Erkek arkadasimla sikintilar yasiyorduk bi suredir ben yemeden icmeden kesildim bir ayda tam 5 kilo verdim..tabi vitamin eksikligi falan olmus..kan degerlerim dusuk cikti hep..morluklar devam ederse fakulteye gidicem ayrintili arastirma icin..ama allahima sukur korktugum gibi bir sey cikmadi..cok sagolun yine de yanimda oldugunuz icin:))
Oncelikle gecmis olsun iki aydie kizimin bacaklarinda morluk oluyor doktara gittik hee sey norman d vitamini eksik dedi aldi ama morluklae devam ediyor dun aksam ortadaki cam masaya capti oturdu ah dedi ama mesiye almadi getir bscani bakacam diyince sasirdi bacak kizarmis ufak carpmalari mesiye almiyormus suclu bulundu masaya captikca morariyormus dun aksamdan beri dalga geciyoruzz
Erkek arkadasimla sikintilar yasiyorduk bi suredir ben yemeden icmeden kesildim bir ayda tam 5 kilo verdim..tabi vitamin eksikligi falan olmus..kan degerlerim dusuk cikti hep..morluklar devam ederse fakulteye gidicem ayrintili arastirma icin..ama allahima sukur korktugum gibi bir sey cikmadi..cok sagolun yine de yanimda oldugunuz icin:))
Buraya yıllar önce lösemi olmaktan korkuyorum yazmışım 6 ay önce annemi lösemiden kaybettik geç teşhisle o doktorların allah belasını versin. Ölmeden iki gün önce kan testi yapılıyor kanı eksik kan takviyesi lazım deniyor sadece, ambulans geliyor kadın halsiz yatıyor her yeri ağrıyor bişeyi yok diyip almadan geri gidiyorlar bir de telefonda bizimle kavga ediyolar bişeyi yok siz bizden daha mı iyi bileceksiniz diye iki gün sonra annem ölüyor. Kimin suçu varsa diğer tarafta bulurlar umarım.
Buraya yıllar önce lösemi olmaktan korkuyorum yazmışım 6 ay önce annemi lösemiden kaybettik geç teşhisle o doktorların allah belasını versin. Ölmeden iki gün önce kan testi yapılıyor kanı eksik kan takviyesi lazım deniyor sadece, ambulans geliyor kadın halsiz yatıyor her yeri ağrıyor bişeyi yok diyip almadan geri gidiyorlar bir de telefonda bizimle kavga ediyolar bişeyi yok siz bizden daha mı iyi bileceksiniz diye iki gün sonra annem ölüyor. Kimin suçu varsa diğer tarafta bulurlar umarım.
Çok okuma o belirtileri . Çok gecmiş olsun . Aklına kötü Şeyler getirme .Insallah oyle bir seydir..belirtileri okudukca ne dusunmeliyim bilemiyorum..yarin ilk isim gidip sonuclari almak olucak.insallah korkulcak bisey yoktur..
Başınız Sağolsun . Çok acıBuraya yıllar önce lösemi olmaktan korkuyorum yazmışım 6 ay önce annemi lösemiden kaybettik geç teşhisle o doktorların allah belasını versin. Ölmeden iki gün önce kan testi yapılıyor kanı eksik kan takviyesi lazım deniyor sadece, ambulans geliyor kadın halsiz yatıyor her yeri ağrıyor bişeyi yok diyip almadan geri gidiyorlar bir de telefonda bizimle kavga ediyolar bişeyi yok siz bizden daha mı iyi bileceksiniz diye iki gün sonra annem ölüyor. Kimin suçu varsa diğer tarafta bulurlar umarım.
Konuyu hızlı hızlı okudum sağlıklı olduğunu görünce sevindim ki bunu okudum. Çok üzüldüm başın sağolsunBuraya yıllar önce lösemi olmaktan korkuyorum yazmışım 6 ay önce annemi lösemiden kaybettik geç teşhisle o doktorların allah belasını versin. Ölmeden iki gün önce kan testi yapılıyor kanı eksik kan takviyesi lazım deniyor sadece, ambulans geliyor kadın halsiz yatıyor her yeri ağrıyor bişeyi yok diyip almadan geri gidiyorlar bir de telefonda bizimle kavga ediyolar bişeyi yok siz bizden daha mı iyi bileceksiniz diye iki gün sonra annem ölüyor. Kimin suçu varsa diğer tarafta bulurlar umarım.
Basşka türlü kan hastalıkları da vardır. İnşallah kötü birşey çıkmaz.geçmiş olsun canım.Bugün sabah kalktigimda bacaklarim mosmordu ve bacaklarim o kadar agriyordu ki yuruyemiyordum..bi yere carpmisimdir diye inandirmaya calisiyorum kendimi ama carpmis gibi degil carpsam sadede bi tarafi morarir heralde..su son 1 ayda da 5 kilo verdim istahim falan yok hic..arada burnum kaniyor..halsizlik, yorgunluk hep yatiyorum..bugun kan tahlili yaptirdim yarin alxam sonuclari..insallah kotu bisey cikmaz(((
Başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin. Sizlere de sabır versinBuraya yıllar önce lösemi olmaktan korkuyorum yazmışım 6 ay önce annemi lösemiden kaybettik geç teşhisle o doktorların allah belasını versin. Ölmeden iki gün önce kan testi yapılıyor kanı eksik kan takviyesi lazım deniyor sadece, ambulans geliyor kadın halsiz yatıyor her yeri ağrıyor bişeyi yok diyip almadan geri gidiyorlar bir de telefonda bizimle kavga ediyolar bişeyi yok siz bizden daha mı iyi bileceksiniz diye iki gün sonra annem ölüyor. Kimin suçu varsa diğer tarafta bulurlar umarım.
Konuyu açalı yıllar oldu bir şeyim yok şükürÇok okuma o belirtileri . Çok gecmiş olsun . Aklına kötü Şeyler getirme .
Sonuçtan bizi de haberdar et
Konuyu açalı yıllar oldu şimdi bir şeyim yok şükürBasşka türlü kan hastalıkları da vardır. İnşallah kötü birşey çıkmaz.geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?