Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk Hap kullanmaya adetinizin kaçıncı günü başlamıştınız ve ne kadar gün sonra tekrar adet oldunuz? 21 günlük haplardan içiyorsanız hapınız bittikten sonra adet olursunuz. Hap bittikten sonra 7 gün ara verip, adetin kaçıncı günü olursa olsun yeni tablete geçmelisiniz. Oral kontroseptif kullananlarda, adet gününüzün ve miktarının azalması normaldir.
Soru uzmanlık alanımdan olunca, nacizane bende bilgi vermek istedim.
Kız ben lekelenmelı gectı o normal mı dıye sordum?
Soracağınız birşey olursa buradayımHoppa

Himm olabilir evet, aman regl olalım dünya regl olunca güzel :KK36: :KK70:
Aynen ya bende bekliyorum 3 4 gune olmaliyim hem guzel olur ramazana bjterse temiz baslarim ilk gunden . Hemde hamilelik riskini hic demeyeyim tabi regl olmak guzeldir eger bebis istenmiyorsa 🤣
Bende oncesi donemdeymya asiri bacaklarm filan agriyor canim cok tatli istiyor

Ya yine de böyle tatlı biçimde vazgeçmemesi çokoşuma gitti avkatın.
Love kişisel sınırını cart diye cizdi an itibariyle. Artık yeltenemez öyle danslara 😏
Resmen ilişki dersi aldık topyekun he, hemi de canlı canlı. Uygularım ki ben bunu 😄 bi boşanayım amin.

Aynen ya bende bekliyorum 3 4 gune olmaliyim hem guzel olur ramazana bjterse temiz baslarim ilk gunden . Hemde hamilelik riskini hic demeyeyim tabi regl olmak guzeldir eger bebis istenmiyorsa 🤣
Bende oncesi donemdeymya asiri bacaklarm filan agriyor canim cok tatli istiyor
Benimki ramazanın ilk 2 gününü yiyerek başlayacak, sonundan da bir hafta yer, çok sinir oluyorum. Ortasına geleydi iyiydi

Ramazan da sex yasak mı ya 😅oruç tutuyorsanız iftardan imsağa kadar sex yapabilirsiniz, tutmuyorsanız gün içinde de sevişilebilir 😅
Tercih etmıyoruz karsılıklı olarak, kendı ıcımızde dın ve devlet ıslerını bırbırınden ayıramadık :KK70: :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X