slm arkadaşlar.ben 19 yaşında evlendim.3 senelik evliyim.batı kökenliyim.bu arada yanlış anlaşılmasın ırk ayrımı kesinlikle yapmıyorum.yazdıklarımdan sonra anlıycaksınız dediklerimi.eşim ise doğu kökenli.eşimle çok büyük aşk sonunda evlendik.eşimin ailesi yok.rahmetli annemiz çok genç ölmüş,rahmetli babamızda 1 sene önce öldü.eşimin 2 kız 1 erkek kardeşi var.en büyükleri benim eşim.nişanlıılık ve flört dönemlerinde görümcemlerle aramız çok iyiydi.sonra bana yaptıkları gerçekten de zulümden ötürü papaz olduk.belli bi müddet 3 hafta öncesine kadar konuşmuoduk.ama her türlü başları sıkıştığında ilk önce biz koşuoduk.zulüm dediğim evet filmlerdeki gibi zulüm.en ufak 3,4 örnek vericem.eşim bana bayramda seyranda bi kıyafet alır,görümcemlerede kıyafet hediye götürürüz beğenmezler triplenirler bana ve abisine hakaret ederler,sonra kışkırtırlar.eşimin ailesinden daire olmadığı için babam bize daire verdi.ama biraz küçük içi yapıldı yetio çok şükür kira yok en azından,görümcem gelir gider mağara gibi ev hayvan kümesi gibi ev çok sıkıldım bu ne biçim ev sen mağarada yaşıosun gibi babamı rencide edip gider,bi olay olur abisi istemez ama kabak bana patlar karın seni dolduruyo karın şöle yapıoo ama o olaydan benim haberim bile yoktur,yeni gelinim makyaj yaparım kocam beğensin die hevesim kalmasın die ama abimin paralarını çatır çatır kozmetiklerde harcıyosun die ne hakaretler eder,küfürde dahil buraya yazamıycam.evime gelir hizmetimi yaparım yemeğimi çayımı meyvemi hatta tv kumandasını bile onlara bırakırım rahat olsunlar die ama ertesi sabah eşimi saat 9da arar senin ne biçim karın var rahat edemiorum orda der beni şikayete başlar.çocuğum olmuyo kısır mı demedi,sen nasıl karısın mı demedi...............................bunlar en iyileri.şimdi barıştık.gene merhamet ettim eşim hatrına.hemde küçük kardeşi eşimin asker yolcusu.kimse olmadığı için kız kardeşler biz sahip çıkmak zorundayız.yaşları 22 ve 25 çalışmıyolar ve hiç çalışmamışlar.şimdi ben ne yapayım?atsan bi dert kim bakacak?yanımda kalsalar bi dert kıyamet kopacak?yorumlarınızı bekiorum arkadaşlar
(Çok üzgünüm çoook