Losyon gibi beyaz akıntı

Yumurtlamadan ciktiginizi nereden cikardiniz? Bence bu belirtiler yumurtladiniz anlamina geliyor

Yumurtlamadan ciktiginizi nereden cikardiniz? Bence bu belirtiler yumurtladiniz anlamina geliyor
Çatlamadan bir gün öncesinde doktora gitmistim çünkü gelen akıntı seklinden yumurtamın catlayacagini belirtmişti. Ovulasyon testlerinde pik yapan günü gelen akıntı şeklini anlatmıştı ki bu da uzayan kötü bir tabir olacak ama sümük gibi şeffaf bir akıntı demişti. O akıntı 2 gün geldi bitti. Burdan anladım yumurtlamana donemimin bittiğini. Doktor da izne çıktığı için haliyle görüşemedim o yüzden sizlerden bilgi almak istedim

Ayrıca daha önceki yorumlarda da bahsetmiştim. Regl öncesi benim genelde yoğun kıvamda çok az farkedilmeyecek kadar bir akıntım olurdu o kadar. Şimdi 9 gün öncesinden su gibi beyaz ve çok yoğun geliyor. Beni biraz da şüpheye düşüren, acaba mı dedirten durum bu olmuştu.

Canim yumurtlaman devam ediyor olabilir. Ya da tekrarliyor da olabilir bu gunleri degerlendirmek lazim

Muhakkak devam edin canim. Bazen adet oncesinde bile tekrar yumurtlama olabiliyor. Adet gelene kadar degerlendirmeye devam edin insallah olacak
İnanılmaz sağ kasık ağrım başladı. Eğilemiyorum resmen eğildigimde kramp giriyor anlamadım. Herhalde gerçekten çok usuttum ben bu ay ama o kadar da kalın giyiniyorum ona rağmen usuttuysem helal olsun gerçekten ..

Valla bu saydiklarin benim tam yumurtlama belirtilerim. Tek tarafli kasik agrisi gaz sancilari olurdu bende bir de yumurtlama akintisi. Kesinlikle bu gunlerini degerlendir. Usutunce falan yumurtlama daha cok hissediliyor derler ama ben her zaman hissederdim. Sag yumurtaligindan yumurtluyor olabilirsin su anda.

Yumurtlama akıntısı doktorun dediği gibi uzayan bir akıntı değil mi ya? Benim öyle bir akıntım yok ama yani o akıntı bitti 4 5gün önce pofff bu işleri çözmem biraz zaman alicsk sanırım

Yumurtlama akıntısı doktorun dediği gibi uzayan bir akıntı değil mi ya? Benim öyle bir akıntım yok ama yani o akıntı bitti 4 5gün önce pofff bu işleri çözmem biraz zaman alicsk sanırım
Kuzum afedersin ama iliski sonrasi da oluyor bu soylediklerin. Hem agri hem de bahsettigin akinti o sekilde olabiliyor. Masallah ama vucudunda olan degisimleri bizzat yasiyorsun bu bir avantaj. Ben de oyleydim hatta sag kasigim agriyordu belimle beraber o ay hamile oldugumi ogrenmistim

Ben bir de yaşadığım zaman işte çok mu hassas vücudum anlamadım acı esigim de çok düşük hemen bir başkasına gelen ufacık kramp bana deve gibi geliyor kivraniyorum goguslerimde falan bir şey yok mesela belim ve sağ kasığımda ağrı var o da surekli değil eğilip kalkınca oturup kalkarken ya da oluyor ani şekilde sonra geçiyor. Akıntı da mesela şuan oturduğum zaman yok ama hareketlenince o da artıyor anlam veremiyorum o yüzden. Şu 3 aydır yaşamadığım şeyleri yaşadım sanırım bu da benim sınavım ne denir ki

Adetime 1 hafta kaladan baslayan dediginiz gibi ama az miktarda akintim olmaya baslamisti adet gunum yaklastikca artti 1 gun kala 187 beta ile hamile oldugumu ogrendim. Istiyorsaniz insallah bebistir.

Adetime 1 hafta kaladan baslayan dediginiz gibi ama az miktarda akintim olmaya baslamisti adet gunum yaklastikca artti 1 gun kala 187 beta ile hamile oldugumu ogrendim. Istiyorsaniz insallah bebistir.
İnşallah bebiştir. Deniyoruz ama bakalım artık hayırlısı diyorum erkenden de bilerek umitlenmeyeyim sonra hep sonu hüsran diyorum ama acaba demeden de kendimi alikoyamiyorum. Tek çare sanırım şimdilik regl gününe kadar beklemek

Evet bekleyin lutfen hic beklenmedik anda geliyolar gercekten. Adet olmayi bekliyodum bende inanamayip 3 test yaptim. Amaan degildir bile dedigim oldu

Evet canım yumurtlamadan 14 gün sonra ya hamile oluyosun ya adet inşallah hamile olanlardan oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…