Bugün sabah kalktigimda bacaklarim mosmordu ve bacaklarim o kadar agriyordu ki yuruyemiyordum..bi yere carpmisimdir diye inandirmaya calisiyorum kendimi ama carpmis gibi degil carpsam sadede bi tarafi morarir heralde..su son 1 ayda da 5 kilo verdim istahim falan yok hic..arada burnum kaniyor..halsizlik, yorgunluk hep yatiyorum..bugun kan tahlili yaptirdim yarin alxam sonuclari..insallah kotu bisey cikmaz(((
Özel hastaneye gittim..yarin 2ye kadar hastanedeyim dedi doktor..sabah erkenden gidicem dersaneden once..lise son sinifim bu arada..o kafamin karisikligiyla ders dinleyemem..bi an once icimin rahatlamasi lazim..biraz arastirdim trombosit ten dalan kayhaklanabiliyorjus..insallah oyledir..yarin yazicam hemen sonucu..Hemen kötü düşünmeyin vucuttaki morluklar sadece kanser belirtisi olmaz bazen kullandıgımız ilaçlarda vucutta morarma yapabilir yada karacigerden gelen bir rahatsızlıkta sebep olabilir hatta herhangi bir maddeye karşı alerjiniz varsa oda morarmaya sebep olabilir.
Yarın haftasonu sonuçları nasıl alacaksınız alsanız bile doktor olur mu sonuçlarınızı göstermek için inşallah iyi bir sonuç çıkar.:26::26:
Özel hastaneye gittim..yarin 2ye kadar hastanedeyim dedi doktor..sabah erkenden gidicem dersaneden once..lise son sinifim bu arada..o kafamin karisikligiyla ders dinleyemem..bi an once icimin rahatlamasi lazim..biraz arastirdim trombosit ten dalan kayhaklanabiliyorjus..insallah oyledir..yarin yazicam hemen sonucu..
Bugün sabah kalktigimda bacaklarim mosmordu ve bacaklarim o kadar agriyordu ki yuruyemiyordum..bi yere carpmisimdir diye inandirmaya calisiyorum kendimi ama carpmis gibi degil carpsam sadede bi tarafi morarir heralde..su son 1 ayda da 5 kilo verdim istahim falan yok hic..arada burnum kaniyor..halsizlik, yorgunluk hep yatiyorum..bugun kan tahlili yaptirdim yarin alxam sonuclari..insallah kotu bisey cikmaz(((
korkma canım ..biliyomusun ben de bi ara o korkuya kaplmştm ..tahlil sonucnda kanszlk çıktı ..beslenmene dikkat et ne olursa olsun sabah kahvaltısı olmadan dışarı çıkma..bi müddet beslenmene dikkat etmen lazm..başarılarlösemi olmyck ve güleceksn ondan sonra ..benim doktorum şaşımşdı bana gülsene lösemi değilsn demşdi
Insallah ya..icimi rahatlattiniz bi nebze de olsa cok tesekkur ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?