Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En büyükle en küçük arasında 10 yaş falan olunca zaten küçüğün her şeyiyle abisi ablası ilgileniyor. Arkadaslarım var böyle . Çok özeniyorum ilişkilerine...
Özenılecek sey degıl o. Cocuk cocuk olmadan kucuk anne-baba oluyor. Buyuyemeden omuzlarına yuklenen yuke bakar mısın, cok yanlıs bır dusunce. Anne babalara da cok kızıyorum. Cok cocuk sevıyormus, ama en buyuklere en kucuklerı kıtleyıp cok cocuk sevıyorum dıyenler var sınırlenıyorum cok. Sen rahat kahve ıcebıl gunlere gıt falan dıye o kardes buyutmek zorunda degıl. Sonra benım buyugum cok ası, yok ıcıne kapanık yok cok problemlı dıye dolanıyorlar ortada. Hayır efendım o cocuga soruldu mu sen kardesını buyutmek ıstıyor musun dıye? Ayrıca anne baba ıkısını de kendı dunyaya getırmıs ıkı ayrı cocuguna nasıl boyle bır kotuluk yapıyor anlamıyorum. Analık babalık bu degıl. Onun cocuklugundan calıyorsun

Kafan güzel senin galiba, ne içiyorsun 🤣🤣🤣 birtane doğur büyüt bakalım hala. 3üz istiyor olacak mısın 😂😂😂
Sankı cocuk degıl de evde ham avokado olgunlastırıyor, bırakacakmıs ucu aynı anda buyuyecekmıs de ıse donecekmıs :KK70: :KK53:

Ben çok yaş farkına karşıyım, bunu bencillik olarak görüyorum. Benimkilerin arası 4 yaş, çok güzel arkadaşlık ediyorlar. Kardeş arkadaş olmalı çocuğa yedek ebeveyn değil.
Özenılecek sey degıl o. Cocuk cocuk olmadan kucuk anne-baba oluyor. Buyuyemeden omuzlarına yuklenen yuke bakar mısın, cok yanlıs bır dusunce. Anne babalara da cok kızıyorum. Cok cocuk sevıyormus, ama en buyuklere en kucuklerı kıtleyıp cok cocuk sevıyorum dıyenler var sınırlenıyorum cok. Sen rahat kahve ıcebıl gunlere gıt falan dıye o kardes buyutmek zorunda degıl. Sonra benım buyugum cok ası, yok ıcıne kapanık yok cok problemlı dıye dolanıyorlar ortada. Hayır efendım o cocuga soruldu mu sen kardesını buyutmek ıstıyor musun dıye? Ayrıca anne baba ıkısını de kendı dunyaya getırmıs ıkı ayrı cocuguna nasıl boyle bır kotuluk yapıyor anlamıyorum. Analık babalık bu degıl. Onun cocuklugundan calıyorsun
Büyüğe küçüğü kitleyenlere uyuz oluyorum. Ama ablası abisi iş güç sahibi olunca ilkokula giden kardeşlerine anne babadan daha ilgili olabiliyor. Yaş farkı az, sorunlarına daha sağlıklı çözümler sunabiliyor. Hele ebeveyn ile çocuk arasındaki yaş farkının ucurum oldugu günümüz ailelerinde arada daha genç bir aracının olması çok güzel şey. Çocuga bebek baktırmaktan bahsetmiyorum annelik bu değil

Sankı cocuk degıl de evde ham avokado olgunlastırıyor, bırakacakmıs ucu aynı anda buyuyecekmıs de ıse donecekmıs :KK70: :KK53:
Senin evin dili olsa da konuşsa değil mi 😂 yatılı bakıcı artı yardımcıyla zor başa çıkıyorsun

Günaydın bak bak mühendis ama bu tür şeyleri de okuyor demek ki çok şanslısın
Psikolojiye özellikle insan psikolojisine ilgisi varmis. Karaköy kütüphanesinde kitap bırakmamış. Çoğu insan yerini bile bilmez oysa...

Psikolojiye ilgilino zaman seni muhendis
Evet canim felsefe ve pisikoloji 😍
Senin anlattıklarından yaşadığının bu olduğu çıkarımını yapmış ve sana bunu mu anlatacakmış. Şahane, hem seni çok dikkatli dinlediğinin hem de çok yönlü olduğumun işareti bu. Sevindim senin adına.
Ben bu kavramla ilk defa karşılaştım. Biz bu tarz insanları genelde sorunlu diye niteleriz ama sistematik bir işkence yöntemi kullanıyor olabilecekleri aklımıza gelmez. Meğer ne kadar çok narsist varmış etrafımızda
Evet zemherim senin anlattigin hicbir seyi unutmam dedi. Ve dinlerken beni sanki dünyayla bağını koparip dinliyor. Hatta bazen bana tv u kapatir misin diyor.. Sesini duyuyor tlfda ki gerçekten o an tv a bakiyorumdur.
Sabahtan beri kaşımı aldım, makinaya çamaşır at, çıkanı as, geceden kuruyanı katla kaldır, saçıma yağ sürdüm. Kahvaltı hazırla, sofrayı topla. Şimdi biraz müzikle dans edip duşa gircem. At gibi koşturuyorum yaaa yoruldum valla. Sonra oje sürüp bir miktar ütü yapcam. Saçıma fön +makyaj :mad: Yoruldum ya yeminle. Konuşmaya mecalim kalır inşallah. Ya benim sevgili son günlerde bi garip. İletişim var ama sanki atlı kovalıyor gibi. Tel görüşmelerimiz bir dk falan, msj desen üç satır. Dün dedim sende bişey var. Biliyorum işler yüzünden dedi. Ama yüz yüze konuşalım dedi. Anlamıştım ama dedim bana böyle olunca bende uzaklaşma oluyor sana dedim. Tamam yarın konuşalım dedi. Ne anlatacak bakalım. Yaklaşık iki aydır böyle. İlgili ama değil gibi. Yani günde iki kez tel görüşmesi, hal hatır soruyor ama hemen tamam canım görüşürüz öptüm diyerek kapatmak istiyor.Msj da ise hemen ç.dışı oluyor. Ama görüşmelerimiz çok iyi yakın. Anlam veremedim.
Cok calismissin bugun. Ben de ojeyi seviyorum ya... Benim ufaklik hic hazzetmez.. Anne sevmiyorum cikar tırnaklarin sararacak diyor bazen. Hatta ara ara uzatmani istemiyorum der ve tırnak makası alip gelir. Babasi kılıklı diuommm😉🤣🤣
Sen bi konus merakla bekliyorum
Beybisiiii adam 10 nomero çıktı galibası. Yaaa çok ince biri bence. :halay:
Inanilmaz ince ona tutuldum ben. Beni benden cok düşünmesi cok guzel. Uzun zaman dir kimse beni benden cok düşünmemisti. Bazen annem ne bakıyorsun onun çocuklarina sanki sana bakacaklar derdi. Üzülürdüm. Ben bana bakmalarini istemiyorum ki onlar benim parcalarim. Ben bir cocugu bana baksin diye dogurmadim anne dedim. Iyi kendini düşünme dedi.
Gün boyu taciz, kucak dansı falan. Sonra gece yatmadan evvel geldi geceliğimi kaldırıp göbeğimden öpmeye başladı. Sonra memişler falan 🙈🙈 ben de yarın tahlil vereceksin şekerin ayarı kaçar sonra olsun falan diye nazlandım. O da çok özledim ama dediiii🥰🥰 ben de yok yok doktor uyarmıştı daha önce falan dedim. O da element uydurma öyle bir şey yok dedi falan neyse sonra birazcık oynaşma ve mükemmel bir oraldan sonrasını detaylı anlatmayayımm 🙄🙄🙄
Hic detay vermemişsin sociiii sonra noldu🤣🤣🤣

Yavrıııım guzum ben bu kadar ımkanın ıcınde aylık bebelere harcadıgım emek, enerjı, ve maddıyatı suraya yazsam sen duser bayılırsın, 3ünü büyütecekmıs hadjdhsksjsjs aynı anda hemde shdkdhskssj, ahh bekarlık, ahh genclık :KK53: :KK70:

Aynı fikirdeyiz, ne kadar uzun zaman o kadar iyi benim için. Biraz da hayatı yaşamak istiyorum sanırım bazıları baya sert eleştirse de
Ben yaşadım o hayatı, ordan bildiriyorum, 39da doğurdum şimdi de canım çıkıyor çaktırmıyorum :olamaz: hakkında hayırlısı olsun. Ben memnunum girdiğim riskten :KK200:

Büyüğe küçüğü kitleyenlere uyuz oluyorum. Ama ablası abisi iş güç sahibi olunca ilkokula giden kardeşlerine anne babadan daha ilgili olabiliyor. Yaş farkı az, sorunlarına daha sağlıklı çözümler sunabiliyor. Hele ebeveyn ile çocuk arasındaki yaş farkının ucurum oldugu günümüz ailelerinde arada daha genç bir aracının olması çok güzel şey. Çocuga bebek baktırmaktan bahsetmiyorum annelik bu değil
Ben benden 15 yaş büyük abim ablam olsun istemezdim. Şimdi çok mutluyuz biz kardeşim benden 3 yaş küçük gelinimiz de onunla aynı yaşta, hep beraber sohbet etmenin tadı 15 yaş büyük abi ablayla sohbetle aynı olabilir mi? Denklik başka bir güzellik

İşte o bahsettıgın ılgı de cocugun cocuklugundan calıyor

Haklısınız. Yine de 30lu yaşlarda tüp bağlatmak falan... insanın psikolojisini bozar.

Zaten yasım gereği olursa 30dan sonra olacak. Hepsi bir arada olsun işte. Üçünü bir arada büyütür işime dönerim :KK70:
Sen bilirsin tabiki 🤣
Yardimci olabilecek birin olmak zorunda bu durmda 1 taneye bile tek bakip buyutmek cok fazlsyla zor cnku . Bana pespese cock istiyorum diyene sen hele 1.yi dogur sonra 3 5 ay sonra goruselim bi diyorum 🤣

Senin evin dili olsa da konuşsa değil mi 😂 yatılı bakıcı artı yardımcıyla zor başa çıkıyorsun
Hıı mıllet de sanıyor kı, bakıcı bebelerı yedırmıs yıkamıs oynatmıs uyutmus, herkese odasının kapısından ben geldım annem sımdı de yatıyorum dıyorum, onlarda bana yat guzel anam böğün cok yoruldun senı yatakta tacız etmemek ıcın kardeslerımle bırlıkte erken yattık dıyorlar. Hastalanan kendıne ıhlamur kaynatıyor, pastıl atıyor, basım agrıdıgında evde derın bır sukunet oluyor, oyle anlayıslı ve kendı kendıne buyuyen bebeler kı yıne olsa üçüz yaparım bu sefer :KK53: :KK70:

Kesinlikle katiliyorum
Arada yas farki olabilir ama buyuk cocuga da bu sorumlulugu yuklrmeden ikisine de yine anne baba bakmali asla onun hakkindan calinmamali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X