Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir anlayamiyorum ve anlamicam....
Evlenene kadar böyle sorunlu adamlarin senelerce yakalarina yapisir ailelerinizi bile karsiniza alarak illede evlenmek icin kendinizi paralarsiniz...evlendikten 1-2 yil sonrada ne yapayim dayanamiyorum biktim usandim diye dert yaniyorsunuz....
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu ya....
Cahilikmis Genclikmis Askmis deme bana arkadasim, bizde genc olduk bizde sevdik allahina kadar....ama gözlerimizi kapatarak degil, bu adam simdi nasilsa evlenmeden öncede öyleydi belki tam olarak simdiki gibi degil ama yüzde 80 bu tür davranislari vardi...o zamanlar oluyorduda simdi niye olmuyor? O zamanlar onunla evlenmek icin bunca fedakarliga eziyete dayandinda simdi niye dayanamiyorsun?
Daha kücücüksün...20 yasindasin...yazik günah degilmi senin güzelim senelerine?
Bizden bir akil istedin degilmi?
Sana söyleyebilecegim bir tek sey var....Kendi düsen aglamaz....Ayaga kalkar ve derdine care arar....
Allah yardimcin olsun:Saruboceq:
öncelikle bazı konularda haklı olabilirsiniz ama bu kadar ön yargıya gerek yok bence bazı insanlarla cok uzun zaman gecirseniz bile tam olarak tanımıyor olabilirsiniz bence gençlik,aşk,heyecan,ve cahillaikti diyelim buna ama bu ömür boyu bunu hakettiğim anlamına gelmez değilmi???