LPG ile Selülit Tedavisi

yagmurercan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
311
143
33
40
Kızlar uzun süredir şikayetlerim vardı selülitlerimden uzun bi süre saklamaya uğraştım 2 hafta önce kontrollerim için Mehmet Akgün'e gittim iki yöntem önerdi ben LPG yi değerlendirdim ve başladık ilk zamanlar haftada 3 kez uygulanan bi sistem 5.seanstan sonra minik değişimler gördüm 7.seansım yarın eski bir yöntem olmasına rağmen duymamıştım sonuçları burdan yazarım sorularınızı cevaplayabilirim.

mrb. yağmur nasıl gidiyor senin selülit seansları merak ettim

LPG tedavin ne durumda bende Mehmet Akgün e gideceğim alidya mı lpg mi karar veremedim ?

Slm benim lpg seanslarim yeni bitti,basen bolgesi icin gitmistim,1 cm incelmedi ve selulitede bir katkisi olmadi,kaldi ki beslenmeme cok dikkat ettim ve cok duzenli spor yapan biriyim,benim icin hayalkirikligi oldu,ben tavsiye etmiyorum...

Arkadaşlar LPG sistemi dünya'da geçerlilik görmüş bir sistem. Ama tabii kide uzman kişilerin ellerinde olması gerekiyor. Kas ve yağ kitlesi iyi belirliyor olmak çok önemli aksi takdirde çok işe yaramaz. Bir de seans satmak için bir şey söylemeden satan firmalar var. Onlarda da doğru yönlendirilmediğiniz için işe yaramadığını hissedersiniz.

LPG olmadan önce Estetisyenin bir bakması Vücudunuza göre ne kadar gelmeniz gerektiğini belirtecek bir yol haritası göstermesi gerekiyor.

Evet düzenli gitmek ve sana belirtilen seans adedi kadar gitmek çok önemli. Aldığın seans kadar değil. Nail Standard da arzu hanım var kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…