Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mahalle baskısı değil de sizinle yasıtım nerdeyse ve çolugum yok çocugum yok bi tuhaf oldum 150 sayfada :D daha geçen hafta ilk öpüşmem vuku buldu :D düşün takip ettiğim başlıkla ne kadar manasızım :DDD ama çok haklısınız tabi, o konuda çok kapalı bir insanım. Karsıma daha önce çıkan insanlara okey dememe nedenim de değmeyecek adamlar olmasıydı. Adam eleme konusunda basarılı oldugumu düşünüyorum neticede 29 yıldır karsı cinsle tek münasebetim bu oldu .D geçen hafta sonunu saymazsak :p
Ben 38 yaşındayım. Senin buradaki yaşıtların çoğu bekar

Korunmanın gözünü çıkarıyorsun sen, ikinize de zulum bu loce gibi yap bari bu ne ya
Bir kere hamilelik şüphesi yaşadım geçenlerde. Yüreğime iniyorduö anladım ki hiç hazır değilim. Eşim de bi o kadar ümitlendi. Negatif diye ben sevinirken adam sessizce balkona çıkıp ağlıyordu.

Planlamadık ki niye ağlıyorsun diyorum. Sen zaten asla istemeyeceksin bari kaza bela bi tane bebiş olurdu diye bi yandan da burnunu çekiyooo 🤣🤣

Korunmanın gözünü çıkarıyorsun sen, ikinize de zulum bu love gibi yap bari bu ne ya
Benım gercekten kalmamam gerek hem evlı degılım hemde 4.bebek fıkrı benı cok ürkütüyor yaw

Neyse konu dağılmış madem, benim anneannem dayımı 45 yasında dogurdu. En verimli çocugu da odur. Amerika’da profesör şimdi
Benim esimide annesi 40 yasnda dogurmus
Ben hamileyken de bi tanidgmz 40 yasnda istemsiz sekilde 3.cocugna hamileydi ben son yillarda cok duyuyorum . Ayrica dedimya suan 20 li yaslarda bile hamilr kalablme sorunlari fazlaca yaygin

Ben senin yerindr olsam kapıya kilit vururdum valla Love. Bağlatırdım tüpleri müpleri. 1 tanesi bile beni korkutuyor
Tüplerimi neden baglatayım yahu o kadar da degıl. Ilerde belkı fıkrım degısır allah korusun belkı bır bebege daha gereksınım olur hastalık konusunda. O kadar da katı degılım ama ıstemıyorum zaten 3 evladım var allah onlara omur versın

Ğotansiyelin tamamını kullanmaya gerek yok, hayatı da yaşamak lazım
Zaten çocuklar arasında da yaş farkı oluyor, abla ya da abiler anne baba rolünü üstleniyor bir yerden sonra. Çocuklar küçükken zor geliyor ama sonra ileri yaşların rahat geçiyor. Gözlemim bu yönde

Zaten çocuklar arasında da yaş farkı oluyor, abla ya da abiler anne baba rolünü üstleniyor bir yerden sonra. Çocuklar küçükken zor geliyor ama sonra ileri yaşların rahat geçiyor. Gözlemim bu yönde
Bebelerımın arasında pek bı yas farkı yok. Zaten olsa bıle kımse kımseyı buyuterek cocuklugunu kardesı ıcın feda etsın, oyunundan kıssın ıstemem, bunun ıcın elım ayagım tuttukca onlar ıcın calısıyorum sahsen

Tüplerimi neden baglatayım yahu o kadar da degıl. Ilerde belkı fıkrım degısır allah korusun belkı bır bebege daha gereksınım olur hastalık konusunda. O kadar da katı degılım ama ıstemıyorum zaten 3 evladım var allah onlara omur versın
Aslinda bunu bende soracaktim sana gecen sene arkadasm ayni senin gbi 2.gebeligi ikiz bebisler oldu ve baglatmis tuplerini 30 yasnda yahut 31 olabilir benden 1 yas buyuk sanirimm . Cok sasirdim bi anda ama bende olsam oyle yapardm belki istendgnde yine de donusu yok mu baglatmanin peki blmiyorum bende

Bebelerımın arasında pek bı yas farkı yok. Zaten olsa bıle kımse kımseyı buyuterek cocuklugunu kardesı ıcın feda etsın, oyunundan kıssın ıstemem, bunun ıcın elım ayagım tuttukca onlar ıcın calısıyorum sahsen
Ben de üçüz istiyorum :anneadayı::emir_bebek::anne:

Aslinda bunu bende soracaktim sana gecen sene arkadasm ayni senin gbi 2.gebeligi ikiz bebisler oldu ve baglatmis tuplerini 30 yasnda yahut 31 olabilir benden 1 yas buyuk sanirimm . Cok sasirdim bi anda ama bende olsam oyle yapardm belki istendgnde yine de donusu yok mu baglatmanin peki blmiyorum bende
Ne yazık ki...

Ben çok yaş farkına karşıyım, bunu bencillik olarak görüyorum. Benimkilerin arası 4 yaş, çok güzel arkadaşlık ediyorlar. Kardeş arkadaş olmalı çocuğa yedek ebeveyn değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X