Louis Vuitton 2011 Katalog Modelleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en sondaki elbise hoşmuş
hatun da hoşmuş benim kadar olmasın :76:

bilen bilir bu çantalar uçak pahalı çantalardır 2000 usd fiyatlardan başlar.geçenlerde bir yerde okumuştum..bu firma hakkında. deri olmayan çantaları 20-40 usd çinde yaptıryorlar sonra da 2000-3000-4000 usd satıyorlar.birde bu firma katiyen çantalarda indirim yapmıyorlarmış...ellerinde kalan sezon sonu malları personele dağıtıyor.ardından kalan çantaları toplu bir yerde hepsini yakıyorlarmış...çok gaddarca ama emperyalist dünyada bir gerçek 20 usd imalet 2000 usd sat elde kalanı yak...

wow hepsi çok güzel ya tam benlik.. Özellikle de 5., 7. ve 8.'ye bayıldım gerçekten..

istanbulda bir kaç yerde ana satış mağazaları var bildiğim kadarıyla ama dışarı ile kıyaslayınca fiyat farkı varmıdır bilemiyorum aslında tahminim olabileceği yönünde ama net fikri olan varmı

maliyetinin kat kat fazlasına satıldığına hiç bişey demiyorum ama çin malı olduğunu düşünmüyorum
annem almıştı parise gittiğimizde 2000 yılında bak üstünden gecen 11. yıl
canta hala sapasağlam duruyo ve hep onu kullanır yani söylemek istediğim çok çok kaliteliler. ve zaten bi sorun cıkarsa tamir falan da değil direk değişim yapıp yenisini veririz demişlerdi.
aslında bakarsan uzun vadeli kullanıldığı için inanılmaz aşırı pahalıya patlamıyo
ama tabi bi çogumuz çat diye cıkarıp önümüzdeki bilmem kac yıllık çanta ihtiyacımızın parasını ödeyip alamıyoruz, ve tek çeşit yerine çeşit çeşit alıp eskiyince yenisini almak daha cok işimize geliyo
ne diyelim allah bizede nasip etsin ama klasik modelleri yine daha iyi, renkliler parlaklar falan cok yüksek fiyatlı

çok güzellermiş

çok güzeller yaa
bizde çakmalarıyla idare edelim artık napalım

Modayla çok ilgilendiğimi sanıyordum bu markayı daha yeni öğrendim, fiyat aralığından dolayı herhalde :) Hepsi birbirinden zarif

merhaba canim,
LV cantalari Fransada kesinlikle el yapimi olarak üretilir ve cinden filan gelmez. Cin´den gelen sadece taklit/cakma cantalar vardir. Orijinal fiyatlari yaklasik 250 EUR´dan baslar...Diger duyduklarina yorum getirmek zor, cok ucuk seyler. Ömürlük canta üreten bir firmadir LV. Mayis ayinda bende bir canta aldim ve kalite kendisini gercekten belli ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…