Ltfen okuyun:((

onlarda amam yüzsüzmüş defolup gitsinler ya dam gibi otursunlar yada gitsinler at gitsin sokağa hak ediyorlar

İnsanlar Hata Yapabilirler
Kötü Niyetlide Olabilirler
Canınıda Çok yakmış Olabilirler,Bence Sen İnsanlığını Bırakma..
Mesafeni koru,Resmi Ol,Taviz Verme
Ama

Onların Sana davrandığı gibi sen Onlara Davranma!

Anne Babayı Kaybetmek Belki Psikolojik olarak
Ciddi Anlamda Kişiliklerinde,Huylarında Derin Düzelmiyecek İzler Bırakmış Olabilir..

Sen Hanımefendiliğini Bozma.
Sizin evinizde Beraber Yaşıyacaksanız Sizin Kurallarınıza Uymaları Gerekiyor..

bu kızı da bambaşka bir taraftan bakmamı sağladığı için çok seviyorum...
ayynen budur...

sen ne sabirliymisin öyle...
rahatsiz oluyosa gelmesin, geliyosa da adam gibi otursun:1closedeyes:
magara gibi olsun, kendi evin olsun,
begenmiyosa yali hediye etsin:mymeka:

Birseyden nefret ediyorsam oda sürekli acitasyon yapan insanlardandir...

Siz bunlara sürekli yardim ederek, evinize alarak, yiyin icin siz yetim öksüzsünüz diyerek hic ama hic iylik yapmis olmazsiniz ki arkadasim...

Koca kadinlar kizlar olmuslar artik...cocuk degilki ikiside...:delphin:

Abla kardes el ele verip ne abilerine nede elin kizina muhtac olmadan yasayamazlarmi istedikten sonra...

Ama yok...tabi böylesi daha rahat calismayim ugrasmayim hazir yiyim...

Ayirca senin evinin huzuru tadi tuzu gidecek buda cabasi...

Kesinlikle senin yerinde olsam evime yerlesmelerine müsade etmezdim...onlarla aram cok iyi bile olsaydi etmezdim...:kahve:
Hadi cocuk yasta olurlar ammennah...ama bunlar koca kiz, kendi ayaklarinin üzerinde durmasini bilmeliler...ne zamana kadar abilerine muhtac yasicaklar.

Anne babalarini kaybetmeleri tabikide üzücü bir sey...ama dünyada annesiz babasiz olan birtek onlar degil...kücücük yasta yetim öksüz kalan ufacik cocuklar bile hayatin zorluklarini omuzlayabiliyorsa, onlarda yapabilir..:delphin:

Esinle konus ve bence izin verme....biran evvel kiz kardeslerinle konussun ve onlara bir iylik yapmak istiyorsa acilen bir ise girmeleri icin yardimci olsun.:kahve:

eğer eşin sana destekse,orasının senin evin olduğunu kurallarını senin koyacağını anlamaları lazım.resmi dur hep bence, eşine söyle hakaret ederlerse eşiniz azarlasın abi sonuçta yapabilir,herkez haddini bilsin.

****Canım belki kaba olacak ama ; senin bu görümcenin canı koca istiyor koca :roflol:
Vallahi yok mu çevrenizde onu isteyen kimse ... Seni kıskanıyor . Benim görümcem de evlenene kadar malesef bana neler yaptı neler ............ :1no2: Ben onu Allah a havale ediyorum ..

Bende iyilik yaptım kötülük buldum , baktım yaranamıyorum astım yüzümü öyle her dakika gelme gitme durumunu kestim .. Şimdi görüşüyoruz ama neye yarar !! İnsan yapılanları unutamıyor ..
Sana tavsiyem mazlum durumuna düşme :olmaz: Orası senin evin - senin kuralların - senin kocan - senin yatağın ...... Diğer yüzünü göstermeye bak kötükedihüso

asla ve asla sizi aşağılamalarına izin vermeyin.. kesinlikle evinize kendinize laf söyletmeyin ve onlar yüzünden eşinizle aranızı da bozmayın.. mümkün olduğunca az görüşün..

Çalışsınlar ve kendi kendilerine ayaklarının üzerinde dursunlar..
Gelip sizde kalacaklarsa da geldikleri ilk gün karşına al konuş, burada uzun süre kalacaksınız misafir değilsşiniz ama ev sahibi de değilsiniz, bu evde bububu kurallar var bu kurallara uyacaksınız diye şart koşacaksın, beğenen alır beğenmeyen kırar dizini oturur

canım ben bunu bilir bunu söylerim sen nekadar susarsan tepene çıkarlar..susma sende ana kuzususun kimse sana hakaret edemez bunu untma herkes haddini bilsin..
eşin bunları bilmiyormu görmüyormu müdehale etmiyormu...
sen genç bir kadınsın senin evinde bir erkek kalamaz kalmamalı değil kardeşi kim olursa olsun.( ben erkek kardeşi kalıcak ) diye anladım sanırım..

özür yeniden okudum kız kardeşlermiş...ya valla kalsınlar kalsınlar ama bilki bu kalış eşinle senin ayrılışın olur be güzelim.o kıla aynı yerde 1 saat kalınmaz

Şimdi bu kendini bilmez görümce böyle hakaret ederken siz sustunuz mu bunu merak ettim ?

Ayrıc doğu-batıyla gerçekten ilişksi nedir konunun

Doğu batı ilişkisini bende çözemedim
Ama gerçekten onlar sana hakaret ederken susmayacaktın
Sen değil onlar susacaklardı..
Eşin bu konuda ne diyor?
Yani onların durumunun ne olacağını oturup konuşsaydınız
Sende kalmalarına karar verirseniz kurallar koyarsınız eşinle ağız birliğiniz olur
ONlarda adam gibi davranırlar...
Sahip çıkıyorsunuz daha nee

Canım bence görümcenin davranışları normal değil.
Anne ve babasını kaybetmesinin etkileri vardır belkide
Bence psikoloğa götürüna.s

Konunun doğu batı ilişkisini anlayamadım ama size sabır diliyorum...

Yapacağını şey onları umursamamak, yeri geldiğinde de hakkınızı korumak...

Kolay gelsin.

hakikaten bende merak ettim onlar hakaretlere varan terbiyesizlikleri yaparken sen napıordun????
sen bence son derece rahat ol;) ev senin mi senin kendi öz baban vermiş onlara ne ağızlarını açamazlar evin hakkında yaptırtma yorum bi kere,ayrıca kocada senin;)onlar elbet evlenip ele karışcaklar,inş tez zanmandada karışırlarda sende rahat edersin:)kocanı işle yavaş yavaş,hep ii polis ol arkadan iş çevir;) normalde asla böle yorumda bulunmam ama bunlar bunu hakedio,güsellikle anca bu şekilde çözersin işi tereyağından kıl çeker gibide sıyrılırsın;)tutupta kocana senin kardeşlerin böle senin kardeşlerin şöle dersen bu sefer adamın sana düşman olur,bitakım şeleri kocanın görmesini sağla empati yaptırt bunlara karşı sinsi ol,sencede biraz akıllı ve kurnaz olmanın zamanı gelmiş mi;)

canım valla onların yaptığı resmen şımarıklık ve terbiyesizlik.
kapını açıyorsun, elinden geldiğince ağırlıyorsun teşekkür edip sana yakın olmaya çalışacaklarına yaptıklarına bak ya. sen iyi sabrediyorsun yine.
ama burada iş eşine düşüyor. eşin onlarla esaslı bir konuşma yapacak ve bu hareketlerinin tekrarı halinde görüşmeyi keseceğini ve kendi başlarının çaresine bakmalarını söyleyecek. o zaman kafalarına dank eder ve belki biraz daha saygılı davranırlar.

birdaha sana ev kümes gibi, mağara gibi falan derse. sen de babamın gücü bu kadarına yetti, kirada oturmaktan iyidir. ilerde inşallah abin zenginlerse daha büyüğünü alıcaz deyip ağızlarını kapat.

bir arkadaş onların canları koca istiyor demiş olabilir yani. varsa öyle bir aday bence hiç durmayın. gerçi karşı tarafın da canı yanacak ama şöyle bir osmanlı erkeğine düşerlerse biraz adam olurlar belki kaydirigubbakcemile. yani şiddete karşıyım yanlış anlaşılmasın ama bu kızların şımarıklığı biraz fazla olmuş onları yola getirecek biri lazım. abilerini duygu sömürüsüyle susturuyorlar o da kıyamıyor ama böyle de olmaz ki. huzur vermiyorlar baksana.

psikolojik problemleri olduğu doğru bence. kendi sıkıntılarını ona buna çatarak başkalarının da canını yakarak hafifletmeye çalışıyorlar. çift olarak sizi kıskanıyor da olabilirler. bu da bir ihtimaldir. eşinin durumu uygunsa onları bir psikoloğa götürürse iyi olur aslında. belki düzelirler siz de rahat edersiniz.

arkadaşlar ben yazmayı unutmuşum gece.doğu batı olayı bana her saldırdıklarında kendimi ister istemez müdafa ediorum ve onlara göre terbiyesiz oluyorum.yani sen göçmensin sen bilmemnesin sen ne anlarsın biz batı insanını bilioruz abim seni başına karı aldığı için sen bize laf çevirceğine kendine karı ol.yün yıkamasından kurban etinden ne anlarsın.işte doğu kadını her işi bilir gibi saçma sapan laflar.yazmadığım için bu konu yarım kaldı.

yorumlarınız için çok teşekkürler.sanırım herkes haklı.defalarca konuşmamıza rağmen suçlu gene biz olduk.iyiyi anlattık olmadı kötü yaptık aklı başına gelsin die ama gene olmadı.allahtan eşim benden yana ama genede ev ayrı bile olsa telde bile huzur bozuyoo.o yüzden onları kmse yanlarına almak istemioo.kabak bize patlıycak gibi.

Yanınıza almayın ama eşiniz sık sık gidip ilgilensin tabi size yakınlarsa ya değilse işiniz bu görümcelerle çok ama çok zor hem neden iki kız yalnız kalamıyorlarmı

yorumlarınız için çok teşekkürler.sanırım herkes haklı.defalarca konuşmamıza rağmen suçlu gene biz olduk.iyiyi anlattık olmadı kötü yaptık aklı başına gelsin die ama gene olmadı.allahtan eşim benden yana ama genede ev ayrı bile olsa telde bile huzur bozuyoo.o yüzden onları kmse yanlarına almak istemioo.kabak bize patlıycak gibi.
Eşinin senin yanında olması ve seni anlaması çok iyi.Bir de eşin onlarla bir olsaydı,sana hayat zindan olurdu.Benim bir arkadaşım buna benzer bişey yaşamıştı,görümceleriyle beraber eşide onu dışlamıştı,çok kötü günler geçirmişti.Atsan atılmaz satsan satılmaz,anne babada yok,ne diyim, Allah akıl fikir versin görümcelerine..Sana da sabır versin..

Back
X