- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Ay pardon meho senı dusunemedık affet bızıCoookkk fazla konusmussunuz okuyamadım malesef![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay pardon meho senı dusunemedık affet bızıCoookkk fazla konusmussunuz okuyamadım malesef![]()
Ben mi yanlismi anladım esin calismiyormuFinans sektöründe çalışıyor ama tekniker aslen.
Bir de dil çıkarıyor küserim bakAy pardon meho senı dusunemedık affet bızı![]()
Daha çıkamadı mı, anası canıyla o seninle uğraşıyor,bu da ayrı garipKızım anası yogunbakımda nereye gonderıyo
Yine de bana başka bir şey gibi geliyor yahu inşallah yanılıyorumdurSevgilim yanımda yazamıyorum ama insafsızlar siz döşemişsiniznasıl okuyacağım ya o kadar sayfa. Film izliyoruz Madam CLaude. 60 lar dönem filmi ve ben bayılırım.Kendi işini yapıyor sevgilim
ZemheriPoyraz isler iyi değil kafama takılıyor dedi. Ver eski eşi ile problemleri var. Bi dönem çok anlatıyordu ben kızdım artık asla anlatmıyor. Biraz bahsetti çocuğuyla alakalı. Öyle minnoş minnoş takılıyoruz. Ereksiyon problemimiz oldu. Relaxing çayı sanmıştım geçen sefer sebep ama o da değil. Baya kafası karışık.
Kız hemşo naberYine de bana başka bir şey gibi geliyor yahu inşallah yanılıyorumdur![]()
Bol ağlamalı sızlanmalı varoluşsal sorgulamalı bir gün geçirdimKız hemşo naber![]()
Bence sen artık bu adamı gömme bir daha :)Gün boyu taciz, kucak dansı falan. Sonra gece yatmadan evvel geldi geceliğimi kaldırıp göbeğimden öpmeye başladı. Sonra memişler falanben de yarın tahlil vereceksin şekerin ayarı kaçar sonra olsun falan diye nazlandım. O da çok özledim ama dediiii
ben de yok yok doktor uyarmıştı daha önce falan dedim. O da element uydurma öyle bir şey yok dedi falan neyse sonra birazcık oynaşma ve mükemmel bir oraldan sonrasını detaylı anlatmayayımm
![]()
Niye ağladın, geçmişi okuyamadım yazmış mıydın, ağla ama rahatlamak için,yoksa kısacık hayatta değmez kendini üzmeye, sorgulamak güzeldir ama,Bol ağlamalı sızlanmalı varoluşsal sorgulamalı bir gün geçirdimsen nasılsın?
Hayır cıkmamıs, o yeter kı pıslık yapmak ıstesen ısı gucu bırakır yaparDaha çıkamadı mı, anası canıyla o seninle uğraşıyor,bu da ayrı garip
Of ne gelıyor soyle de on hazırlık olsunYine de bana başka bir şey gibi geliyor yahu inşallah yanılıyorumdur![]()
Nispetttt yapmaBir de dil çıkarıyor küserim bak
Yarın işyerinde de okuyamam, büromuz taşınıyor ve çok işim var,
Neyse suflemi yedim keyfim yerinde![]()
Delidivane seni merak ettim,yazdım hatta ,nickini yanlış yazarım başka birileri çıkar diye etiketleyemedim, okudum gelişmeleri hayırlısı olsun, inşaallah düzene girer ilişkinizBence sen artık bu adamı gömme bir daha :)
Sen yiyip yiyip gel sonra su çekzel gelsenızeDelidivane seni merak ettim,yazdım hatta ,nickini yanlış yazarım başka birileri çıkar diye etiketleyemedim, okudum gelişmeleri hayırlısı olsun, inşaallah düzene girer ilişkiniz
8 günün ardından o kadarcik olsun canımNispetttt yapma![]()
![]()
İyi mok yedınız yazasım var ama yazmıcam8 günün ardından o kadarcik olsun canım
Bu hafta da boş geçmedi şükür![]()
Sizin karnınız toktur, ben fena açıkmıştımSen yiyip yiyip gel sonra su çekzel gelsenıze![]()
![]()
![]()
Yazıp yazıp siliyorum neyse.İyi mok yedınız yazasım var ama yazmıcam![]()
![]()
Bilmiyorum ama sanki bir şeyler gizliyor, loverın nabzını ölçüyor gibi geldi inşallah yanılırımOf ne gelıyor soyle de on hazırlık olsun![]()