Louis Vuitton Çanta Modelleri

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
50
358
İstanbul

Tüm dünya kadınlarının beğenerek kullandığı Louis Vuitton çantaları, klasik ve yeni modelleriyle son bahar moda sezonunda yerini aldı. İş ya da spor kıyafetlerinizle kullanabileceğiniz Louis Vuitton çanta modelleri yüksek topuklar modada.

lv bir tutkudur ve benimde vazgecilmezim 4 tane lv cantam var bakmaya bile doyamiyorum

ya ben louis vuitton delisiyim, kullanmaya kiyamiyorum var benim birtane cantam ama...
istanbulda uygun fiyata cakmasini nerden bulabilirim?
bilginizvarmi arkadaslar ?

:))) hehe Annemde aynisini söylüyor...

anennin ruhu gençmiş tattlım, takdir etttim. yanlış anlamayın kızlar ama bu çantalar 40 yaş üstü için şık olabilir ama altına yakışmıyor yaşlı gösteriyor bence. bir de yaratıcılıktan yoksunlar, ben bile daha güzellerini tasarlarım sırf marka diye tonlar paraya satarlar sonra hiçbir özelliği yok baksanıza.
yine de zevk işi tabi karışamam, paylaşım için teşekkürler.

Son düzenleme:
bu modeller için bisey diyemem ama louis vuittonun güzel modelleri de var benceopuyorumnanaktan

Louis Vuitton suz bi hayat düşünemiyorum... hergün almak geliyo içimden.. ama malum biraz pahalı... ama her yıl alıyorumm ve ayakkabılarını daha çok seviyorum........ =))

kesnlkle katlıyrum.alıcksan ble git orjinalini al bakalım alabilyrsan.fiyatları kaç bin dolar bide bunu öğrenmek lazımm
ee alamyrsan da çakmasını takmıcaksn..çok ucuz ve bast duruyo.
bzm okulda var öle nasıl gülüyruz haha gtti orjinalini mi aldı acaba dye
çok komk oluyr bnce.bariz belli oluyr çakma oldkları
ünlüler bile çakmalarını gtrtiyorlar.yakalndı ble bi kaç ünlüü.
onlar alamyrken bu gençlk nasıl almış şaşarım bn buna..
orjinal değlse hç takma,gt başka marka al.ama LV değil lülülülülülü

lv nin kırmızı bi modeli var. kırmızısı öyle bi tondaki hayran kalmamak mümkün değil.
rengine hastayım ama alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…