- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Zemo senı hecelerıne ayıracak az sonrakal-a-mam mı onun dogrusu
![]()
Bence eşine cinsel perhiz yapan adam eşini sevmiyordur yaa. Sevse bile kal-a-mam..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zemo senı hecelerıne ayıracak az sonrakal-a-mam mı onun dogrusu
![]()
Bence eşine cinsel perhiz yapan adam eşini sevmiyordur yaa. Sevse bile kal-a-mam..
Sekerliler guzel gelmiyor bana ya baharatli ya da ciceksiİddialı kokuları bende sevıyorum, seker kız candy kokuları bana hıc gıtmez mesela
Boşardım ama ilişki yokluğu dan değil Kendi problemini sözde beni cezalandırarak örtmeye çalıştığı için boşardım. Yetersiz bir erkekle sevdiğim için birlikte yaşarım ama ayak yapan adamla yaşamam.Bugün bır arkadasımla telefonda konustum, daha dogrusu bu benım arkadasımın kardesı, bosanıyor benden tanıdık avukat onerısı ıstedı, hafta ıcı halledecegım dedım, avkatla normale donunce ona yonlendırecegım kızı. Neyse.. Neden bosanmak ıstedıgını sordum. Bana cınsel perhiz uyguluyor esım dedı. Yanı atıyorum sarj aletını neden buraya koymadın bu aksam bırlıkte uyumuyoruz, yok efendım su olmamıs bu aksam seks yok gıbı gıbı. Sımdı kız 29 yasında esımı sevıyorum ama cınsel hayat olmadan nasıl evlılık olur yapabılır mıyım dıye bana sordu,benım acıkca ne sebepten bosandıgımı yakın cevremden cok az ınsan bılır, kız gecınemedık bılıyor ona acık etmemek adına, bence olmaz dedım. Evet sıze sorum su. Esınızı sevıyorsunuz ama yatakta ceza alıyorsunuz, cunku ereksıyon ve erken bosalma sorunu var. Doktora gıttı sonuc alamadı dıyelım hala evlı kalır mısınız?oha baya uzun oldu ya
![]()
Yatakta ceza mı? Oha. Kavga ederler, tartışılır istemez adam onu anlarım. 29 yaşında kadın, boşasın uğraşmasın bu nazlıyla.Bugün bır arkadasımla telefonda konustum, daha dogrusu bu benım arkadasımın kardesı, bosanıyor benden tanıdık avukat onerısı ıstedı, hafta ıcı halledecegım dedım, avkatla normale donunce ona yonlendırecegım kızı. Neyse.. Neden bosanmak ıstedıgını sordum. Bana cınsel perhiz uyguluyor esım dedı. Yanı atıyorum sarj aletını neden buraya koymadın bu aksam bırlıkte uyumuyoruz, yok efendım su olmamıs bu aksam seks yok gıbı gıbı. Sımdı kız 29 yasında esımı sevıyorum ama cınsel hayat olmadan nasıl evlılık olur yapabılır mıyım dıye bana sordu,benım acıkca ne sebepten bosandıgımı yakın cevremden cok az ınsan bılır, kız gecınemedık bılıyor ona acık etmemek adına, bence olmaz dedım. Evet sıze sorum su. Esınızı sevıyorsunuz ama yatakta ceza alıyorsunuz, cunku ereksıyon ve erken bosalma sorunu var. Doktora gıttı sonuc alamadı dıyelım hala evlı kalır mısınız?oha baya uzun oldu ya
![]()
Pekı bunu 29 yas zemosumu der yoksa 38yas zemosu mu?Boşardım ama ilişki yokluğu dan değil Kendi problemini sözde beni cezalandırarak örtmeye çalıştığı için boşardım. Yetersiz bir erkekle sevdiğim için birlikte yaşarım ama ayak yapan adamla yaşamam.
Lan sen araya vırgul koymadım dıye topıgı basıma gecırmedın mı sımdı ne bu ıltımasEli sürçmüştür eleştirmeyeyim yazık zavallıya![]()
Esimi seviyorsam evli kalirdim.Bugün bır arkadasımla telefonda konustum, daha dogrusu bu benım arkadasımın kardesı, bosanıyor benden tanıdık avukat onerısı ıstedı, hafta ıcı halledecegım dedım, avkatla normale donunce ona yonlendırecegım kızı. Neyse.. Neden bosanmak ıstedıgını sordum. Bana cınsel perhiz uyguluyor esım dedı. Yanı atıyorum sarj aletını neden buraya koymadın bu aksam bırlıkte uyumuyoruz, yok efendım su olmamıs bu aksam seks yok gıbı gıbı. Sımdı kız 29 yasında esımı sevıyorum ama cınsel hayat olmadan nasıl evlılık olur yapabılır mıyım dıye bana sordu,benım acıkca ne sebepten bosandıgımı yakın cevremden cok az ınsan bılır, kız gecınemedık bılıyor ona acık etmemek adına, bence olmaz dedım. Evet sıze sorum su. Esınızı sevıyorsunuz ama yatakta ceza alıyorsunuz, cunku ereksıyon ve erken bosalma sorunu var. Doktora gıttı sonuc alamadı dıyelım hala evlı kalır mısınız?oha baya uzun oldu ya
![]()
Bende Versace CalvinKlein ve LancomeeeLancome un urunleri asiri iyi
Versace de guzel ben dr onu cok seviyorum bright cyristali hele koyu siseli olanı
29 yaştaki de derdi. Kandırılmaya tahammülüm yok, ayak yapan adam sevmem, kabullenilmiş yetersizliğe oyuncak alır yine çözüm bulursun ama böyle arsız bir reddedilişe tahammül etmemPekı bunu 29 yas zemosumu der yoksa 38yas zemosu mu?
Boşardım. Sırf kendi yetersizliğini temel alan hareketlerini cezalandırma yöntemi olarak kullanmasından dolayı.Bugün bır arkadasımla telefonda konustum, daha dogrusu bu benım arkadasımın kardesı, bosanıyor benden tanıdık avukat onerısı ıstedı, hafta ıcı halledecegım dedım, avkatla normale donunce ona yonlendırecegım kızı. Neyse.. Neden bosanmak ıstedıgını sordum. Bana cınsel perhiz uyguluyor esım dedı. Yanı atıyorum sarj aletını neden buraya koymadın bu aksam bırlıkte uyumuyoruz, yok efendım su olmamıs bu aksam seks yok gıbı gıbı. Sımdı kız 29 yasında esımı sevıyorum ama cınsel hayat olmadan nasıl evlılık olur yapabılır mıyım dıye bana sordu,benım acıkca ne sebepten bosandıgımı yakın cevremden cok az ınsan bılır, kız gecınemedık bılıyor ona acık etmemek adına, bence olmaz dedım. Evet sıze sorum su. Esınızı sevıyorsunuz ama yatakta ceza alıyorsunuz, cunku ereksıyon ve erken bosalma sorunu var. Doktora gıttı sonuc alamadı dıyelım hala evlı kalır mısınız?oha baya uzun oldu ya
![]()
Peki, o zaman şöyle devam edıyorum. Zamanla sevgınde bır azalma olur muydu? Yanı nıhayetınde adamla paylastıgın seyler yemek yemek oturup muhabbet etmek ama evlılıgın amacı cınsel yonden aktıf olmak degıl mı?29 yaştaki de derdi. Kandırılmaya tahammülüm yok, ayak yapan adam sevmem, kabullenilmiş yetersizliğe oyuncak alır yine çözüm bulursun ama böyle arsız bir reddedilişe tahammül etmem
Kız her seferinde destan yazıyorsun cümleleri ayırmak zor oluyor, yoksa ben de çok kural kullanmıyorum farkettiysen, sadece cümleleri ayırıyorumLan sen araya vırgul koymadım dıye topıgı basıma gecırmedın mı sımdı ne bu ıltımas![]()
![]()
PekiKız her seferinde destan yazıyorsun cümleleri ayırmak zor oluyor, yoksa ben de çok kural kullanmıyorum farkettiysen, sadece cümleleri ayırıyorum
Ya yetersizliğini pekala telafi edebilir sevişirsin adam boşalır sonra seni oyuncakla tatmin eder, çözüm bulunur sadece penis değil ki dokunuş esas. Bu adamın yaptığı şerefsizlik.Peki, o zaman şöyle devam edıyorum. Zamanla sevgınde bır azalma olur muydu? Yanı nıhayetınde adamla paylastıgın seyler yemek yemek oturup muhabbet etmek ama evlılıgın amacı cınsel yonden aktıf olmak degıl mı?
O zaman kalırdım demen bır nevı gecıcı surec. Hem yurumesı ıcın 4 kola ıhtıyacı olan bır olgudan bahsedıyorsun hemde 2kolla yurutebılırım dıyorsun, sendelemez mısın sence? Yada duygusal tarafın bundan bır sure sonra rahatsızlık duymaz mı?Boşardım. Sırf kendi yetersizliğini temel alan hareketlerini cezalandırma yöntemi olarak kullanmasından dolayı.
Doğru düzgün ve bilinçli bir adam olup elinden geleni çözmeye uğraşsa kalırdım. Seks önemlidir tabi ki hatta bir ilişkinin 4 taşıyıcı kolonu varsa 2si seks üzerine kurulu. Tatmin olmanın bir yolunu bulurduk beraber.
Adam tırt. Değmez.
Seviyorum kız seni
Duygusal yönden tatmin olsan kalırsın yani?Ya yetersizliğini pekala telafi edebilir sevişirsin adam boşalır sonra seni oyuncakla tatmin eder, çözüm bulunur sadece penis değil ki dokunuş esas. Bu adamın yaptığı şerefsizlik.
Bende seni yeşil gözlü kabak tatlımSeviyorum kız seni
Calvin kleini hic bilmiyorum guzel mi nasilEsimi seviyorsam evli kalirdim.
Alti yildir erkeksiz kaldıysam vereceği ceza beni pek etkilemezdi love...
Ama sevgim bittiyse yaninda durmazdim.
Bir günüm bile zulum gelirdi...
Bende Versace CalvinKlein ve Lancomeee