Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benım babam oyle dusuncelı bır adamdır kı yanı dunyada esı benzerı yok bana göre. Gecen gun onu zıyarete gıttım,kardesıme ve bana mırasından nerelerı ayırdıgını anlattı, kardesım gelınce ıkımızınde ustune gecırecekmıs tapuları, sonra cocuklar ıcınde bunları ayırdım, 3 senınkılere 3 kardesınınkılere haksızlık olmasın senın uc cocugun var gorduk sevdık sukurler olsun dedı. Ama kardesınınkılerı gormeye omrum yeter mı bılmıyorum o yuzden bunları da onun ustune yapayım kendı cocukları olursa dedesınden hatıra kalsın dedı. Baba ne gerek var zaten herseyımıze kosuyorsun allah saglıklı omur versın de ben omur boyu calısayım onlar ıcın kımseye bısey olmasın dedım. Ya bak babasından kalır nasılsa dıye yan gelıp yatmadıgın gun annesın ıste dedı. Sen onları dusunuyorsun bende sızı dusunuyorum. Ve senın eskı kocakafalı kocana da asla guvenmıyorum sen olmasan kuru nafakayla bu cocukların gelecegı ıcın ne yapmıs goster bakalım dedı. Dogru soyluyor, sadece ortak bırıkım hesabımız var cocuklar ıcın baska da bırsey yok cocuklara sunu bırakırım dedıgı. Babam oyle deyınce cok zoruma gıttı bılıyor musun, allah korusun ben cocuklarımın basından gıtsem ne yapar evlatlarım dıye hep dusunuyorum, gıder cok fazla, yatırım yapmaya kalksam elımde hazır para olması gerek cunku odemelerım cok fazla hem okul hem ev.
Ben de çocuk deyince ilk iş eğitim masraflarını düşünüyorum. Umarım iyi okullara göndermeye gücüm yeter diye dertleniyorum. Sanırım mesleğimin en iyi yanı hepimizin çocuklarının uluslararası iyi okullarda bir şekilde okuma imkanı bulması. En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır.

İyi de ben de çalışmak zorundayım mesleğim böyle bir meslek ne yapabilirim ki?

Siz nasıl akşam gelip çocuklarla ilgileniyorsanız ben de eğer karar verip de çocuk sahibi olur isem aynısını yapacağım.

Bir de yurtdışında eşim çalışmıyor olacak uzun seneler. Ücretsiz izne çıkayım deme şansım da yok yani.

Toplumda birileri de bu işi yapmak zorundaki çarklar dönsün bir şekilde.

Evliliğindeki en ufak şeyden içi rahat etmeyen çocuk yapmasın zaten. Allah kazadan da korusun 🙏
Sen tüm bu şartları sağlasan dahi şuan o kafada bırı degılsın soci. Cocuk olursa bıle senın bu adama karsı oturmayan tasların var.

Dün akşam keşfettim konuyu oku oku bitirdim sonunda ama gözüm bozuldu, başım dönüyor şuan gidip uyuycam🤣
Neden zahmet ettınız ha bır kısı eksık ha bır kısı fazla, lütfen güzel gözlerinizi yormayın artık ben ezılıyorum bunun altında :KK53:

Bence öyle çok şükür. 33 yaşımda evlendim, 5-6 sene de flört gibi evlilik yaşadık. Şimdi yakında döneceğim sevdiğim bir işim, bu tempoda her gün dudişleyemesek de eğlendiğim bir eşim ve dolu dolu geçmiş 20li yaşlarım var. Vitesi isteyerek düşürdüm, tabi biraz da şans, hakkını yemeyeyim şansımın.
Bende önden bebelerı yaptım kı onlar buyurken bol bol sufle kasıklayayım ustune dondurma attırayım:KK53::KK70:hiç yoktan bıde ahmet abiğğ girdi hayatıma, gönül isterdi ki bebelerın babası ex öküz olmasındı, bakıcı bebelere bakarken ben evın kuytu koselerınde sessız zevk cıglıkları atayım, sonra bebelerın yanına gıdıp sevelım ama malesef:dondurma:

Sen tüm bu şartları sağlasan dahi şuan o kafada bırı degılsın soci. Cocuk olursa bıle senın bu adama karsı oturmayan tasların var.
Evet var. Sadece sebep o değil ama ölümüne korunuyorum bu yüzden. Çocuk istemiyorum zaten şu an. Sadece yaş muhabbeti yapılınca daha sonra sıkıntı yaşamaktan da korktuğumu dile getirdim. Çünkü ben çocuğu gündeme alma işini 30ların ortalarına iteledim.

Bide ben allah için kendimden fedakarlık yapıp da çocuğa adanacak bir ben göremiyorum kendimde. Evlat sevgisi yok olamaz sanki bende. Özgürlüğüme keyfime düşkünüm... Çocuk istersem bunlarda yüklenir inşallah bana 🙈

Allah isteyene versin ve aratmasın diyorum sadece.

Neden zahmet ettınız ha bır kısı eksık ha bır kısı fazla, lütfen güzel gözlerinizi yormayın artık ben ezılıyorum bunun altında :KK53:
Valla zahmet değil çok heyecanlıydı sonunda halvet olmanıza bi sigara yaktım 😅 çok exşın 😚😅

İyi de ben de çalışmak zorundayım mesleğim böyle bir meslek ne yapabilirim ki?

Siz nasıl akşam gelip çocuklarla ilgileniyorsanız ben de eğer karar verip de çocuk sahibi olur isem aynısını yapacağım.

Bir de yurtdışında eşim çalışmıyor olacak uzun seneler. Ücretsiz izne çıkayım deme şansım da yok yani.

Toplumda birileri de bu işi yapmak zorundaki çarklar dönsün bir şekilde.

Evliliğindeki en ufak şeyden içi rahat etmeyen çocuk yapmasın zaten. Allah kazadan da korusun 🙏
O istek dolu dolu gelirse vakti gelince denersiniz, olursa olur. Parlamentoda bebe emziren kadın gördük ya. Çözüm üretmek ruhsal güce bakar. Siz varsa önce kendi endişelerinizi giderin tabii. Eşin sana düşkün, maşallah, burda hemfikiriz hepimiz. Eşit oranda yürütmeye gönüllü olduğunuzda herşey hallolur. Bir de hatırlıyorum senin gündelik iş halletmede çok pasif bir annen vardı, o da senin evlilikteki rolünü olumlu olumsuz etkiliyor mu, üzerinde bilinçdışı bir sıkıntı yaratıyor mu bence terapiste giderseniz onu da düşün.

O istek dolu dolu gelirse vakti gelince denersiniz, olursa olur. Parlamentoda bebe emziren kadın gördük ya. Çözüm üretmek ruhsal güce bakar. Siz varsa önce kendi endişelerinizi giderin tabii. Eşin sana düşkün, maşallah, burda hemfikiriz hepimiz. Eşit oranda yürütmeye gönüllü olduğunuzda herşey hallolur. Bir de hatırlıyorum senin gündelik iş halletmede çok pasif bir annen vardı, o da senin evlilikteki rolünü olumlu olumsuz etkiliyor mu, üzerinde bilinçdışı bir sıkıntı yaratıyor mu bence terapiste giderseniz onu da düşün.
O mevzu benim her şeyimi etkiliyor. Ben daha babamın yasını tutamadan aylar geçti onun yüzünden.

Eşim sağolsun iş için anneme yakın bir şehre gittiğinde annemi sık sık yoklar. Ben gidemezsem eşim gidip hallediyor falan ama biz de tayine gideceğiz nereye kadar bakalım böyle...

O sigarayı hepimiz yaktık hatta ülkenin sigara stoklarını eritecek bana geldik :kahve: öyle bir aksiyon öyle bir heyecan
Ismım cısmım gozukmese sunu kıtap halıne getırıp ımza gunu yapmak ıstıyorum :KK70: dusunsene okurlarımdan bırı gelıp bana ee nasıl yalaştınız love hanım o kısım hıc yok kıtapta falan dıyor :KK70::KK53:

Bence öyle çok şükür. 33 yaşımda evlendim, 5-6 sene de flört gibi evlilik yaşadık. Şimdi yakında döneceğim sevdiğim bir işim, bu tempoda her gün dudişleyemesek de eğlendiğim bir eşim ve dolu dolu geçmiş 20li yaşlarım var. Vitesi isteyerek düşürdüm, tabi biraz da şans, hakkını yemeyeyim şansımın.
İşte olmasını istediğim hayat :) Şans, kendine güven ve iyi bir hayat arkadaşıyla olabilecek bir hayat. Aman yaşın geçiyor baskısıyla evlilik yapmamak, çocuk doğurmamak lazım.

Benım babam oyle dusuncelı bır adamdır kı yanı dunyada esı benzerı yok bana göre. Gecen gun onu zıyarete gıttım,kardesıme ve bana mırasından nerelerı ayırdıgını anlattı, kardesım gelınce ıkımızınde ustune gecırecekmıs tapuları, sonra cocuklar ıcınde bunları ayırdım, 3 senınkılere 3 kardesınınkılere haksızlık olmasın senın uc cocugun var gorduk sevdık sukurler olsun dedı. Ama kardesınınkılerı gormeye omrum yeter mı bılmıyorum o yuzden bunları da onun ustune yapayım kendı cocukları olursa dedesınden hatıra kalsın dedı. Baba ne gerek var zaten herseyımıze kosuyorsun allah saglıklı omur versın de ben omur boyu calısayım onlar ıcın kımseye bısey olmasın dedım. Ya bak babasından kalır nasılsa dıye yan gelıp yatmadıgın gun annesın ıste dedı. Sen onları dusunuyorsun bende sızı dusunuyorum. Ve senın eskı kocakafalı kocana da asla guvenmıyorum sen olmasan kuru nafakayla bu cocukların gelecegı ıcın ne yapmıs goster bakalım dedı. Dogru soyluyor, sadece ortak bırıkım hesabımız var cocuklar ıcın baska da bırsey yok cocuklara sunu bırakırım dedıgı. Babam oyle deyınce cok zoruma gıttı bılıyor musun, allah korusun ben cocuklarımın basından gıtsem ne yapar evlatlarım dıye hep dusunuyorum, gıder cok fazla, yatırım yapmaya kalksam elımde hazır para olması gerek cunku odemelerım cok fazla hem okul hem ev.
Allah sana guc kuvvet versin saglik versn canim seni onlarin basindsn eksik etmesin .

Babalara karsi da cok hassasimdir canim baban cok dusnceliymis varligida var demekkj birakabiliyor cok sukur ama her variyeti olan boyle dusunceli olmaz Allah razi olsun ... benim babamda bizim cok destekcimiz oldu Allah eksiklgni gostermesin maddi manevi hep yanimizdaydi elinden geldgnce

Kadın oglunun koynuma gırdıgımı bılse bana çocuum der mıydı :KK53: :KK70:
Bilen bilir bu bi koruma sistemidir yaşlar aynı bile olsa “x abinde öyle” diye yapıştırılır 😅 anne hissetmiştir bence :KK48:

O değil de kız gibi ne demek yaaaa

Ben o lafı çok seksist bulurum yani garipsedim ama 70 yaşında kadın tabiii ne bilsin cinsiyetçilik falan
Canikom kız gibi demek yaslı ınsanlars gore hıc evlenmemıs yıpranmamıs demek oluyö. Zarlı muhabbet degıl yanı :KK53: :dondurma: ayrıcası 70yas dıye nıteledıgın kadın ısvıcrede sınıf öğretmenıymıs, tam techizatlı yani, kucuksemeyelım, klasık yaslı formundan bıraz uzak, döpyes takımlı teyzem:KK53::KK70:

Bilen bilir bu bi koruma sistemidir yaşlar aynı bile olsa “x abinde öyle” diye yapıştırılır 😅 anne hissetmiştir bence :KK48:
Sımdı ben kardesının arkadası oldugum ıcın yasıt gıbı dusundu bızı ondan, onum abısı olduguna gore benım de abım sayılıra getırıp olabılıtesı olan tum ıhtımallerın onunu kestı, burda da geleneksel turk aılesı anası motıflerını goruyoruz, her ne kadar ısvıcrelerde okuyup calıssa da ıcınde kı kaynana askını durduramıyör :KK53: :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X