Ltfen okuyun:((

problem çocuk serisindekiler gibi bunlar valla tam bir baş belası gerçekten arkadaşım..anlattıkların daha azıcık birşey sinir zıplatmaya yetti..o ne laflar o ne tavırlar öyle..çok enteresanlar gerçekten..ama maalesef ki maalesef eşinizin kardeşleri...yapacak birşey yok muhakka sahip çıkacak olan sizsiniz..bir kere kendileri adına hayatlarını devam ettirebilmeleri için çalışmaları şart.bu bir gerçek.bu gerçkle yüzleşme zamanı onlar adına...abileri çalışıp evine mi bakacak ömür boyu onlara mı?bunu onlara abilerinin anlatmaları gerekir bence eşinle bu konuyu konuş ilk önce.sizin evinize mağara diyorlarsa sizde onları o mağarada yaşatmayın bence yazık olur o kızcağızlara maazallah!!!!yakın bir yerden ev tutunda gözleriniz üzerinizde olsun...büyüdükçe yaptıklarından utanmalarını diliyorum iş işten geçmiş olur artık ama en azından dilenecek bir özür bile maneviyatınızda açılan yaralara bir merhem olur...allah kolaylıklar versin güzel kardeşim..

Bana diyecekler ki sen kurban kesemezsin, yün yıkayamıyorsun, etek giymiyorsun bilmemne...
Ben de derimki yapabildiğim bişeyler varki abiniz beni aldı, siz de onu yapın da kendinize koca bulun, yün yıkamakla kurban kesmek yetmiyor demekki... Ohh buda kapak olur onlara...
Niye altta kalıyorsun ki.. senin üzüldüğünü görünce hoşlarına gidiyor daha çok yapıyorlar.. Sen de üzülmeyeceksin, üzdükleri zaman sen onları daha çok üzeceksin ki akılları başlarıına gelsin.

Bana diyecekler ki sen kurban kesemezsin, yün yıkayamıyorsun, etek giymiyorsun bilmemne...
Ben de derimki yapabildiğim bişeyler varki abiniz beni aldı, siz de onu yapın da kendinize koca bulun, yün yıkamakla kurban kesmek yetmiyor demekki... Ohh buda kapak olur onlara...
Niye altta kalıyorsun ki.. senin üzüldüğünü görünce hoşlarına gidiyor daha çok yapıyorlar.. Sen de üzülmeyeceksin, üzdükleri zaman sen onları daha çok üzeceksin ki akılları başlarıına gelsin.

ne bide inek koyun dana falan mı kesecekmiş
bunu mu bekliyorlar bu işler erkek işi hiç kadın büyükbas keser mi
ama çok meraklılarsa kendileri denesinler hayvan bi tekme attımı uçarlar
böylece kurtulursun bu püsküllü belalardanşakkıdı

çekilir dert değil aslında çok haklısın ama anne ve babaları yok başlarında uzak klamazsınız canım belki psikolojileri ciddi bozuktur yani çünkü anneyi küçük yaşta kaybetmişler babada yok zor durum onlar içinde ya.naz yapalım derken suyunu çıkarıyorlar galiba.Allah hepinizin yardımcısı olsun.

canım bende eşimin annesi vefat ettikten sonra bir müddet 2 görümcem ve kaynımla aynı evde kaldım ama aramız iyiydi böyle senin görümcelerin gibi sorunlu değillerdi
eğer böyle olsalardı asla aynı evde kalmayı kabul etmezdim:1no2:sende onlarla beraber oturma size yakın bir yerde ev tutun iş bulun onlara gidip çalışsınlar
yoksa aynı evde bunlarla cidden delirirsin yada senin yuvan yıkılır yazık olur

sana hakaret ettikleri an bak ayşe fatma her ne ise isimleri.. ben kocamı üzmek istemediğim için sizlerle iyi anlaşmak zorundayım. sizde biraz fedaklarlık edin abinizi üzmemek adına benimle daha iyi anlaşın diye açık açık konuş.
benim terbiyem ahlakım müsade eetmez bu laflara o yüzden tek başına boşaltma sinirini sende şeklinde kozlarınızı açıkça paylaşın.
eşine de günlük olan bitene güzelce anlat. olmadı ses kaydı görüntü kaydı yap.

sonuçta yaşları küçük değil.

allah onlari islah etsin dogru yolu buldursun
sizede sabir versin cahille ugrasmakdan zor bisey yok....;

valla nasıl alıştırırsan öyle gider canım.kimsenin eşinin ailesi süt liman değil.ama kendi kuralların olacak.bu ne ya hayatmı bu.sürekli tetikte yaşarmı insan.hem görümcelerin ne haddine.kıskançlık diz boyu.eğer edepleriyle oturacaklarsa gelsinler ama kendinden taviz verme canım.olan sana olur başkada kimdeye olmaz.

konuyu acan arkadasin dogu-bati ile ne demek istedigini anlayabiliyorum cunku ben de batiliyim ve esim dogulu...dogulu ve batili insanlarda fikirler,yasamtarzi,dunya gorusu falan farkli olur genelde ve bu yuzden daha cok sorun yasanabilir...mesela bir ornek vereyim, kucumsedigimi dusunmeyin sakin ama esimin ablasi okumamis, bir akrabasiyla evlendirilmis cahil bir kadin ve o da konuyu acan arkadasin gorumcelerinin yaptigi seyleri yapabilecek kapasitede...yani kendisiyle hic anlasabilecegimi sanmiyorum cunku cok zit insalariz amakendisiyle bir sorunumuz yok cunku farkli ulkelerdeyiz, hem de yilda bir gorusuruz telefonla falan...

arkadasin sorununa gelince de...ben o insanlari degil evime almak kapimin onunden bile gecirmem...bence evine kabul etme esinin kiz kardeslerini cunku anlattigina gore bir gram huzurun kalmaz gibi gorunuyor...

Son düzenleme:
evime almam esimle aram mı bozulcak bozulsun ben hayatımı ne dedigini bilmeyen dengesiz bir insanın agzına bakarak aman bozulmasın ara esimin hatrına diyerek geciremem sende tavrını koy istremiyorum de esine yok illa gelicekler baska care yokmu konusmalrına izin verme madem sen kotu gelinsin yap bi kotu gelinlikde bak nasıl oluyor ozaman bas tacı yaparlar o ayrı:)

Back
X