- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Yazmamış kadar oldunİyi mok yedınız yazasım var ama yazmıcam![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmamış kadar oldunİyi mok yedınız yazasım var ama yazmıcam![]()
![]()
Ne toku bu aralıklı orucu da gectı artık çöl ortasında vaha falan görüyorumSizin karnınız toktur, ben fena açıkmıştım![]()
Ne yaziyon kız,sen yaz ben görmemYazıp yazıp siliyorum neyse.![]()
Hafta içi dudismedin mi lov lov gülümNe toku bu aralıklı orucu da gectı artık çöl ortasında vaha falan görüyorum![]()
![]()
Love kızıyor.Ne yaziyon kız,sen yaz ben görmem![]()
Allah askına sondan eklemelı dıl gıbı ne konustunuz dıye sormayın valla kendımı kesecem haaKizlar ne yaptınız yine sayfaları doldurmuşsunuz
Haftasonu başlangıcını yazmıştım şimdi kapanışı yapmaya giderken de yazayım dedim
Bol dudisli gecelerimiz olsun![]()
Hafta ıcı mı kaldı meho alla sen, yenı hafta baslayacakHafta içi dudismedin mi lov lov gülüm![]()
Anladım, siz de sufle yediniz dimekLove kızıyor.
Yok yok ben onları yarın okurum geri kalmamAllah askına sondan eklemelı dıl gıbı ne konustunuz dıye sormayın valla kendımı kesecem haa![]()
![]()
Üstüme atmayın lan ne yazdınız da kızdık, soyle katıbım sen sağaa kıyamamLove kızıyor.
Dün çokzeldi. Evlendiğim herif geri dönüyor len.Üstüme atmayın lan ne yazdınız da kızdık, soyle katıbım sen sağaa kıyamam![]()
Senin vaha gördüğün çölde gezen kutup ayısı kime denk gelecek acep love?Ne toku bu aralıklı orucu da gectı artık çöl ortasında vaha falan görüyorum![]()
![]()
Kız bizim taaaaaaaaaaaa geçen cumadan beri tık yoktu,ne diyon senHafta ıcı mı kaldı meho alla sen, yenı hafta baslayacak![]()
Sen bana kiy zatenÜstüme atmayın lan ne yazdınız da kızdık, soyle katıbım sen sağaa kıyamam![]()
Love evde olunca ayarsız konuştuk. Kaç Sayfa oldu acabaKizlar ne yaptınız yine sayfaları doldurmuşsunuz
Haftasonu başlangıcını yazmıştım şimdi kapanışı yapmaya giderken de yazayım dedim
Bol dudisli gecelerimiz olsun![]()
Rekor benden gelsin mi o zaman hazır mıyız genşler? Rahatsızdım nerdeyse bir aydır dudiş yok tam olacak gibi oldu bugünde regl oldum var mı arttıran ?Kız bizim taaaaaaaaaaaa geçen cumadan beri tık yoktu,ne diyon sen![]()
40 larda birakmistim ben siziLove evde olunca ayarsız konuştuk. Kaç Sayfa oldu acaba![]()
Çokmuş ve bacımRekor benden gelsin mi o zaman hazır mıyız genşler? Rahatsızdım nerdeyse bir aydır dudiş yok tam olacak gibi oldu bugünde regl oldum var mı arttıran ?![]()