Ltfen bir akl verin ne yapmak istiyor bu adam??

Mehalim teşekkür ederim önerilerin için bu gece deneyeceğim.
Caycancığım fena değilim, ama kafam daha iyi çalışıyor ondan belkide bu yüzden kompleks yapıyor.Daha çok okurum, g.kültürüm daha fazladır, en önemlisi at gözlüğüm yoktur.
Sağolun arkadaşlar...

inşallah işe yarar canım . bencede kompleksten olduğunu düşünüyorum . çünkü benimde eşimle aramda aynı farklılıklar var başta bu sebeple yaptığını bilmezdim zama zamanla çözdüm onu. zaman içerisinde beni ezmeye çalışan insan hayranlık duymaya ve beni örnek göstermeye başladı .şimdi çocuğumuza falan bir konu açılsa beni örnek gösteriri bak anen kitap okuyor şunları şunları biliyor .bende çok isterdim onun gibi bilmeyi falan diye.sanırım kompleks yapmam yerine benimke gurur duymayı öğrendi.
dilerim sende bu sorunu aşarsın mutlu ve huzurla yaşarsın

Evlenmeden önce çooook iyi düşünmeli.Evlilik 30 yaşından önce yapılmamlı.İnsanın en güzel çağı 30 lar çünküi ayağının en sağlam yere bastığı zamanlar.

psikolojik bi durum bencede....yaptigi akilli bi insanin yapacagi seyler degil....
tedavi olmasini önerin hatta önermekle kalmayip bu konuda onu nekadar ikna edebilirseniz o kadar kardir....bu zamanla düzelecek bi duruma benzemiyo cünkü....

Eşinizi acilen bir psikiyatra götürün. Durumu hiç normal değil. Dengesizin kralı olmuş eşiniz.

Ayyyy sinir oldum valla ne çocuk gibi
al çocuklarını git bence çekilmez valla

Merhaba arkadaşlar
1 haftadır siteyi okuyorum bugünde kayıt olup kendi derdimi paylaşmak istedim.5 yıllık evliyim 2 de çocuğum var.Eşim çok kıskanç garip bir insan, hala çözebilmiş değilim.Çalışıyorum 2 sene önce yer değişikliği yaşadım burnumdan getirir hala.Oraya gittin sana bi haller oldu, yok değiştin,bana ilgisizsin falan filan.İşin garibi öncede başka şeyleri bahane edip yüklenirdi bana, ama şimdi direk namusuma söyleniyor.Geçen sen çok büyük problemler yaşadık bu sebeplerden.Bana çok büyük hakaretler etti, çocuklara bakmıyorsun(kendisi saat 22:00 den önce gelmez eve o gelene kadar çocuklarla ilgilenir yatırır uyuturum ama yoruldum dediğimde 2 saat bakıyon zaten ne yorulması diyecek kadar da düşüncesizdir) eve bakmıyorsun, kadınmısın sen, aklın 1 karış havada.Bİr haltlar karıştırıyorsun sen, defol git akşama evde olma diyince ben koptum tabi, aileme anlattım geldiler konuşmaya birşey yokmuş gibi onlara yok öyle şey olurmu birşey yok araömızda biz iyiyiz falan kapattı konuyu. 1-2 ay sonra yine aynı şeyler bu defa ailemde çok yüklendi göndermiyoruz defol demişsin dediler.1 gece annemlerde kaldım çocukllarla ertesi gün yalvarmalar falan.Neyse bu böyle gidiyor hala tek fark ben evimi terketmiyorum.Ama hala 1 hafta iyiysek 2 hafta küser bana, hakaret eder, burnumdan getirir hayatı.Boşanma konusu açılıncada derki çocukları bırak nereye gidersen git, kafayı yiyecem yine 1 haftadır küs bana,komik nedenlerle gece 2 de falan geliyo eve.O kadar dengesiz ki benimde dengem şaştı.Şimdi hiççç takmıyorum, takmamama da taktı.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.Varmı böyle garip dengesiz şeyler yaşayanlar aranızda?

çok zor bi durum
nereye kadar böyle evi terkedip sonra geri dönüp af edeceksiniz
ve en kötüsü de gece 2 de eve gelmeler
allah yardımcınız olsun
sıkı bi dersi hakediyor ama...

eşiniz sınırını çoktan aşmış, haddini bilme zamanıda gelmiş çatmış. ya hakketen ruh hastası, ya çok bencil, ya çok menfaatçi , ya kendisi aynı şeyleri düşünüyorki kişi kendinden bilir işi, yada çok kompleksli ve siiz ezmeye çalışıyor

ne kadar daha katlanabilirsiniz? yada psikolojik desteğe ihtiyacı varmı? bu hep böyel mi gidicek, eve geç gelen 2 gün barışık 3 gün küs bir babayla annenin çocuklarının ne kadar iyi bir psikolojide yetişir, bence düşünün tartın kendinizi, karşınıza alın bardağın artık taştığını, bundan sonraki hal ve hareketlerinin sadece sizin olan sevginizin azalttığını bir gün tamamıyle bitebileceğini, sevginizi çoğaltmak için çaba göstermesini yoksa bu gidişin eninde sonunda bir bitişe bağlanacağını idrak etmesini sağlayın, restinizi çekin derim ben.

Back
X