- Konu Sahibi sadecesitem
-
Merhaba arkadaşlar
1 haftadır siteyi okuyorum bugünde kayıt olup kendi derdimi paylaşmak istedim.5 yıllık evliyim 2 de çocuğum var.Eşim çok kıskanç garip bir insan, hala çözebilmiş değilim.Çalışıyorum 2 sene önce yer değişikliği yaşadım burnumdan getirir hala.Oraya gittin sana bi haller oldu, yok değiştin,bana ilgisizsin falan filan.İşin garibi öncede başka şeyleri bahane edip yüklenirdi bana, ama şimdi direk namusuma söyleniyor.Geçen sen çok büyük problemler yaşadık bu sebeplerden.Bana çok büyük hakaretler etti, çocuklara bakmıyorsun(kendisi saat 22:00 den önce gelmez eve o gelene kadar çocuklarla ilgilenir yatırır uyuturum ama yoruldum dediğimde 2 saat bakıyon zaten ne yorulması diyecek kadar da düşüncesizdir) eve bakmıyorsun, kadınmısın sen, aklın 1 karış havada.Bİr haltlar karıştırıyorsun sen, defol git akşama evde olma diyince ben koptum tabi, aileme anlattım geldiler konuşmaya birşey yokmuş gibi onlara yok öyle şey olurmu birşey yok araömızda biz iyiyiz falan kapattı konuyu. 1-2 ay sonra yine aynı şeyler bu defa ailemde çok yüklendi göndermiyoruz defol demişsin dediler.1 gece annemlerde kaldım çocukllarla ertesi gün yalvarmalar falan.Neyse bu böyle gidiyor hala tek fark ben evimi terketmiyorum.Ama hala 1 hafta iyiysek 2 hafta küser bana, hakaret eder, burnumdan getirir hayatı.Boşanma konusu açılıncada derki çocukları bırak nereye gidersen git, kafayı yiyecem yine 1 haftadır küs bana,komik nedenlerle gece 2 de falan geliyo eve.O kadar dengesiz ki benimde dengem şaştı.Şimdi hiççç takmıyorum, takmamama da taktı.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.Varmı böyle garip dengesiz şeyler yaşayanlar aranızda?
Bu kadar geç gelmesinin sebebi beynime kudt düşürmek, bir keresinde kızdım, 1-2 kere geç geldim aldattığımımı düşünüyorsun diyo şaşırmış bir halle.Seni kim napsın benim kadar salak varmı dünyada dedim.Eskiden çok düşerdim üstüne şimdi düşmüyorum.En son ne yaptı biliyormusun bensiz 2 günlüğüne ailesiyle tatile gitti.Kaldı ki benim ve çocuklarımın öyle çok ihtiyacı vardı ki tatile, bizi takmadan gitti.1 hafta surat yaptım ama yine allem etti kallem etti barıştık.3 gün iyi olduk pts de yine bu olaylar çıktı.Şimdi konuşmuyorum.Öyle yorgunum ki hem gönül hem beden yorgunluğu.evli barklı adamın gece 2 lerde dışarda ne işi olabilir ki. ne saygısızlık bu.
siz her affettikçe o bunu yapacak. biliyor nasılsa siz ilk bir tepki veriyorsunuz sonra geri dönüyorsunuz.nasılsa affedecek diye bir süre normal davranıp,sonra bildiğini okuyor...
burnunuzu sürtün bence. siz küsün biraz da,. ama hemende barışmayın. sürünsün.
bu arada çocukları alması anneden öyle çok kolay değil. sıkar biraz o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?