kızlar sabah sabah izlediğim bir haber ile sarsıldım.anne olacak vasıfsız kadın lösemi teşhisi konulan kızını hastanede bırakarak terketmiş. Bu nasıl bir annedir böyle. Benimde 2,5 yaşında bir kızım var canı küçücük yansa benim içim kanıyor.sen bu kadar savunmasız küçüçük bir evladı nasıl bırakıp gidebiliyorsun üstelik hasta iken. Ya o daha küçücük. Içimden beddualar savurmak geliyor. Bunca evlat hasretiyle tutuşan insan varken neden o kişiler anne oluyor. Anne olmak bukadarmı? Benim gözümde asla anne değildir o kişi. Yüce allahım bildiği gibi yapsın inşallah...allah o yavrucağada bir an önce şifa verir inşallah. Sizde dualarınızı eksik etmeyin yavrucak için.
kızlar sabah sabah izlediğim bir haber ile sarsıldım.Anne olacak vasıfsız kadın lösemi teşhisi konulan kızını hastanede bırakarak terketmiş. bu nasıl bir annedir böyle. benimde 2,5 yaşında bir kızım var canı küçücük yansa benim içim kanıyor.sen bu kadar savunmasız küçüçük bir evladı nasıl bırakıp gidebiliyorsun üstelik hasta iken. ya o daha küçücük. içimden beddualar savurmak geliyor. bunca evlat hasretiyle tutuşan insan varken neden o kişiler anne oluyor. anne olmak bukadarmı? benim gözümde asla anne değildir o kişi. Yüce Allahım bildiği gibi yapsın inşallah...Allah o yavrucağada bir an önce şifa verir inşallah. sizde dualarınızı eksik etmeyin yavrucak için.
böyle insanlar hiç evlenmesin istiyorum. madem o çocuğa bakamıycaktın bırakıp gidecektin niye yaptın be kadın? hakim babaya vermiş yavrucağı . bide tazminat ve nafakaya bağlamışlar. ben o babayı taktir ediyorum. üstelik işsizmiş. inşallah br an önce baba içinde iş bulunur. ve o bebecik sağlığına kavuşur.
Anneye mi tazminat ve nafaka baglamislar.ins babasi bir an once is bulur
cennet ucuz değil,cehennem lüzumsuz değil..çok dogru..insanlar yıllarca evlat hasretiyle yanarken rabbim böyle bir kadına evlat verdiyse vardır bir bildği ..Allah hepimizin içine merhamet versin..söylenecek baska söz yok
kızlar sabah sabah izlediğim bir haber ile sarsıldım.Anne olacak vasıfsız kadın lösemi teşhisi konulan kızını hastanede bırakarak terketmiş. bu nasıl bir annedir böyle. benimde 2,5 yaşında bir kızım var canı küçücük yansa benim içim kanıyor.sen bu kadar savunmasız küçüçük bir evladı nasıl bırakıp gidebiliyorsun üstelik hasta iken. ya o daha küçücük. içimden beddualar savurmak geliyor. bunca evlat hasretiyle tutuşan insan varken neden o kişiler anne oluyor. anne olmak bukadarmı? benim gözümde asla anne değildir o kişi. Yüce Allahım bildiği gibi yapsın inşallah...Allah o yavrucağada bir an önce şifa verir inşallah. sizde dualarınızı eksik etmeyin yavrucak için.
Ne kadar dogru bir soz ''cennet ucuz degil,cehennem luzumsuz degil ''.
O sahsiyete anne demek istemiyorum!
Nasil yapar boyle birseyi.ne aklim ne mantigim ne de kalbim kabul etmiyor boyle birseyi.
Hastanelerde o bebeklerin halini cokk iyi bilirim.
Dogum yaptiktan 2 gun sonra oglum onemli bir ameliyata girdi ben o aciyla dogum acimi unuttum daha dogum yaptigim gece ayaga kalktim evladim icin.hastane hastane kosturdum.nefes bile almak gelmedi icimden.alamadim da!
3 saat suren ameliyatta oldum oldum dirildim minicik bebegimi ameliyat sedyesine koydum caresizce o soguk ameliyathaneye gonderdim gidisi hala gozumun onunde.kalbini sok ver deseler verirdim saniye dusunmezdim.
Allaha sukurler olsun iyilesti oglum birgun isyan etmedim birakip gitmek aklimin ucundan gecmedi.asla birakamam!
O kadina beddua etmicem onun icin diledigim tek sey VICDAN AZABI !!!!
lösemi hastalığı tedavi süreci çok uzun olan bi hastalıktır rabbim hiç kimseyi evladınla sınamasın
aynı haberi bende iki gündür takip ediyorum şuanda o kadının bunu hangi duyguyla yaptığını bilemem ama
benim gözümde asla bi anne değil bende evladımı 8 yaşında lösemiden kaybettim tam 4 sene hastanelerden çıkamadım
keşke evladım yaşasaydı ömrümün sonuna kadar hastanelerde kalsaydım ama yavrum yanımda olsaydı
belki bana kızcaksınız ama o kadın anne olsaydı yavrusunun yanından ayrılmazdı benim gözümde o kadın bir hiç
başınız sağolsun. çok üzüldüm
çok geçmiş olsun canım. Allah birdaha böyle birşey yaşatmaz inşallah...
lösemi hastalığı tedavi süreci çok uzun olan bi hastalıktır rabbim hiç kimseyi evladınla sınamasın
aynı haberi bende iki gündür takip ediyorum şuanda o kadının bunu hangi duyguyla yaptığını bilemem ama
benim gözümde asla bi anne değil bende evladımı 8 yaşında lösemiden kaybettim tam 4 sene hastanelerden çıkamadım
keşke evladım yaşasaydı ömrümün sonuna kadar hastanelerde kalsaydım ama yavrum yanımda olsaydı
belki bana kızcaksınız ama o kadın anne olsaydı yavrusunun yanından ayrılmazdı benim gözümde o kadın bir hiç
Basiniz sagolsun.Allah yardimciniz olsun.cok zor cok.ne diyecegimi bilemedim.cok uzuldum ....
Haberin detayini simdi okudum.Cocugunu terk eden anne kizina aylik 150 tl odeyecekmis ve 10 binlira tazminat mahkeme anneye cocugunu gorme hakkida vermis.
allah razı olsun rabbim kimseyi evladınla sınamasın
ben çok küçük evlendim biricik oğlum yaşasaydı şimdi askere göndericektim
ama rabbim onu benden daha çok sevmiş
işte o yüzden ben o kadını asla anlıyamam
şartlar ne olursa olsun insan evladını bırakamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?