• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lost

• Konu Sahibi Konu Sahibi mia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzum daha 3 sezondayım mikaili öldü sandım aboo yasıyomuş len laelaelaelaelae
culyeti çözemedim henüz 3 sezondayım :delphin:

Mikail ölmedi sanırsam, galiba.

Çarli'nin ölümüne neden oldu eşşeoğlusu:gitme::mymeka:

Culyetin nesini çözemedin:sm_confused:

Ama varyaaa, süper bi dizi diyim sana. Heleki 5.sezonda aha böyle kalıyon:1shok::bbo::uhm:

Ya işte böyle.

Mikail ölmedi sanırsam, galiba.

Çarli'nin ölümüne neden oldu eşşeoğlusu:gitme::mymeka:

Culyetin nesini çözemedin:sm_confused:

Ama varyaaa, süper bi dizi diyim sana. Heleki 5.sezonda aha böyle kalıyon:1shok::bbo::uhm:

Ya işte böyle.

ölmez bence o dokuz canlı herif kafamçokkarıştı

çarlinin ölümüne henüz gelemedim :bbo:

culyet la diğerlerinden mi yoksa bizden mi onu anlamadım ben sun un hamileliğini kontrol ettiği bölümde kalmıştım orda geri gidip telsize bişiler söledi ya kafamçokkarıştı orda kafam karıstı

ölmez bence o dokuz canlı herif kafamçokkarıştı

çarlinin ölümüne henüz gelemedim :bbo:

culyet la diğerlerinden mi yoksa bizden mi onu anlamadım ben sun un hamileliğini kontrol ettiği bölümde kalmıştım orda geri gidip telsize bişiler söledi ya kafamçokkarıştı orda kafam karıstı

ohoooo dee neredeymişsin sen.:dilcikar: Senle teori meoride üretilmez şimdi, bitir öyle gel, hade bakim:mymeka:

ohoooo dee neredeymişsin sen.:dilcikar: Senle teori meoride üretilmez şimdi, bitir öyle gel, hade bakim:mymeka:

piqi madem bitirip gelicim :dilcikar:
4 sezonda 13 bölüm filan var doğru mu :uhm: yoksa eksik mi yüklediler bana acep CADIARZU

piqi madem bitirip gelicim :dilcikar:
4 sezonda 13 bölüm filan var doğru mu :uhm: yoksa eksik mi yüklediler bana acep CADIARZU

Senaristler o yıl toplu olarak isyan ettikleri için tüm diziler erken final yaptı doğru yani.

Neden eylülde başlamaz ki bu lostmafoldumben

Lost yıldızları evlilik yolunda

Lost dizisinin oyuncularından Evangeline Lilly ve Dominic Monaghan evleniyor. Bağımlılık yapan Lost dizisinin oyuncularından Evangeline Lilly ve Dominic Monaghan evleniyor. Dizide Kate ve Charlie karakterini oynayan çift dört yıllık birlikteliklerini pekiştirmek için sade bir törenle nişanlandı.

Son düzenleme:
evet canım resim ekliyecektim yapamadım ben açıkçası yakıştıramadım ama aşk bu:1rolleyes:

Daha çoooook şey göreceksinn!!!:jeyyar:
:delphin:
Ama bence ağır ağır git...Lost'suz günler insanın içine oturuyor!!!mafoldumben
:delphin:
yok dayanamıyom ben mafoldumben
4 sezona geçicem geçemiyorum şimdi
erken bitirirsen aalıcam çünkü

Lost yıldızları evlilik yolunda

Lost dizisinin oyuncularından Evangeline Lilly ve Dominic Monaghan evleniyor. Bağımlılık yapan Lost dizisinin oyuncularından Evangeline Lilly ve Dominic Monaghan evleniyor. Dizide Kate ve Charlie karakterini oynayan çift dört yıllık birlikteliklerini pekiştirmek için sade bir törenle nişanlandı.

ayy kateee laelaelaelaelae yakışırmı la o sarışın minik sana :delphin:

Son düzenleme:
he ya, Çarliylen keyt.:delphin: düşünebiliyormusunuz.
Gönül bu işte. Neyse, Allah mesut etsin birkaç yıl. Nasıl olsa sonra boşanırlar.şakkıdı

Kuzu çarli kimli yau kafam karıştı vallakafamçokkarıştı
2. sezon mu desem 3. sezon mu desem onun sonunda ölen sarışın bidene çocuk vardı o mudur?

2. sezon mu desem 3. sezon mu desem onun sonunda ölen sarışın bidene çocuk vardı o mudur?

rock yıldızı olan var ya ... sarışın ; uyuşturucu bağımlısı olan yani...

Hee, aynen odur. 3.sezonda öldü kanımca. benneyaptımki

Kıleir'e kur yapan vardıya hani.

Back
X