- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Avkatın baba tarafı karadenız ama anne tarafı göçmenKaradeniz kollekşın bi ben varım gaaliba.bir de avkat eniştemiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avkatın baba tarafı karadenız ama anne tarafı göçmenKaradeniz kollekşın bi ben varım gaaliba.bir de avkat eniştemiz
Hııı degılım ama bembeyazımAynen ondan
Üff nude atsana diyesim geldi loveBen esmer degılım lağn, bembeyaz kadınım adhdkshskssj![]()
Allah aşkına bana ilgi duymayınÜff nude atsana diyesim geldi love![]()
Tam kız yurdu muhabbetine bağladıkÜff nude atsana diyesim geldi love![]()
Ben görmedim baştan söyleyeyimAhshdkdhs hayır burda beni 2 kişi gördü ama ıkısını de soylemem![]()
![]()
Vay sen nemmişsin beaa doğru tahmin edenler var yaniiAhshdkdhs hayır burda beni 2 kişi gördü ama ıkısını de soylemem![]()
![]()
Evet zemo degılBen görmedim baştan söyleyeyim![]()
Profıldekı benım ve benzetılenler arasında en yaklasan sensınMerhaba arada ben de takip ediyorumloveitred profilde ki foto sensen hatice şendil e acayip benziyorsun
![]()
Daha geçen birkaç yıla kadar toplumda genel olarak vardı Y yolcu90 'ın dediği durumlar. Erkekler kendisi dert ederdi eşinden az kazanmayı, etraf da sağolsun kışkırttığı için. Bu da evliliklere ister istemez yansırdı. Hala var tabii ama ekonomik koşullar zoraki de olsa insanları makul olmaya zorladı, iyi de oldu. Çok duyuyorum artık düşük ücretli bir işte çalışacağına evde çocuğa bakan ya da eşinin peşinden onun kariyeri yüzünden düzenini değiştiren erkekler. Çok da takdir ediyorum, önemli olan evdeki huzur. Kimin ne getirdiği önemli değil dengeyi sağlamak lazım.Meslek icabı bu şekilde. Eşimin gideceği bir çok yerde gelir getirici iş yapması yasak.
Daha ilk çıktığımız günden teklifini kabul etmeden bu şartları izah ettim kendisine. İşler ciddiye binince de ailesine izah edildi. Kabul etmesi kendisiyle evlenmemdeki en büyük sebeplerden biri.
Benim gibi onlarca kadın var çevremde. Eşlerimiz yan gelip yatmayı sevdiği için değil mecburiyetten evlerinde oturuyor.
Eşim kararını değiştirip bu durumdan rahatsızlığını açıkça dile getirirse oturup her şeyi gözden geçiririz tabiki hiç bir şey garanti değil ama benim ya da eşimin şu anda bunun için yapabileceği bir şey yok.
Son olarak eşimin bazı kronik rahatsızlıkları var. Sinirsiz stressiz evde oturup hobileriyle ilgilenmesi ve sağlıklı olması benim için yeterli.
Hayat neler gösterir bilemem. Umarım güzel şeyler gösterir
Çok güzelsin o zaman maasAllah bayılıyorum hatice şendil e karakteristik bir siması varProfıldekı benım ve benzetılenler arasında en yaklasan sensın![]()
![]()
Bizdekilerde adamla esıt kazanmak yada onu bı tık gecmek asagılama krıterıdır. Evde kaos sebebıdır. Hele bıde cok kazanıp eve ondan sonra gelıp, o da bır bardak falan kaldırdıysa yanlıslıkla, tebrıkler yıkama yaglama kazandınzDaha geçen birkaç yıla kadar toplumda genel olarak vardı Y yolcu90 'ın dediği durumlar. Erkekler kendisi dert ederdi eşinden az kazanmayı, etraf da sağolsun kışkırttığı için. Bu da evliliklere ister istemez yansırdı. Hala var tabii ama ekonomik koşullar zoraki de olsa insanları makul olmaya zorladı, iyi de oldu. Çok duyuyorum artık düşük ücretli bir işte çalışacağına evde çocuğa bakan ya da eşinin peşinden onun kariyeri yüzünden düzenini değiştiren erkekler. Çok da takdir ediyorum, önemli olan evdeki huzur. Kimin ne getirdiği önemli değil dengeyi sağlamak lazım.
Dırekt o degılım ama andırıyor bırkac kısı daha demıstı cunku, tesekkurler yınedeÇok güzelsin o zaman maasAllah bayılıyorum hatice şendil e karakteristik bir siması var![]()
Avkat bey baya şanslıDırekt o degılım ama andırıyor bırkac kısı daha demıstı cunku, tesekkurler yınede
Ben sana gözün aydın dedim mi kız, arada kaynadı galiba hadi geçmiş olsun, bundan sonra daha dikkatli olunVay sen nemmişsin beaa doğru tahmin edenler var yanii![]()
Artizler ancak dudak dolgusu desteğiyle senin dudaklarına yaklaşabiliyorlar demek ki beybi, Allah sana agaya beleş demişProfıldekı benım ve benzetılenler arasında en yaklasan sensın![]()
![]()
Bizdekilerde adamla esıt kazanmak yada onu bı tık gecmek asagılama krıterıdır. Evde kaos sebebıdır. Hele bıde cok kazanıp eve ondan sonra gelıp, o da bır bardak falan kaldırdıysa yanlıslıkla, tebrıkler yıkama yaglama kazandınz![]()
Hey maşallah, daha ne olsun ki allah sahibine bağışlasımProfıldekı benım ve benzetılenler arasında en yaklasan sensın![]()
![]()