Cilt Bakımı Ürünleri L'oreal Skin Perfection

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Tüm övgülere kayıtsız kalamadım ve bende bugün serumunu ve bb kremini aldım.. ama o kadar çok yorum okudum ki aklım karıştı.. karma bi cilde sahibim ve umarım sivilce yapmaz.. en kısa zmanda izlenimlerimi paylaşıcm :)

Serumunu kullanıyorum,2.şişem. İlkini büyük umutlarla kullanmaya başlamıştım ama cikdimde bir iyileşme olmadı.2.yi de sadece eski serumum daha pahalıydı,bu da aynı işi gördü diye aldım.iyi bir makyaj bazı, yağlı ciltler için nemlendirmesi tek başına yeterli.ama hepsi bu.mucize bekliyorsanız almayın, uygun fiyatlı bir serum almak istiyorsanız alın.

kızlar bayadır yazamadım ben serum ve nemlendiricisinden çok memnunum ama bir arkadaşımız yazmış mucize bekliyoruz galibasonra sonu hüsran oluyor cildimi temiz tuttuğum müddetçe çok iyi bir krem gözeneklerim de kapanmalar oldu ama tam değil ben kullanmayı sürdüreceğim bittikten sonran 2.sefer de alıp kullanıcam çünkü cildim çok yağlı olduğu için nemlendirici ve makyaj bazı kullanamıyordum bu ürünü gayet iyi bir şekilde kullanabiliyorum..cildimde sivilce ve yaplanma kesinlikle yapmadı cildim sivilceye yatkın olduğu halde...

Ben kurban bayramında Turkiye'ye yeni geldiğinde almıştım, serumu ve nemlendiricisini, kesinlikle çok memnun kaldım herseyden once kokusu HARİKA. Ben geceleri kullanıyordum, cildim alışmasın diye ara vermiştim tekrar başladım, bu fiyata alınabilecek en iyi drug store ürünüdür, kesinlikle tavsiye ederim.

İkisini aynı zamanda mı kullandınız yani yatmadan önce ikisini de sürdünüz mü

Everybody lies.

2 defa kullanıp bıraktım bende sivilce yaptım oyüzden memnun kalmadım. Cildim karma normalde kuru ciltlere öneriliyormuş.

kızlar bb kremini aldım orta tondakini satıcı beyaz ten için olan çok açık gelir size dedi ama halt etti :) orta ten çok koyu durdu bende 1 kez bile sürmedim. ambalajı açtığım için de iade edemedim. 25 e aldım 10 tlye isteyen olursa göndericem. tamamen sıfır
Eki Görüntüle 1062261 .

Bb kremi aldığım halde kullanmadım, kremini almadım, serum ise 3.şişem dibine geldi, 4.sü hazır.mucize beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız söyleyeyim.bunun 10 katı pahalı serum da kullandım, yine de skin perfection un iddia ettiği etkiler olmadı :) ama nedir, fiyatına göre çok iyi bir serum,extra yağlanma veya sivilce yapmadı bende ki yağlıdır cildim.makyaj bazı olarak da iyi iş görüyor.tek pompa tüm yüze yetiyor.bereketli de yani.

Son düzenleme:
Ben uzun bir süredir kullanıyorum. fikirleri mi de blogumda paylaştım

Son düzenleyen: Moderatör:
ben aldım ve hassas ciltlere tavsiye etmiyorum. sürer sürmez cildim alev alev yandı. tabi benim gibi rozası olanlar için geçerli bi durum olabilir

Merhaba kızlar, L'oreal'in skin perfection'unu almak istiyorum ancak okuduğum yorumlara göre 10 kişide 7 si memnun kalmamış. Benimde cildim çok kuru sizce bu ürünü almalı miyim yoksa başka bir ürün tavsiye eder misiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben serumunu kullandım çok rahat bir his veriyor sürerken sonra da yumuşak bir his. yağlı bir yapısı yok zaten makyaj bazı gibi hoş. bir şişesi bitti dün gratisden alıyım dedim 23 tlymiş bitmiş watsons da 32 tlydi almadım cildim yağlı ve gözeneklerim açık bana iyi geldi bilemiyorum

son durum nedir?memnunmusunuz

bugün sapphire'deki cosmetica'da gördüm fiyatı 10 tl'ye inmiş. almak isteyenler bence kaçırmasın ben sanırım 27tl'ye almıştım.

ben daha önce serumdan 1 şişe kullandım ama gözenek sıkıştırma, leke azaltma konusunda sonuç alamadığım için tekrar almadım. avon'un leke azaltıcı serumunu deneyeceğim indirime girmesini bekliyorum:) o da işe yaramazsa bu serumu makyaj bazı ve nemlendirici olarak kullanacağım. skin perfection serisinin nemlendiricisi bence yağlı cilde uygun değil. yüzümde ağır bir his yaratıyor, serumu nemlendirme ve hafiflik açısından benim için daha başarılıydı. krem bittikten sonra tekrar almayacağım. bb kremini seviyorum, hem 25 spf güneş koruması var hem çok hafif. kapatıcılığı iyi değil ama cilt tonunu eşitliyor ve yüzde gayet doğal duruyor. diğer favori bb kremim de avon solutions, kapatıcılığı çok iyi fondötene veya concealara gerek kalmıyor. ama bu bb krem cilde parlaklık verdiği için bunu ya akşam ya da kışın kullanıyorum. diğer bb kremleri de denemiş biri olarak yağlı ciltlere yaz için lorealin bb kremini gerçekten tavsiye edebilirim. yeri gelmişken söyleyeyim, aman ha diadermine'in bb kremini almayın. berbat!! yüzde eşit dağılmıyor bile yer yer koyu leke görünümü veriyor..