Ltfen okuyun, Dolmuta geen diaologlar:):):):

kxixzxixl_melek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
102
6
96
Bitlis
dur kızım ben verrrim benimki bozukhihoyyythihoyyyt
olmaz anne dur ben vereyim nasılsa benimki bozulucak:sm_cool:
nezaman kalkar şoför beysırnaşık şey
bacım sen oturursan hemen kalkacak:roflol:
arkadan vermeyen önden almayan varmı:bbo:sırnaşık şey
neriman sen dur arkadan verme ben önden verrim:roflol::roflol:

bende anlatayım size bu tarz birşey,

şimdi arkadaşım tarafından anlatılan birşey, evlerinde ailece yemek yeniyormuş işte sofrada iki kişinin çorbası bitmiş diğer yemeklerin konması gerekiyormuş anneside demişki arkadaşıma;

‘ben amcana koyim sen de babana koy’ demiş.. lülülülülülülülülülülülü

farkında olmadan ne laflar ediyoruz aslında...

valla bende uzgun bi anımda okudum ii geldi saoll.bisde 1 kere eşim ben ve komşumuzla eşi gezmeye gidioduk sabah çok erken yola çıktığımız için açık markket bulamamıştık en sonunda bi yerde ufak bi bakkal vardı o refleksle komşum adamın biri açış demezmi be koptum dedim seni ben nasıl kızdırcam bak hala sölerim onu neler söluoz yaa :DD

arkadaşlar hepinize tşk ederim hepinizin bayramını
iyi-bayramlar-97.jpg
kutlarım

cidden hepside gerçek bu lafları hep kullanıyoruz ama türkçe işte nereye çekersen oraya gelio ama dolmuşda konuşulan lafların hepsini başka yere çekilebilir baksana hepsi çok müsait.ayy çok güldüm valla

ay cok güldüm cok sagol canim:)
bende anlatayim basima geleni,annemle bi magazaya girdik ceyizim icin havlular falan aldik,amcada dediki durun büyük canta getireyim sigmaz,getirdi ama acamadi torbanin agzini..annem ne dese sasarsiniz?dur amca ben aciyimda sen koy...:))))ben tabi o anlamda olmasa koptum ama bozuntuyada vermemeye calissamda annem anladi,yan cize cize ciktik magazadan,yol boyunca epey bi azar isittim annemdem:)

ay valla ne güldüm ya bide hepsi gerçekten konuşulan sözler işte nasıl anlamak istersen. ama süper olmuş valla devamını beklıyorum !!!...-tatlicadiarzu-

Ahhhh benim kızı ne doktorlar avkatlar istedi ama ben vermedim.....
Ayy anne sen merak etme ben hepsine verdimmm..

ooooyyyyy :roflol:
gülmekten karnıma ağrılar girdi.
aslında çok dikkat etmek lazım sözlerimize,nereye çeksen gidiyor

Back
X