- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.795
- 598

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Love bilirİlk öpücük neden bu kadar mühim?
Boncuklu tangaElemtere fiş kem gözlere şiş Emma..
Göze geldiniz bence de göze gelince hep g.te geliyoruz çünkü. Sen bide deneme yanilmayla öğrendin artik hayatta unutmazsin da bunu.
Popise nazar boncugu bisey tak giz
Doğrudur.Love bilir
Meshur bi sozu vardi avkatlan daha baslardayken mangal yakilacakti
Nasil mangal yaktigina bakicam
Mangalı iyi harlayan her seyi iyi harlar diye
Ben geçen sene demişim geçen sene bebeğim küçüktü ,eşim spiral takilmadigi için yanaşıyordu, geçen ramazan çok kurak geçmişti bizde, zaten bebiş uyumuyordu saat 4 e 5 e kadar, gecemiz gündüzümüz birbirine karışmıştı,Geçen yıl balayı gibi geçti bize ya, pandemi tatili bize çok yaradı, yeni evlenmiş gibiydik. Çocuklar büyüdüğü için kendi havasındaydı, biz de mutlu mesut vakit geçirdikramazanda da sahura kadar oturunca zamanımız hep bize kaldı.
Ben dusunup ıcraata gecmıstım ama benı oyle goremıyormus, beni, beniii bihteriniDoğrudur.
İlk öpücüğü verebilirim diye düşündüğümden sordum. Buna cesaret edebilmem için de adamdan sinyal almam lazım. Mesela kafasını bir anda çevirdiğinde, suratını çenesinden kavrayıp, dudakları öpmek güzel olur gibi![]()
Gecms olsn canim
Sağolun kızlarrrGeçmiş olsun canım kocişim masaj yapar şimdi sana daha iyi olur
Benim de var öyle düşüşüm hatırladım utandım şimdiBen de bir kere düşmüştüm ve ayagimi iki yerden kirmistim. Amma benimki öyle böyle dehil resmen milli egitim müdürünun kucagina duser gibi düştüm 23 nisan gel bize bazı bazı olmustu ... is kazasiydi benimki...![]()
Bu exler neden bu kadar aptalmıs yaBenim de var öyle düşüşüm hatırladım utandım şimdi
Yeni bir yere tayinim çıktı personel in tamamı aşağıda tokalasiyoruz ortada betondaki çıkıntı ya ben takıl 2.80 yerdeyimm
Aptal kocamdan önce memurlar gelip kaldırmıştı
Hemen talimat vermiştim güvenlik kameralarını silin diye
Neyse
Socicim gecmıs olsun allah ınıs takımlarına zeval vermesın hayatımSağolun kızlarrr
Oo guzel isimAden lan oglumun adı herkes okudu sen eksık kalma![]()
![]()
İçinde kalmadı en azındanBen dusunup ıcraata gecmıstım ama benı oyle goremıyormus, beni, beniii bihterini![]()
![]()
şimdi seni de göremiyorsa odunda göz muayenesi benden dicem ay tamam sustumBen dusunup ıcraata gecmıstım ama benı oyle goremıyormus, beni, beniii bihterini![]()
![]()
Neyle alakalı bılmıyorum, bızım ısımlere uygun dıye boyle yaptık, bıleydım ahmet koyardımOo guzel isim
Cennetle alakaliydi sanirim
Çok geçmiş olsunSağolun kızlarrr
Görememiş haspam ayyy dötüm gerizekalışimdi seni de göremiyorsa odunda göz muayenesi benden dicem ay tamam sustum![]()
Lısedeydı, ne kalacak be ustunden duzıneyle adam gectıİçinde kalmadı en azından![]()
Socicim gecmıs olsun allah ınıs takımlarına zeval vermesın hayatım
Sağolun hanımlarÇok geçmiş olsunkeşke evde istirahat etmene izin verseler.
Lisedeki ilk adıma dair aksiyonum, beğendiğim beye iltifat etmekti onu da tavladım hehe.Lısedeydı, ne kalacak be ustunden duzıneyle adam gectı![]()
Birşey yazacaktım ama sen beni kesin furursunNeyle alakalı bılmıyorum, bızım ısımlere uygun dıye boyle yaptık, bıleydım ahmet koyardım![]()
![]()