- 9 Kasım 2024
- 15
- 10
- 3
- Konu Sahibi peridokunusu
-
Cani gönülden destekliyorumKk junior olarak yeni bir site mi kurulsa artık acaba? Ergenler daha mutlu olur, biz daha mutlu oluruz.
üni 3Yaslar kaç
Merhaba deyip yanına git ne olabilir ki?
Koluna tükenmez kalemle içinden ok geçen kalp yap ve harflerinizi yaz.bi tane cocuk var sınıfta çocuğa inanılmaz yükseliyorum sohbetimiz falan yok aynı sınıftayız ama o kadar efendi o kadar naif duruyor ki çocuğu görünce cok fena yükseliyorum sanırım hoşlanıyorum ne yapsam bilmiyorum benimle pek ilgileniyor gibi durmuyor gerci kimseyle ilgilenmiyor bilmiyorum adım mı atsam
Kuzucuğum ünv 3 diye bir yaş yok bu cevabına göre anca tahmini bir sayı söyleriz.Çocuğun ilgisini çekmiyorsun çeksen bir işaret görürdün.Sohbet et ,dersle ilgili soru sor, isterse devamı gelir.....
olurrKk junior olarak yeni bir site mi kurulsa artık acaba? Ergenler daha mutlu olur, biz daha mutlu oluru
hmmmKoluna tükenmez kalemle içinden ok geçen kalp yap ve harflerinizi yaz.
hic mi bu duyguları yasamadınCani gönülden destekliyorum
Yükseliyorum ne ya? Bu nesil ne böyle? Ben kocama yükseliyorum demiyorumbi tane cocuk var sınıfta çocuğa inanılmaz yükseliyorum sohbetimiz falan yok aynı sınıftayız ama o kadar efendi o kadar naif duruyor ki çocuğu görünce cok fena yükseliyorum sanırım hoşlanıyorum ne yapsam bilmiyorum benimle pek ilgileniyor gibi durmuyor gerci kimseyle ilgilenmiyor bilmiyorum adım mı atsam
Siteye yaş sınırı gelsinbi tane cocuk var sınıfta çocuğa inanılmaz yükseliyorum sohbetimiz falan yok aynı sınıftayız ama o kadar efendi o kadar naif duruyor ki çocuğu görünce cok fena yükseliyorum sanırım hoşlanıyorum ne yapsam bilmiyorum benimle pek ilgileniyor gibi durmuyor gerci kimseyle ilgilenmiyor bilmiyorum adım mı atsam
Yükseliyorum nedir ya, ay ben mi çok geride kaldı. Siz mi uçup gittiniz nedir yabi tane cocuk var sınıfta çocuğa inanılmaz yükseliyorum sohbetimiz falan yok aynı sınıftayız ama o kadar efendi o kadar naif duruyor ki çocuğu görünce cok fena yükseliyorum sanırım hoşlanıyorum ne yapsam bilmiyorum benimle pek ilgileniyor gibi durmuyor gerci kimseyle ilgilenmiyor bilmiyorum adım mı atsam
15 yaşında bile giriyolar burayaKk junior olarak yeni bir site mi kurulsa artık acaba? Ergenler daha mutlu olur, biz daha mutlu oluruz.
heyecanlaniyorum demek istemiş. sjksjkYükseliyorum ne ya? Bu nesil ne böyle? Ben kocama yükseliyorum demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?