50yasında neyın ozguvenı anlamadım. Bunun dötünü kaldıran adam tam bi salakmısAynen aşırı bir özgüven gelmiş kadına. E paylasilamayan olunca.. Ama çok itici geldi yaptıkları. Kadına kocana baksaydın demesi, torunları için ben kendi keyfime bakarım torun bakamam demesi ama yeni kocanın çocuklarına bakmayı kabul etmesi...
O yaştan sonra libido tavan yapıyorsa adamların başı dönüyor demek..50yasında neyın ozguvenı anlamadım. Bunun dötünü kaldıran adam tam bi salakmıs
İçim kalktı gercekten ya kadındanO yaştan sonra libido tavan yapıyorsa adamların başı dönüyor demek..
Bu ilişkiye beraber başladık, diğer olacakları da inceden bilmek hakkımızEe ben size soruyor muyum nasıl sevısıyorsunuz detaylıca anlatın dıye ahsjskshs tövbe yadımı ama
Ahsjshdjsjs dogru valla. Tamam tamam kabaca evet oldu bişiler diyip geççem söz, hiç söylememezlık yapmıcamBu ilişkiye beraber başladık, diğer olacakları da inceden bilmek hakkımız
Eccuk ucundan lovecanAhsjshdjsjs dogru valla. Tamam tamam kabaca evet oldu bişiler diyip geççem söz, hiç söylememezlık yapmıcam
Aynen fotosunu görsem iğreniyorum.İçim kalktı gercekten ya kadından
İçim kalktı gercekten ya kadından
Hepimizin tanınma riski vardır, benim profil resmim instağramımda var, boyayıp boyayıp oraya koyuyorum, mutfağı da instagrama atmıştım, iyi tanıyan birinin bulmaması mümkün değil. Ama 500bin üyenin içinde kim denk gelecekHa iyi bari, manşet olmayayım gerçi gözlerim görükmüyo ama yine de tanıyan olabiler
Dekorasyon fikirleri edinmeye başla, eşyası yoksa mutlaka senden yardım isteyecektirBırlıkte bakmayı teklıf ettı, sasırdın herhalde dedım. Emlakcı cocukluk arkadası asla gıdıp deşifre olamam
Of bıtanesını begendım ama sana bıraz uzak dıyo. Uzak dedıgı arabayla 15dk. Istersen yan sıtemızden tut reis ask olsunDekorasyon fikirleri edinmeye başla, eşyası yoksa mutlaka senden yardım isteyecektir
Ben bu anlattıklarımla bulunursam benı yaşatmazlar ahsjskshdkaskshHepimizin tanınma riski vardır, benim profil resmim instağramımda var, boyayıp boyayıp oraya koyuyorum, mutfağı da instagrama atmıştım, iyi tanıyan birinin bulmaması mümkün değil. Ama 500bin üyenin içinde kim denk gelecek
Esyası tabı yoktur aılesıyle kalıyo yaDekorasyon fikirleri edinmeye başla, eşyası yoksa mutlaka senden yardım isteyecektir
Aman oldu bittiye gelmesin de, süre yeterli miydi değil miydi yaz en azındanOldu bitti derim, detay veremem litfen
Ben atlayayım mı ilk sorunaBir şey dicem ama vurmayınhemen aceleylen ev açmaya çalışması falan biraz işkillendirmedi mi sizi de? Yaniii şimdi birazcık dışarda görüşülse daha iyi değil mi?
Bir de adam çocukları haftasonu alıyor siz haftasonu babasına gönderiyorsunuz. Burada bir koordinasyon problemi yaşanacak gibi. Bunu çözüp nasıl görüşeceksiniz?
Bir de ex öküzün tepkisini merak ediyorum. İçimin yağları eriyecek çünkü ona. Bi 5 kilo veririm artıkBen atlayayım mı ilk soruna
pandemiden dolayı her yer kapalı ya, sanırım rahat görüşmek için böyle hızlı davrandı.
Çocukları nasıl ayarlayacaklar onu ben de çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?