendirici ve bb kremi vardır. 7 gündür yüzüme başka hiç bir şey sürmedim bb kremin kapatıcılık özelliği olmamasına rağmen ne fondöten nede pudra kullanmadım. öncesinde gözeneklerimin içi siyah nokta dolu ve kirli bir görünüm varken şimdi yine gözeneklerim var ama içleri tertemiz görünüyor inş 1 ay kullanımda gözeneklerimde de sıkılaşma olur... her hafta foto koymaya devam edeceğim...

faydasını gören arkadaşlar adına sevindim. ben de bloglardan okuduğum kadarıyla büyük hayallerle gidip nemlendirici kremini almıştım. tabi benim önceliğim gözenek değil lekelerdi. bu arada yaşım 20, bende işe yaramadı, sivilce yaptı, kullanmayı bıraktım çöpe attım. kuzenim de benzer sorunlar yaşadı. diyeceğim şu ki, iyice araştırıp almak lazım. her ciltte aynı sonucu vermiyor. ama kokusu çok güzel :)

Cildim hassas yasim da 24. Son zamanlarda gozenekler olustu. Nivea aqua sensation kullaniyordum ve memnundum aslinda. Ama reklami gprdum burayi okudum hemen aldim kremini. Ilginc bi sekilde surdukten bi iki dakika sonra sivilce gibi kabarmalar oldu. Yikadim. Herhalde donemsel dedim kendi kremime devam ettim. Bir hafta sonra tekrar denedim gece ve temiz yuzume tabiki. Yine ayni sekilde yapinca hemen yikadim ve direk cop oldu. Yuzum hassas ama bu kadar ani tepki aldigim bi urun olmadi simdiye kadar. Dikkatli alin 3er gun bekledim o kabartilarin gecmesi icin.

Son düzenleme:
Bende 9 gündür kullanıyorum ve hem pütür pütür bişeyler hem de beyaz uçlu minik minik sivilceler oluştu devam ediyorum kullanmaya bakalım hafta sonuna kadar ne olcak nemlendiricinin cilde alışma süresi dedim bekliyorum bakalım (bu arada yanaklarımda hiç sivilcem çıkmamıştı bugüne kadar bu nemlendirici sayesinde çıktı ) Bu arada hiç işe yarayan yanı olmadı mı derseniz, hayır bari eski halinde bıraksaydı daha iyiydi

Ben bu ürünü bir arkadaşımdan aldım yani o bana verdi kendi cildine uymamış sivilce yapmış onun cildi aşırı yağlı . Benimki karma bende sivilce yapmadı şükür . Makyajın altına baz olarak kullanıyorum ben serumunu . Çok güzel duruyor fondotenim üstünde . Baz olarak çok işime yaradı . Her sabah bunu sürüp üstüne fondotenimi uyguluyorum kaymak gibi duruyor .Ama cildim için pek bir etkisini görmedim bir kaç sivilce izi vardı onu gerçirmedi .

benim cildim çok hassas hemde t bölgesi yağlı karma, cildimde çok kuru illaki bi krem kullanmam gerekiyodu , ne kullansam sivilcelenme yaptı beyaz beyaz kabarcıklar yaptı en sonunda bunu gördüm reklamlarda ilgimi çekti kullanan yorumlarını okudum cesaret edip aldım iyikide almışım tek bi sivilce bile çıkarmadan zımpara gibi yanaklarım nemlendi yüzümdeki ton farklılıkları gitti gözeneklerim sıkılaştı ilk sürdüğümde cildimi hafif yaktı gözenek sıkılaştırdığı için diye tahmin ediyorum
sadece sabah yüzümü temizledikten sonra önce serum ardına nemlendiriciyi kullanıyorum ki cildim aşırı kurudur yüzüm bütüngün yumuşak ve nemli ,çenemde kuruluktan ince çizgiler çıkmıştı 3 haftada onlara bile etki etti pürüzsüz şimdi, bb kremini kullanmıyorum cildime etkisini arkadaşlarımda farketti onlarda başlıcak :)