Cui Bono Nirvana Pro Üye Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 22.505 Emoji Skoru 55.620 Puanlar 798 6 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi peridokunusu #21 KudrAlobar .!.: Kk junior olarak yeni bir site mi kurulsa artık acaba? Ergenler daha mutlu olur, biz daha mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... Burada sille tokat yeseler de yine bir iki nasihat alan oluyordur, öyle bir yerde hepsi birbirini gazlayıp b.k yoluna sürükler
KudrAlobar .!.: Kk junior olarak yeni bir site mi kurulsa artık acaba? Ergenler daha mutlu olur, biz daha mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... Burada sille tokat yeseler de yine bir iki nasihat alan oluyordur, öyle bir yerde hepsi birbirini gazlayıp b.k yoluna sürükler
Ord Prof Dr Zuzushh Duru Görü Uzmani / 6 harfli iletisim temsilcisi Kayıtlı Üye Katılım 18 Ekim 2017 Mesajlar 8.035 Emoji Skoru 52.036 Puanlar 548 Yaş 35 6 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi peridokunusu #22 KudrAlobar .!.: Kk junior olarak yeni bir site mi kurulsa artık acaba? Ergenler daha mutlu olur, biz daha mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... ben bunu daha önce teklif ettim. üst başlık "mini kulüp" 25 yaş altı dertliler oraya yazıyor. başlarına oyun ablası bir admin ohh misss
KudrAlobar .!.: Kk junior olarak yeni bir site mi kurulsa artık acaba? Ergenler daha mutlu olur, biz daha mutlu oluruz. Genişletmek için tıkla... ben bunu daha önce teklif ettim. üst başlık "mini kulüp" 25 yaş altı dertliler oraya yazıyor. başlarına oyun ablası bir admin ohh misss