Ltfen okuyun:((

yorumlarınız için çok teşekkürler.sanırım herkes haklı.defalarca konuşmamıza rağmen suçlu gene biz olduk.iyiyi anlattık olmadı kötü yaptık aklı başına gelsin die ama gene olmadı.allahtan eşim benden yana ama genede ev ayrı bile olsa telde bile huzur bozuyoo.o yüzden onları kmse yanlarına almak istemioo.kabak bize patlıycak gibi.

Yok vallaha o kabagi alir onlarin basina patlatirim...:delphin:

Kimse kusura bakmasin...analari babalari yok diye her türlü terbiyesizligi yapma haklari olmuyor o kizcagizlarin...:delphin:

Ayip ayip..insan abisinin esine bu denli asalayici tavirlarda bulunmaz...böyle dengesizlerle ayni evde oturmak degil ayni havayi bile tenefüs etmem..

Madem esin senden yana sende ne yap yap kesinlikle görümcelerinin evine yerlesmesine müsade etme arkadasim...inan bana simdi telefonda huzur bozuyorlar...evinde olduklari zaman resmen evliligni bozar böyleleri....

Herkes akillida bir senmi enayisin? Bak es dost akraba bile elini ayagni cekmis...burdan anla iste bu kizlarla demek ki kimse gecinemiyor...

Bosver be güzelim...seni kötü bilsinler...zaten ne yapsan iyi bilmiyorlar ya.:kahve:

canım bnm iki kız normal şartlarda yalnız tabiki kalabilirler bana göre hadi maddi olayda halledildi diyelim.ama bunlar nasıl diim bi tanesi ssati sor sana söleyemez ama aşna fişnede üzerine yok daha bu konuyu bu kadar açayım size yarın öbür gün bzmde çocuğumuz olacak.sapık ağrık insanlar hep etrafında.ötekiside cehennemdeki zeaniler kadar aklı kataküllilere çalışıoo.eşimde bunları bildiği için yalnız bırakamıyoo.atsan atılmaz satsan satılmaz.amcamlarda yanına almak istemioo.şimdi amcamlardan geldim.biz sahip çıkmıyoz diolar.nolcak bilmiomm yani

canım bnm iki kız normal şartlarda yalnız tabiki kalabilirler bana göre hadi maddi olayda halledildi diyelim.ama bunlar nasıl diim bi tanesi ssati sor sana söleyemez ama aşna fişnede üzerine yok daha bu konuyu bu kadar açayım size yarın öbür gün bzmde çocuğumuz olacak.sapık ağrık insanlar hep etrafında.ötekiside cehennemdeki zeaniler kadar aklı kataküllilere çalışıoo.eşimde bunları bildiği için yalnız bırakamıyoo.atsan atılmaz satsan satılmaz.amcamlarda yanına almak istemioo.şimdi amcamlardan geldim.biz sahip çıkmıyoz diolar.nolcak bilmiomm yani

1. Sizin evinize yakin bir yerde tutun iki göz oda bir ev....
2. Biran evvel ikisinide bir ise sokmaniz lazim...ne olursa olsun calismalilar
3. Yakin cevrenizdeki damat adaylarini bir gözden gecirin....-tatlicadiarzu-

yaa o kadar moralim bozuk kii artık evi süpüresim yemek yapasım bile yok kendimi dışarı atıyom.sanki nefes alamıyom.vicdanımla mutluluğm arasında sıkışıp kaldım.ince düşünen bi insanım.onları yanıma almayıpbaşlarına bişii gelirse sorumlu gibi hissediom alıpda laf soktuklarında camdan atasım gelioo.bnm onlara göre tek suçum evlerine gidip yün yıkamadım kurban eti kesmedim temzlik yapmadım ve doğulu olmadım etek giyip başı kapamadım eve kartonpiyer yaptırdım onlar böle sölüoo,düşünüyorum belkide hata bende yapmam gerekirdi diee.ama bnm kolum kesildiğinde alçıda olduğunda tek elle bütün evimn camlarını tam 1 günde anca silebilmiştim o zaman nerdeydiler böle sölediğim vakit hakaretler aşlııoo

yaa o kadar moralim bozuk kii artık evi süpüresim yemek yapasım bile yok kendimi dışarı atıyom.sanki nefes alamıyom.vicdanımla mutluluğm arasında sıkışıp kaldım.ince düşünen bi insanım.onları yanıma almayıpbaşlarına bişii gelirse sorumlu gibi hissediom alıpda laf soktuklarında camdan atasım gelioo.bnm onlara göre tek suçum evlerine gidip yün yıkamadım kurban eti kesmedim temzlik yapmadım ve doğulu olmadım etek giyip başı kapamadım eve kartonpiyer yaptırdım onlar böle sölüoo,düşünüyorum belkide hata bende yapmam gerekirdi diee.ama bnm kolum kesildiğinde alçıda olduğunda tek elle bütün evimn camlarını tam 1 günde anca silebilmiştim o zaman nerdeydiler böle sölediğim vakit hakaretler aşlııoo
canım üzüldüm sana bende akrabadan çevreden agzı yanmış biri olarak görmeden nefret ettim inan şeytan diyo ikisinin kafasını tut birbirine çarp akılları yerine gelsinkafamçokkarıştıinşallah kurtulursun mübarek aylarda bunlardan oh hem serilecekler evime hem bana laf sokacaklar nerde o bolluk sakın evinin hakimiyetini kimseye verme bunu onlara hissettir dilini tutup otururlarsa ne ala yoksa sığınma evleri de bol dimi :oklava:

Allahtan bende yok görümce rahatım ama zamanında karışanlar oluyodu dedikleri gibi telefonla bile erişiyolardı ama tavrımı koymuştum tabi

Bunlarin hepsi bahane be güzelim...inan bana doguluda olsaydin, kurban etide kesesydin, yünde yikasaydin basini kapatip etekle dolassadin bu seferde sen abime layik degilsin derlerdi...

Bu tür insanlarin tek sorunu kiskanclik ve fesatliktir....

Bes belliki abilerini senden kiskaniyorlar...yoksa ne diye böyle sacma sapan seyleri bahane edip sana hakaret etsinler ki?

Hic moralini bozma...esinle konus ve kesin olarak tavrini koy...

Birde sunu merak ediyorum acikcasi...bu bayanlar sana saydirip sövdükleri zaman sen ne yapiyorsun?

Sen agzin laf yapmiyormu? Sana böyle konustuklari vakit vermiyormusun cevaplarin?

İnsanlar Hata Yapabilirler
Kötü Niyetlide Olabilirler
Canınıda Çok yakmış Olabilirler,Bence Sen İnsanlığını Bırakma..
Mesafeni koru,Resmi Ol,Taviz Verme
Ama

Onların Sana davrandığı gibi sen Onlara Davranma!

Anne Babayı Kaybetmek Belki Psikolojik olarak
Ciddi Anlamda Kişiliklerinde,Huylarında Derin Düzelmiyecek İzler Bırakmış Olabilir..

Sen Hanımefendiliğini Bozma.
Sizin evinizde Beraber Yaşıyacaksanız Sizin Kurallarınıza Uymaları Gerekiyor..

Aynen katiliyorum.
sen insanligindan taviz verme,
sakin onlara uyma...
iyilikten maraz dogar..
kotu olarak onlardan hicbir farkin kalmaz..
Hem yetimlerde onlara sabir gostermekle cok buyuk sevaba giriyosundur eminim..
Allah yardimcin olsun...
Bu da senin imtihanin oyle dusun..

Eminim birgun bu yaptigin sabrin ve insanligin,merhametin karsiligini alicaksin...

Kotu cok arkadasim, cok..
Bende hic sevilmem gorumcelerim tarafindan..
Ama Allah herkesin gonlune gore versin, bosver...

EDEN BULUR.....

Sen kotu olma,onlar gibi... insanlik,iyilik sende kalsin, sen kazanirsin inan.....
Allah yardimcin olsun....

Bunlarin hepsi bahane be güzelim...inan bana doguluda olsaydin, kurban etide kesesydin, yünde yikasaydin basini kapatip etekle dolassadin bu seferde sen abime layik degilsin derlerdi...

Bu tür insanlarin tek sorunu kiskanclik ve fesatliktir....

Bes belliki abilerini senden kiskaniyorlar...yoksa ne diye böyle sacma sapan seyleri bahane edip sana hakaret etsinler ki?

Hic moralini bozma...esinle konus ve kesin olarak tavrini koy...

Birde sunu merak ediyorum acikcasi...bu bayanlar sana saydirip sövdükleri zaman sen ne yapiyorsun?

Sen agzin laf yapmiyormu? Sana böyle konustuklari vakit vermiyormusun cevaplarin?

Bu arkadas hakli..
Onlar icin bahane..
Fesat ve kiskanc insanlar abilerini kiskaniyorlar senden..
Benim basimda da var.. beni halaa abilerinin esi olarak kabul edemediler 2 cocugum oldugu halde..
Ayrimcilik yapiyorlar, irkcilik yapiyorlar..

ISTER DOGU, ISTER BATILI OL ...
Batili olup, ayrim yapanlarda cok ona bakarsan... insan insan olsun...

onlar bana işte böle söledikleri vakit bende bişiler sölemeye çalışıyorum onlara ama beceremiyorumhakaret edemiyorum onlara utanıyorum çünkü.ama kızdığımı ve üzüldüğümü belli eden cümleler kuruyorum yeri geldiğinde lafda atıyorum anlasınlar diee ama ne desler beğenirsin gülsüm ''BEN SENıN KIZDIĞINI VE ÜZÜLDÜĞÜNÜ ANLAYINCA HOŞUMA GıDıOO.DAHA ÇOOOK YAPIYORUM''dioo.en son bundan film koptu ve evimden kovdum.ama hiçbişii olmamış gibi gene gelioo.

doğu batı kavramını bende çözemedim :(
once sen nerde olursan ol insan olmak yeterlidirrrrr
her yerden boyle durumlar vardır batılıymış doğulumuş diye ayrım olmaz
iyi şanslar :(

eger durum buysa gercekten sacmaliyorlarmis. dogulu olanlar her gun yun yikayip kurban eti mi kesiyor?
direkt olarak gormezden gel. ne bu ya? kimin hakki var seni bu konuda elestirmeye? bos ver gitsin! ayrica o yasta insan yetim olmaz. cocuk mu bunlar?
sen ya da esin, karsiniza alip konusun. gelecek planlari nedir ogrenin. kendilerine bir rota cizsinler, siz de yapmak istedikleri konusunda yardimci olun. is istiyorlarsa is, evlenmek istiyorlarsa evliklik. bu yasta insanlara cocuk muamelesi yapilmaz.

dine sana kesinlikle katılıyorum sanırım bende artık yanlış bişii yapmıycam kanısına vardım bu kadar yorumdan sonra.evet anlattıklarımın azı var fazlası yok.onlar artık bir birey.haytlarını yaşamak zorundalar.yanlarında bişii yapmak istedikleri vakit allah korusun hastalık yada destek zamanlarında olmamız gerekir.teşekkür ederim.

onlar bana işte böle söledikleri vakit bende bişiler sölemeye çalışıyorum onlara ama beceremiyorumhakaret edemiyorum onlara utanıyorum çünkü.ama kızdığımı ve üzüldüğümü belli eden cümleler kuruyorum yeri geldiğinde lafda atıyorum anlasınlar diee ama ne desler beğenirsin gülsüm ''BEN SENİN KIZDIĞINI VE ÜZÜLDÜĞÜNÜ ANLAYINCA HOŞUMA GİDİOO.DAHA ÇOOOK YAPIYORUM''dioo.en son bundan film koptu ve evimden kovdum.ama hiçbişii olmamış gibi gene gelioo.

Allah Allah....iste bazende hic laf maf ise yaramiyor...:kahve:

Bunlar tam benlik canim...Ben senin kizdigni üzüldügnü anlayinca hosuma gidiyor diyecek bana....
Galiba o an salterler atardi bende güzelim...direkt sacindan tutup donunu kafasina gecirirdim onun....:mymeka:

Bazi insanlara hanim efendiklik...naziklik, terbiye vs. vs. sökmüyor arkadasim...onlara onlarin anladigi dilden konusacaksin...:delphin:

Bence bunlar seni sessiz buldu...istedikleri gibi cirkefligi eline almislar....
Benden sana tavsiye...Dinsizin hakkindan imansiz gelir...sakin bunu untuma.:kahve:

kesin bu görümceler bekardır sizi kıskanıyordur abisini paylaşamıyorlar
kendileride evlencek kendileride yaşarlar aynısı etme bulma dünyası diye boşa dememişler
kimsenin ahı kimsede kalmaz

Back
X