Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu yapmayin bana ama yawww
Dizleri cikmis eşofmanla oturan yalniz basina bir kadina bu yapilir mi zemocan
Esefle giniyoreee
O dizleri çıkan eşofmanlar eskidikçe yerine tayt alıver canım, aynadaki güzel kadının evlisi bekarı olmaz

Yazsanaaaa ben çocuklardan seksi şeylerle dolanamıyorum evde sen kim bilir nasıl giyindin
Ahdkdjsjs üstümde şöyan sadece tişört var popişi kapatan, bide don. Valla hıcbısey gıymedım ev cok sıcak bıde bıberlı kremı surup yattım ya hararet ıcınde uyanmısım gece bı şaşal şişe su ıctım

Keyfini çıkar tatlın, bol dinlenmeler

Arada soft da özlüyor insan ya, onun keyfi başka, arada romantik takılmak da lazım
Ee ben size diyordum, ama senın burctan kaynaklı bı hard aşkın var. Ben romantızmı harddan daha cok severım, bana arada hard ıyı gıdıyor

Soğumakta var, haftada bir olsa yeter modunda, önceden hafta sonu evde olduğu günler haftada 2-3 olurdu, haftada 3-4 olduğu zamanlarda oluyordu, şimdi yorgunluğu uykusuzluğu bitmiyor,
Fur kafasına fur fur fur. Başlıycam yorgunluklarına.

Neyse haftaiçi biter o, macuna devam mı? Lağn hep sorcam bak sana sormayı unutuyorum. Benım ex ökz su macundan kullanırken kan ter ıcınde kalıyordu, burnu tıkanıyordu sızde oldumu boyle bısey?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…