Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneme hediye bakarken karşıma çıktı 😂 otun bokunda günü var afedersin ajsjaja ahmet ağbin üzülmesin kutlamazsan 😆
Bak zorla o cübbeyi giydirtecekler bana :KK70: :KK53: sabah mesaj atmıs ama danısacagım avukatla konusmadan cevap vermeyı dusunmuyorum bu arada avukat sabah benı aradı love hanım sızınle randevumuzu oglen 1e kaydırsak sıkıntı olur mu dıye, ofısınde bır sorun varmıs, bende buz gıbı ellerım ayaklarım saatın gelmesını beklıyorum, zayten gergındım konussak bıtse dıye beklıyordum sımdı daha da gerılecegım, anlatılırken bıle sınır basıyor ınsallah cok hararetlı anlatmam sınıre kapılıp :bicak:

Sen at su golü artık, adam zaten utangac sen ondan utangac boyle olmaz yanı
Ne diyim şimdi ay onu diyemem şuan ya. Beni ayıplar gibi geliyor bana. Akşam yüz yüze mi desem

Aslında çok yaptım böyle şeyleri ama bu adamla değil. Yani karşılık gelmeyince ben de çekiniyorum. Olmayacak galiba boşverdim 🙄

Ne diyim şimdi ay onu diyemem şuan ya. Beni ayıplar gibi geliyor bana. Akşam yüz yüze mi desem

Aslında çok yaptım böyle şeyleri ama bu adamla değil. Yani karşılık gelmeyince ben de çekiniyorum. Olmayacak galiba boşverdim 🙄
Mesajda yazamadığını yüzüne söyleyeceksin sanmam.

O senin kocan . Ayıbın yolu kayıp deyip giriş şu işe artık :bicak:
Akşam uzanıp sarılma seansımız oluyor hep o sırada söylerim kulağına diye düşünüyorum.

Ama bir müddet dudiş de istemem açıkçası valla yoruldum. Eğer söylersem iş dudişe gider.. Kafamda deli sorularrr

Akşam uzanıp sarılma seansımız oluyor hep o sırada söylerim kulağına diye düşünüyorum.

Ama bir müddet dudiş de istemem açıkçası valla yoruldum. Eğer söylersem iş dudişe gider.. Kafamda deli sorularrr
Sonunu düşünen kahraman olamaz :KK70: en iyisini sen bilirsin nasıl istersen öyle yap

Sevgili iken telde konuştuk konuştuk, sonra buluşunca bi baktım o işler öyle kolay değilmiş sjsjsjsjsjsj. Bana altından kalkamayacağım şeyi söylemememi söyledi ama daha açık söyledi, ayıp bir deyimi var onun. 🤣🤣🤣
O zaman acemilik var, olur öyle hatalar 🤭

Akşam masaj yapayım mı diye mesaj atmış.
Ben de her dokunuşun çok hoşuma gidiyor yazdım.
Senin de aşkımmmmm yazmış.

Hiç muz orta gelmedi. Gol atamam ki böyle
Çok cazipmiş nereden başlamak istersin diyecektin şaşkın

Sevgili iken telde konuştuk konuştuk, sonra buluşunca bi baktım o işler öyle kolay değilmiş sjsjsjsjsjsj. Bana altından kalkamayacağım şeyi söylemememi söyledi ama daha açık söyledi, ayıp bir deyimi var onun. 🤣🤣🤣
Yine mevzuya sert girmissin

Akşam için hevesin yoksa sekstinge girmeyeceksin. Dinlendirir o seni meral etme

Ne kadar dusunuyonuz ya mesajda yazmaktan kolay ne var dan dun gir mevzuya hiçbişey olmaz sonra sen memnun o memnun miss :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X