Hayır sizi ve torunlarını düşünmesinden. Genelde kendilerini düşünmezler hep evlatlar hep evlatlarNeden eli açık dıye mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sizi ve torunlarını düşünmesinden. Genelde kendilerini düşünmezler hep evlatlar hep evlatlarNeden eli açık dıye mı?
Öyledır sagolsun. Babam bızden ne maddı ne manevı hıcbıseyı esırgemedı allah ondan ıkı dunyada da razı olsunHayır sizi ve torunlarını düşünmesinden. Genelde kendilerini düşünmezler hep evlatlar hep evlatlar
Ben eşimin bu fedakarlığını takdir ediyorum zaten. Yarın öbür gün ben ayrılalım desem hiç bir güvencesi olmayacak belki. Buna rağmen kariyerini benim için bırakmayı kabul etti.Daha geçen birkaç yıla kadar toplumda genel olarak vardı Y yolcu90 'ın dediği durumlar. Erkekler kendisi dert ederdi eşinden az kazanmayı, etraf da sağolsun kışkırttığı için. Bu da evliliklere ister istemez yansırdı. Hala var tabii ama ekonomik koşullar zoraki de olsa insanları makul olmaya zorladı, iyi de oldu. Çok duyuyorum artık düşük ücretli bir işte çalışacağına evde çocuğa bakan ya da eşinin peşinden onun kariyeri yüzünden düzenini değiştiren erkekler. Çok da takdir ediyorum, önemli olan evdeki huzur. Kimin ne getirdiği önemli değil dengeyi sağlamak lazım.
Çok ağır bir işin var allah yardımcın olsunBen eşimin bu fedakarlığını takdir ediyorum zaten. Yarın öbür gün ben ayrılalım desem hiç bir güvencesi olmayacak belki. Buna rağmen kariyerini benim için bırakmayı kabul etti.
Yani kadınlar senelerce erkeklerin peşinden tayin tayin gezdi sorun olmadı da tam tersi niye mesele oluyor ki? Ev hanımlığı nasıl saygıdeğer bir konumsa ev beyliği de öyle.
Sonuçta eşim evdeki işleri halletiği için ben dışarda rahatça mesleğimi icra edebiliyorum. İş bölümü var.
Umarım dengeyi şaşırmam ya![]()
Herkesin işi kendine göre zor. Allah hepimizin yardımcısı olsunÇok ağır bir işin var allah yardımcın olsun
Bence baska seylerde soyleyecektı son anda vazgectı. Bunları trlefonda da soyleyebılırdı cunku, neyse hayırlısı olsun canıkom uzme tatlı canınuKızlar konuştuk. İşler kötüymüş. Birde çocuğunun durumuna üzülüyormuş. Bu kadarmış. Özür diledi bana yansıttığı için dikkat ederim dedi. Benim senin için yapabileceğim bir şey var mı dedim yok ama ilerde olabilir dedi ne dedim güldü. Bitti burda konuşma. Yüz yüze konuşalım dediğin bu mu dedim heee diyo. Ben neler kurdum kafamda. Odun.
Çok ilginç, ayrıntı verdi mi bari, böyle çağırınca uzun uzun anlatmıştır inşallah diyeceğim ama yok galibaKızlar konuştuk. İşler kötüymüş. Birde çocuğunun durumuna üzülüyormuş. Bu kadarmış. Özür diledi bana yansıttığı için dikkat ederim dedi. Benim senin için yapabileceğim bir şey var mı dedim yok ama ilerde olabilir dedi ne dedim güldü. Bitti burda konuşma. Yüz yüze konuşalım dediğin bu mu dedim heee diyo. Ben neler kurdum kafamda. Odun.
Bencede oyle yaniiEsmer deyınce tabıkı ten rengı gelecek, otekı turlusune kara kas kara goz denılıyor
Bence de son anda vazgeçmiş gibi sankiBence baska seylerde soyleyecektı son anda vazgectı. Bunları trlefonda da soyleyebılırdı cunku, neyse hayırlısı olsun canıkom uzme tatlı canınu
Ya bende bunu anlamiyorum iste hani yasak bu sebepten bitmiyor denetimmi yok goz ardi mi ediyorlar noluyor anlamiyorum ve uzuluyor ve dahi sinirleniyorum cidden ya ondan sordum soran eden varmi diyeHayır yolda bır allah kulu yoktu, hatta avkatın annesı hastaneye nasıl gırdı onu bıle anlamıs degılım 70yasında kadın
Ya love ben senin neşeli neşeli anlattığın romantik dudiş hikayelerini okumayı özledim amaHııı çok şanslı çok, her türlü nasipleniyor eşşek![]()
![]()
Umarım dengeyi şaşırmam diyosun ama eşinin her hareketinde boşanma fikri aklına geliyorBen eşimin bu fedakarlığını takdir ediyorum zaten. Yarın öbür gün ben ayrılalım desem hiç bir güvencesi olmayacak belki. Buna rağmen kariyerini benim için bırakmayı kabul etti.
Yani kadınlar senelerce erkeklerin peşinden tayin tayin gezdi sorun olmadı da tam tersi niye mesele oluyor ki? Ev hanımlığı nasıl saygıdeğer bir konumsa ev beyliği de öyle.
Sonuçta eşim evdeki işleri halletiği için ben dışarda rahatça mesleğimi icra edebiliyorum. İş bölümü var.
Dur bi allasen kadın kafayı zar zor topladı üç gündeYa love ben senin neşeli neşeli anlattığın romantik dudiş hikayelerini okumayı özledim ama
Kim dedi sana avukata anlat exöküzü diye![]()
Canim anlayamfgm icin mazur gor senin isinden oturu mu esinin gelir getiren bir isle mesgul olmamasi gerekiyorBen eşimin bu fedakarlığını takdir ediyorum zaten. Yarın öbür gün ben ayrılalım desem hiç bir güvencesi olmayacak belki. Buna rağmen kariyerini benim için bırakmayı kabul etti.
Evet canım. Bazı ülkelerde yasak. Bazı ülkelerle ikili anlaşma çerçevesinde bazı mesleklere müsade ediliyor. Ama onu denk getirmek zor olabilir. Hep istediğin yere tayib olamayabiliyorsun.Canim anlayamfgm icin mazur gor senin isinden oturu mu esinin gelir getiren bir isle mesgul olmamasi gerekiyor
Size hak veriyorum. Ben de bazen böyle düşünüp bazen de ben şartlarımı en baştan sundum bu kendi tercihi, dolayısıyla fedakarlıklar yapması hata yapıp beni kırabileceği anlamına gelmez diyorum. Kafam karışık. Ama siz sadece şuan ki durumdan pay biçiyorsunuz doğal olarak. Bu noktaya gelene kadar da ben çok yıprandım. Bu arada kariyerini ilk kez tepen eşim de değil ben de amerikada doktora bursunu tepmiştim zamanında. Çünkü ikimiz gidip sadece benim bursumla geçinmezdik. Şimdi işim yine yurtdışında ama ikimize fazlasıyla yetecek bir maaşım olduğu için problem değil.Umarım dengeyi şaşırmam diyosun ama eşinin her hareketinde boşanma fikri aklına geliyoryapılan fedakarlıkları biraz daha görüp, üstündeki gergin ve baskıcı tavırlarını azaltirsin belki bir gün, gördüğüm kadarıyla olumsuz bir insansın ve böyle insanlarla yaşamak gerçekten zor annemden biliyorum
![]()
Evden cıkıp 2hastane ve bır benzınlık gezdım dondum polıs dahı yoktu yoldaYa bende bunu anlamiyorum iste hani yasak bu sebepten bitmiyor denetimmi yok goz ardi mi ediyorlar noluyor anlamiyorum ve uzuluyor ve dahi sinirleniyorum cidden ya ondan sordum soran eden varmi diye
Neden benım haftasonuma limon sıkıyosunuz karşim, uzun zaman sonra ılk defa sıngle takılıyorum, bı durun haftaıcı duruma gore ataga gecıcıgımYa love ben senin neşeli neşeli anlattığın romantik dudiş hikayelerini okumayı özledim ama
Kim dedi sana avukata anlat exöküzü diye![]()
He love çift ile gündem ötesine döndü buralar