Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Ultra Açıcı Saç Boyaları

ben de bitkisel boya yapmak istiyorum ama bildiğiniz bitkisel boya var mı acaba?

Canım Tints of nature var migroslarda 19 tl.

Boyayıp bone takıyosun fön tutuyosun...

ıçinde kullanımı yazıyo... 7N boyamıştım çok tatlı bir renk oldu.

Fön çektirmeye gittiğimde kuaför orta kumral dedi.

Bu boyalı saçlara uygun değil mi bilmiyorumkismile

Canım bu organik boyayı diyosan ben sürekli saçımı boyuyorum....

boyalı saça uyguladım yani yanlız renk seçimi ve sonucu normaldede olduğu gibi

zemine bağlı...Bide beyaz varsa N serisi tavsiye ediliyo...

Yada seçtiğin boyanın içine N serisinden karıştırıyosun...

beyaz yoksa istediğin seriden saçına uygun beğendiğin rengi seçebilirsin..
.
Ben memnun kalmıştım...Sonradan yakında bulamadığımdan başka renge boyadım pişman oldum boyadığım renk koyu olmuştu...

Renk kataloğu ekledim eklentiye bakarsanız...

Eklentiler

• $tint of natural-hair-colors.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Lorealin boyalarını demiştim canım. Saç rengim koyu, açıcı içermesi gerekiyor o yüzden kullanmam gereken boyanın mafoldumben

hımmm.... ozaman lorealın ultra açıcılarından kullanman gerek...

ben onuda bir sefer kullandım...Hangi rengiydi hatırlamıyorum ama doğal olmuştu...

Turunculuk yoktu...Çünkü birkaç ton açmıştım...

Teşekkürler canım:kedi: Ya biraz açılsın, belli bir renk otursun, sonra senin söylediğin markadan almayı planlıyorum ben de. Beğendiğim renkler var. Teşekkürler tekrar boshayallersmile

kızlar ilk önce 5.1 e boyadım kendısac rengım acık kestane daha sonra 6.1 e boyadım şimdi saçımda olusan turunculaşmayı nasıl kapatacagımı kara kara dusunuyorum.gittikce renk acılıyor yıkandıkca.beyazlarıda hic kapatmıyor.tupturuncu oldu benm saclarım.ve dalgalanma oldu yarısı acık yarısı koyu renk.ultra acıcı serının tek memnun kaldığım yanı ise parlaklığı.bilginizebuyrunnnnnnnnn

ultra açıcı serisi gerçekten mükemmel ama doğal saçalarda tabiki.benim gibi saf saf satıcının lafına inanıp koyu renkleri açacağını düşnmeyin.ama kendi sacınıza uygulaycaksanız üzerindeki rengi tutturacağınıza emin olabilirsiniz.hiç şüphe etmeden boyayın.ve saçınız yıpranmıyor fazladan.yani normal boyalarda nasılsa o kadar yıpranır.zaten içindeki kren mükemmel yapıyor saçı allah için...

Hiç boya işlemi görmemiş siyah saçı olup aşağıdakilerden kullanan arkadaşlar fikirlerini beyan edebilir mi opuyorumnanaktan
saçları siyah olup kutu üzerindeki renkleri tam tutturan var mı

5.1 DOĞAL KAHVE

6.3 DORE KAHVE

6.1 KÜLLÜ KAHVE

kızlar saçınız siyaha boyalıysa ki benimde öyle açıcılar işe yaramaz,evde uygulayabileceğiniz siliciler var loreal effasor fakat sorun şuki türkiyede niyeyse kuaförcülerin elinde bir rant sağlanmış bu ürüne.başka satışını bilmiyorum.bu ürün yurtdışında 3 euro.bir toz suya dokuyorsunuz saçınıza sürüyorsunuz 10 dakika sonra boya saçınızdan akıyor,yani saçınızı açmıyor,tutunan boyayı akıtıyor.istediğiniz kadar etki alamazsanız 2.paketi uygulamada zarar yok,üstüne sarıyamı boyarsınız kızılamı ben bilmem.
sorun şu şimdi ben bu effasordan alacağım yurtdışından arkadaşım geliyor yarın mail attım ama ya görmezse.türkiyede kutusuyla satılıyor sanırım bu nedenle fiyatı bu şekilde nasıl alalım bunu.olmadı siyah saçlılar birleşelim bir kutuda 8 tanemi var 10 tanemi buna göre 8 liraya falan gelmiş olur kişi başı,ne dersiniz

Güzel bişeymiş ben ilk kez duydum.Saçın kendi rengi ortaya çıkıyor yani..
ama benim saçımda boya yok şuan kendi renginde o da siyah :)
bu açıcıları denemek istiyorum ama renkte kararsız kaldım.

zaten saçında eğer boya yoksa neye boyasan tutar sarı bile yapıcaksan boya en açığına tut kafanda 1 saat açılır,ama bana kalırsa eğer doğalsa hiç dokunma.çok imreniyorum doğal renk saçlara şimdi boshayallersmile

merhaba arkadaşlar bende saç rengimi açmak istiyorum ancak dikkatimi çeken birşey oldu.güneş hanımın yazdığı ultra açıcı saç boyasını kullandıktan sonraki sonuçları yazmış ben internette de farklı farklı sitelerde birkaç tanesinin dışında diğerlerinin neredeyse hepsinde aynı kullanıcı yorumu vardı güneş hanımınkiyle birebir aynı başka sitelerden alıp kopyala yapıştır yapmak ne kadar etik ? benim bunu yazmamdaki amaç kesinlikle yorum sahibini rencide etmek değil sadece hangisine inanmalıyız birileri kullanmış güzel olmuş peki ya diğer sitelerdeki güneş hanımın yorumları.hepinize çok teşekkür ediyorum sadece bunu yazmak için üye oldum

saçlarımın orjinal rengi koyu kahve. saçlarımı yaklaşık 1,5 senedir hiç boyamadım onun öncesinde röfle yaptırmıştım ama birsüre sonra sıkılıp saçlarımı kendi rengine boyadım. saçlarımın şimdiki rengi koyu kahve,
hafta sonu saçlarımı 6.1 ultra açıcı küllü kahveye boyayacağım.
birkaçkez kestirmeme rağmen uçlarda hala kahve rengi boya kalmış olabilir. ama kararımı verdim deneyeceğim. mutlaka burada sizinle paylaşacağım sonucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…