Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu topik adım adım sevgili yapma günlüğümdür.:KK8: Katılanlar katılmayanlara haber versin, sonra vay efendim ben görmedim vay efendim haftasonun nasıl geçti bi özetle diyen olursa fururum :KK53: :KK67:
Cuma akşamı, daha önceki konularınızdan aşina olduğum isminizle böyle bir konu açtığınızı görünce Loveitred boşanmıştı, sanırım sevgili yaptı kendine, hayata dönüş operasyonuna geçiş başlamış nihayet dedim.:KK54:
Üşenmeden beşyüz küsür sayfayı pazar akşamına kadar okudum. Alırım bir aferiminizi.:sampiyon:
Enerji ve heyecanınıza hayran kaldım.
Hep mutlu olursunuz inşallah. :super:

Var var hala ama ne soruyorsun onu çözemedim 180 sayfa okudum ama 500 kusur bitmeyecek dedim aradan bakayım bu mesajı gördüm yazwym dedim🙂
Kestaneli profiterol 🤤 çok güzel yapıyorlardı üst katındaki pastanede 😁

Selam kızlar maşallah sayfalar alıp başını gidiyor yetişmek ne mümkün. 😳Arada girip bakıyorum fırsat buldukça. Sohbet güzel ilerliyor belli. Benim 🐂 e de kızgınım biraz. 🐂 istediği zaman yok demiyorum ama bu son suflelerimizi hep kendi yedi. Bana hafif kokusu geldi sadece. :KK12:Bencilce bir şey değil mi yaptığı? Ben de bu aralar o anlamda hiç yüz vermiyorum. Normalde oturalım sohbet edelim yok ama canı istesin yapışır işi bitince tamam bitmiştir. Sonrasında sarılır uyur sadece yaptığı bu. Normal zamanlarda sarılarak uyuduğu nadirdir. Şimdi bunu napim terlikle mi dövsem napsam? :işsiz:

Selam kızlar maşallah sayfalar alıp başını gidiyor yetişmek ne mümkün. 😳Arada girip bakıyorum fırsat buldukça. Sohbet güzel ilerliyor belli. Benim 🐂 e de kızgınım biraz. 🐂 istediği zaman yok demiyorum ama bu son suflelerimizi hep kendi yedi. Bana hafif kokusu geldi sadece. :KK12:Bencilce bir şey değil mi yaptığı? Ben de bu aralar o anlamda hiç yüz vermiyorum. Normalde oturalım sohbet edelim yok ama canı istesin yapışır işi bitince tamam bitmiştir. Sonrasında sarılır uyur sadece yaptığı bu. Normal zamanlarda sarılarak uyuduğu nadirdir. Şimdi bunu napim terlikle mi dövsem napsam? :işsiz:
Konuştun mu, benzer şey arada bana da oluyor, aşırı ıslanman ya da çıkardığın sesler onu yanıltıyor olabilir.

Yakşamlar sevgili dudiş dostları, sevdeyi böğün taburcu etmişlerde, oglanı kontrole goturmeden o aradı gelır mısın musaıtsen dıye, oglanı eve atıp oraya gectım, yasak bsslamadan eve gelıp yemek yedım, bebelerle oyna zıpla derken ancak vakıt bulabılıyorum:dondurma: neler oldu neler anlatcam ama şöyan değil, ikizler diş çıkarıyor da cok huysuzlar bıraz onlarla ılgılenmem lazım uyutunca geliciğim:KK53::KK55:

Yakşamlar sevgili dudiş dostları, sevdeyi böğün taburcu etmişlerde, oglanı kontrole goturmeden o aradı gelır mısın musaıtsen dıye, oglanı eve atıp oraya gectım, yasak bsslamadan eve gelıp yemek yedım, bebelerle oyna zıpla derken ancak vakıt bulabılıyorum:dondurma: neler oldu neler anlatcam ama şöyan değil, ikizler diş çıkarıyor da cok huysuzlar bıraz onlarla ılgılenmem lazım uyutunca geliciğim:KK53::KK55:
Yaa ne tatlilardir ikisi de aynı cinsiyet mi yoksa bi kiz bi oglan mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X