Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilim yanımda yazamıyorum ama insafsızlar siz döşemişsiniz :kızgın: nasıl okuyacağım ya o kadar sayfa. Film izliyoruz Madam CLaude. 60 lar dönem filmi ve ben bayılırım.Kendi işini yapıyor sevgilim ZemheriPoyraz ZemheriPoyraz isler iyi değil kafama takılıyor dedi. Ver eski eşi ile problemleri var. Bi dönem çok anlatıyordu ben kızdım artık asla anlatmıyor. Biraz bahsetti çocuğuyla alakalı. Öyle minnoş minnoş takılıyoruz. Ereksiyon problemimiz oldu. Relaxing çayı sanmıştım geçen sefer sebep ama o da değil. Baya kafası karışık.
Yine de bana başka bir şey gibi geliyor yahu inşallah yanılıyorumdur 🧐

Gün boyu taciz, kucak dansı falan. Sonra gece yatmadan evvel geldi geceliğimi kaldırıp göbeğimden öpmeye başladı. Sonra memişler falan 🙈🙈 ben de yarın tahlil vereceksin şekerin ayarı kaçar sonra olsun falan diye nazlandım. O da çok özledim ama dediiii🥰🥰 ben de yok yok doktor uyarmıştı daha önce falan dedim. O da element uydurma öyle bir şey yok dedi falan neyse sonra birazcık oynaşma ve mükemmel bir oraldan sonrasını detaylı anlatmayayımm 🙄🙄🙄
Bence sen artık bu adamı gömme bir daha :)

Bol ağlamalı sızlanmalı varoluşsal sorgulamalı bir gün geçirdim 😂 sen nasılsın?
Niye ağladın, geçmişi okuyamadım yazmış mıydın, ağla ama rahatlamak için,yoksa kısacık hayatta değmez kendini üzmeye, sorgulamak güzeldir ama,
Ben iyiyim, hafta sonu koşturmacasi, dün temizlik yapmıştım bugün çamaşır mutfak işleri, oturmaya vakit bulamadım,şimdi de yatacağım,sabah erken kalkacağız, iyi geceler

Delidivane seni merak ettim,yazdım hatta ,nickini yanlış yazarım başka birileri çıkar diye etiketleyemedim, okudum gelişmeleri hayırlısı olsun, inşaallah düzene girer ilişkiniz
Sen yiyip yiyip gel sonra su çekzel gelsenıze :63: :KK70: :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X