- 11 Aralık 2014
- 1
- 2
- 3
- 51
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
SlmmmDaha ne istiyorsun bekarsin ohhh vur kafayi yat iste kac yasindasinki ayiptir sormasi
Yogurt sevmiyorumkiO bi ara bendede vardi cok kotu ya bas agrisindan duramiyordum hap icme yatmadan once iki bardak ayran ic bak nsl uyuyorsun
SelaamKimse yokmuu??
Slmmm
Yogurt sevmiyorumki
Baska cagresi varmiki yaa,
Baş agrısı yokda yataga girince düşünmedik konu bırakmıyorum elimde degil istemeden cok şey düşünüyorum uykum kacıyor öylede..
Ayran her derde deva diyorsun :)
Yozgatlımısın canım 66 yazıyorda
Bende sakaryalıyım.. 10 viyanada uzun zmndırmı kalıyorsun? Hic sevmiyorum orayı yaa cok olay oluyor orda hep kaza hep bi sorun daha iki gün öncemi ne bi genc bıcaklanmiş valla aktion dolu bi yer
Valla 15 senedir 1.viyanada kaliyorum annemgillede burda kaldim evlendim 10.viyana pesimi birakmadi
ben buranin olaylarindan dglde trafiginden gurultusunden biktim park sorunu cekilmiyor artik
Yanlis olcmus olabilir
Alıştıysan zor olmaz bende burda dogdum büyüdüm 20 viyana ya alışmısım baska bi bezirk e gidince yabancı gibi hisediyorum kendimi..
Kac senedir evlisin?
Birincisi bazi aylarda bebeklerde kilo artisi hizli oluyor..
Ikincisi ultrasondaki kilo tahminleri adi ustunde tahmin.. yani daha fazla da olabilir, daha az da.. bebegin pozisyonundan tut, karnindaki suyun miktarina gore yanilma payi olabiliyor.. benim ogluma iki farkli doktor iri bebek dedi, 37. Haftada ultrasonda 3800 cikti.. dogdu 3.300.. doktor bir sorun gormediyse takilma yani.
Amin bende nişanlıydım bu ay dügünüm olcaktı yüzügü attım cok sorunlar vardı ama pişman degilim yanliş bi karardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?