- 3 Nisan 2014
- 36.269
- 148.025
- 798
- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
Hiç diş tedavisi yaptırmamış olmak mı? Cidden mi? Ağzında dolgu olmayan yetişkin var mı ya?
Ben son 1 yıl içinde diş tedavisi yaptırmamış olmak diye biliyorum, lösev gönüllüsüyüm bana gelen mailler hep bu yönde.Hiç diş tedavisi yaptırmamış olmak mı? Cidden mi? Ağzında dolgu olmayan yetişkin var mı ya?
Bu daha mantıklı sanki. Teşekkürler bilgilendirme içinBen son 1 yıl içinde diş tedavisi yaptırmamış olmak diye biliyorum, lösev gönüllüsüyüm bana gelen mailler hep bu yönde.
Hayir bunun suresi var belli bi sure gecmis olmasi gerekiyor tedavinin uzerindenHiç diş tedavisi yaptırmamış olmak mı? Cidden mi? Ağzında dolgu olmayan yetişkin var mı ya?
Ayriliyor ama icinden ayrilan miktar cocumlar icin yeterli degil.. onun yerine aferez denilen sadece trombosit kullaniyorlar.. bi makina kaninizi alip trombositleri ayirip kalan kani size geri veriyor.. islem kan vermekten daha uzun 60-90 dk arasinda degisiyor ama cocuklar cok kullaniyor trombositiKızılaya verdiğimiz kan ile de trombosit ayrılıyor diye biliyorum doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?