- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Aileler karşı çıkıyor genellikle böyle evliliere ,hele ki ortada çocuk var ise,Hayır neden evlenıp bosanmıs bırıyle evlenmesıne takıldın onu anlamadım meho? Evlenmıs bosanmıs adamlar bekar kadınlarla evlenebılıyor da erkeklerde kural mı var evlenmemelı dıye?
Size aile yapıları gelenekselden cok farklı demıstım, hatta şöyle ki ben asla tutucu bir insan değilimdir ama bazı çizgilerim var, ahmetlerde o bile yok meselaAileler karşı çıkıyor genellikle böyle evliliere ,hele ki ortada çocuk var ise,
Benim düşüncemi yazdım zaten, iki taraf birbirini seviyor ve de birbirinden eminse yollarına taş koymamak lazim
Çok miktarda takılmadım ama damat da değil yawBen de avukatın avukatı gibi olcam da demek ki gayet medeni bir adam damat bey
Eminim love bu damat lafına takılacak
Herkesin yaşamı kimseyi ilgilendirmezSize aile yapıları gelenekselden cok farklı demıstım, hatta şöyle ki ben asla tutucu bir insan değilimdir ama bazı çizgilerim var, ahmetlerde o bile yok mesela
Benzerlıklerımız oldugu kadar farklılıklarımız da var ama gözardı edılebılecek seyler. Hatır ıcın katlanırsın oyle dıyeyım. Mesela hayatımda duymadıgım bır takım adetlerı var ve cogunu yapıyorlarmıs, cok saskınım o konuda. Hatta ılk duydugumda dalga gecıyorsunuz ya benımle demıstım yazlıktaydık, damat ordan atıldı, yoo love gayet cıddıler dıye. Yanı medenıyetın besıgını sallarken bazen ıcındekı bebek dusme noktasına da gelıyor ahdkdhsksAslında bu toksik Anadolu aile yapısından bağımsız olduğunun işareti. Adam sevmiş evlenmiş, senin bahsettiğin karşı çıkan aileler sütoğlanlardan yüz bulan toksik ebeveynlerden oluşuyor.
Bakıcıyı aramıs, saatınde sıtenın onune cıkın dıyeBuarada çocuklar için aradı mı ex yarın cuma ya
Kafamda kentsel dönüşümlerEvet psıkologa gıtmıs, ama ben durduk yere donmek ıstedıgıne kendımı ınandıramıyorum, sonra da dıyorum kı kadın madem gecerlı nedenlerden eskı esıne donmek ıstedı sonradan neden ahmet benı affetsın donelım barısalım dedi? Manyak mı canım
Oooo aferin ona öğrenmişBakıcıyı aramıs, saatınde sıtenın onune cıkın dıyeayrıca gorus gunlerı cumartesı pazar, cuma degıl. Ohh arabasıyla yanasamayacak kapıma
Galiba ben meşgul ettim fazlaca ,kusura bakma valla bidaha olmasBen yenı katılan arkadaslara laf etmıyorum. Sadece derdı olan ılgılı bolume konusunu acsın, zahmet olacak ama
O tarafı da dınleme sansını kac kısı elde etmıs bu dunya yuzunde pekı?Kafamda kentsel dönüşümler
Bana da mantıklı gelmiyor ya, bu tür olaylarda iki tarafı dinlemeden doğru bir kanıya varılmaz kanımca
Ciddi mi? Ne gibi mesela bir örnek verebilir misin?Benzerlıklerımız oldugu kadar farklılıklarımız da var ama gözardı edılebılecek seyler. Hatır ıcın katlanırsın oyle dıyeyım. Mesela hayatımda duymadıgım bır takım adetlerı var ve cogunu yapıyorlarmıs, cok saskınım o konuda. Hatta ılk duydugumda dalga gecıyorsunuz ya benımle demıstım yazlıktaydık, damat ordan atıldı, yoo love gayet cıddıler dıye. Yanı medenıyetın besıgını sallarken bazen ıcındekı bebek dusme noktasına da gelıyor ahdkdhsks
Oh canım benım, bır alıngan daha cıktı, kalın puntoyla yaziciiim artıkGaliba ben meşgul ettim fazlaca ,kusura bakma valla bidaha olmas
O ihtimal çok zor,O tarafı da dınleme sansını kac kısı elde etmıs bu dunya yuzunde pekı?
Skdjdksksj vermesem daha iyi benceCiddi mi? Ne gibi mesela bir örnek verebilir misin?
İlla ki. Kuzenim İstanbul'dan, arap müziğine pek hakim güney illerimizden birine gelin gitmişti, düğününde mezdeke caldirip bir oynadı ki abartmıyorum yandan geçen trafik kitlendi. Oradaki bacılar önünde eğildiBenzerlıklerımız oldugu kadar farklılıklarımız da var ama gözardı edılebılecek seyler. Hatır ıcın katlanırsın oyle dıyeyım. Mesela hayatımda duymadıgım bır takım adetlerı var ve cogunu yapıyorlarmıs, cok saskınım o konuda. Hatta ılk duydugumda dalga gecıyorsunuz ya benımle demıstım yazlıktaydık, damat ordan atıldı, yoo love gayet cıddıler dıye. Yanı medenıyetın besıgını sallarken bazen ıcındekı bebek dusme noktasına da gelıyor ahdkdhsks
Şimdi kınamayalım kadını daO tarafı da dınleme sansını kac kısı elde etmıs bu dunya yuzunde pekı?
Keyfinizi kaçıracak şeyler değilse sıkıntı yokSkdjdksksj vermesem daha iyi benceaptal saptal seyler ama bende anlam veremedım ama damat yoo bana da yapıldı aynı sey ajddkdjsk tedbırlı ol sonra sasırma dıye gelecege daır uyarı atısı yaptı
Çok garipsedim sadece, kendımı boyle seyler yaparken dusunemedım kahkaha attımKeyfinizi kaçıracak şeyler değilse sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?